Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana i smutna

koleś mi się narzuca

Polecane posty

Gość rozczarowana i smutna

proszę doradźcie mi coś sensownego, facet, z którym kiedyś się kilka razy umówiłam, uparcie dąży do kolejnego spotkania ze mną (w celu wiadomym). ja mu napisałam, z jakiego powodu to niemożliwe, po czym kolejne smsy i telefony zostawiałam bez odp., bo ile można tłumaczyć dorosłemu facetowi? w końcu zrobił się cholernie namolny, telefon za telefonem i sms za smsem w stylu, że jak ja mu nie odpiszę, to wpadnie i mnie zg****i. wiem, że to niby żarty, no ale cholernie nieśmieszne!! do tej pory uważałam go za normalnego rozsądnego gościa, ale teraz już nie biorę nawet pod uwagę zwykłej luźnej znajomości, bo przegiął. i pytam się w imię czego, bo ja jestem do bólu przeciętna i zwyczajna, a on jest bardzo przystojny. koleś skończył studia i nie wie, że taka nachalność odstraszy KAŻDĄ dziewczynę??

Gość gość
Moze to jakis psychol?Powiedz,ze jak cie bedzie nekal,to pojdziesz na policje.To stalking.

Gość xHerrFranekzweix
chooj mu wziął przewagę nad rozumem, naślij na niego parafialnego egzorcystę

Gość to dziwne skoro mowisz
ze jestes przecietna a koles megaprzystojny, naprawde dziwne mnie ie narzuca jeden beznadziejny gostek, ktory otwarcie mowi ze poluje na brzydkie bo na ladna nie ma szans