Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miroska

dlaczego już nie chude

Polecane posty

Hej. Potrzebuje posady i pomocy w rozwiązaniu mojego problemu, mianowicie odchudzam się od 14 (nie przekraczam 500kalorii dziennie) i dodatkowo robię przez te 14 dni Aerobiczna 6 weidera....przez pierwszy tydzień schudlam 4 kg i od tamtej pory stop, ani grama mniej, wiecie dlaczego mój spadek wagi się zatrzymał? Co zrobić żeby znowu zacząć tracić na wadze? Pomóżcie bo zaczyna mi brakować motywacji...:(

Gość gość
to teraz pewnie jojo bedzie kto tak sie odchudza? ja jestem na sb jem ok 2000 kcal dziennie i chudne jak z nut zmien diete poki czas

Pije bardzo dużo wody i zielona herbatę, nie odczuwam praktycznie głodu więc mam zacząć wpychac w siebie na siłę?

Gość gość
moze nie masz nadwagi duzej

Gość gość
Nie na sile to nie jedz :) Pewnie nie chudniesz bo w tkanke miesniowa ci idzie. Zawsze jest poczatek lepszy, pozniej idzie wolniej. Nie zalamuj sie :D Bedzie ok, chociaz faktycznie jesz dosc malo kalorii albo jest druga mozliwosc jezeli jestes juz chuda :)

Gość gość
a ile chcesz jeszcze schudnac?

Gość lhfkka
ja mam zamiar zrobic kopenhaska , tam na pewno schudne i malo sie je

Gość gość
A ja powiem tak - siada ci metabolizm, ograniczone kalorie, organizm zwalnia, oszczędza to co dostaje i maksymalnie odkłada na "chude czasy". Zwiększ powoli ilość kalorii do minimum tysiąca, rób to stopniowo, inaczej jojo to będzie najprzyjemniejsza sprawa jaka cię spotka po "zakończeniu" diety.

Gość messwesa
zgadzam sie z poprzedniczka moja

Gość gość
a co jadals na tych 500 kcal?

Gość lllllllllllllllllllllllllloooo
bo juz schudlas

Gość mmgghhaa
ja tez jem tyle na samo sniadanie i chudne trzeba wiecej jesc zeby schudnac i cwiczyc!!!!!

Gość qwertyuiop nn
zrob sobie diete 5: 2 poprawia metabolizm

He he za mało na pewno nie waze bo przy wzr oście 170 mam 72kg ciałka i tak do 65 chociaż bym chciała żeby sobie udowodnić że potrafię i później ewentualnie do 60 jak dam radę. Też myślałam że to może przez to że w końcu tkanka mięśniowa jest ciezsza od kursowej, ale jak przez tydzień nic mi nie spadło to się zmartwilam trochę, w sumie moje jedzenie polega np na dwóch parowkach dwóch kromkach pieczywa wasa kawie i opór wody w ciągu dnia, albo same jogurty,

Gość janeczkaaq
zdecydownie za mało jesz! metabolizm ci spowolnil i dlatego nie bedziesz chudla. Zacznij jesc wiecej i cwiczyc do tego, łykaj termogeniki typu figura extraslim na szybsze spalanie tluszczyku i pij wody duzo, przynjaniej 1,5 litra, bedzi git ale musisz zaczac jesc!

Gość Amelka 12
Musisz faktycznie inną dietę zastosować, bo przemianę materii masz spowolnioną. Ja sama jestem na diecie od dietetyka i już schudłam 7 kilo. Do tego biorę i łykam taki suplement wspomagający spalanie (dokładnie taki http://dermalab.pl/130 ,slimette.html ) i mam nadzieję, że już niedługo pozbędę się jeszcze 7 kilogramków. Do tego oczywiście obowiązkowo ćwiczenia w domu i na fitnesie.

Gość gość
amelka, andzelika , na ilu nikach jeszcze bedziesz te tabletki reklamowac?

Gość Olcia Dubicka
Jeśli będziesz się głodzić to zawsze doświadczysz rozczarowania ;/ Głodówka to najgorsze co może być. Na głodówce spalasz mięśnie i wodę z organizmu a nadal będziesz otłuszczona mimo spadku wagi bo mięśnie ważą 4 razy więcej niż tłuszcz przy mniejszej objętości. Organizm przechodzi w stan magazynowania bo myśli że nadeszły kr***e czasy i jeszcze więcej tłuszczu odkłada. Później jak już zaczniesz jeść normalnie bo nie da się całe życie głodzić to będziesz miała efekt jojo z kilkoma dodatkowymi kilogramami. Mięśnie spalają kalorie a skoro Ty spaliłaś mięśnie to przez mniejsze spalanie będziesz coraz więcej odkładać. Więc jaki w tym sens ... Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.