Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katjja0987

jakie imię dla dziewczynki

Polecane posty

Gość gość
Moi znajomi (adwokatka i doktor w trakcie pisania habilitacji z fizyki) mają córkę Lenę, lat 5. Ale patologia, co? :P

Gość gość
Moi znajomi (adwokatka i doktor w trakcie pisania habilitacji z fizyki) mają córkę Lenę, lat 5. Ale patologia, co xxxx hahahaha, to jest standradowy post na tym forum. zawsze jak ktos powie ze nikola czy lena to patologiczne imie to zawsze jakas klamczucha napisze ze zna rodzine lekarzy ktorych dzieci maja wlasnie tak na imie. MITOMANKA HAHAHHA

Imię nie świadczy o poziomie inteligencji ani statusie społecznym... x Kornelia... bardzo ładne imię. Znam jedną Kornelię:)

Gość gość
Trzeba być mentalnym zerem by wpaść na pomysł że kazda Lena czy Oliwia to 10dziecko w patologicznej rodzinie.

Gość gość
kornelia to brzydkie imie, twarde i malo kobiece.

Gość gość
hahahaha, to jest standradowy post na tym forum. zawsze jak ktos powie ze nikola czy lena to patologiczne imie to zawsze jakas klamczucha napisze ze zna rodzine lekarzy ktorych dzieci maja wlasnie tak na imie. MITOMANKA HAHAHHA xxx Przecież nazwisk Ci nie podam, żebyś to sobie mogła zweryfikować :) Przykro mi, że twoja teoria padła...

Gość gość
przeciez i tak wiem że to kłamstwo

Gość katjja0987
widze ze wiekszosc pisze tylko po to zeby sie nasmiewac, ale to swiadczy tylko o was. bo dziecko ma na imie oliwia, lena itd to znaczy ze rodzice na tasmie lub budowie pracuja? i ze dziecko przez imie bedzie glupie??? brak mi slow

Juz kiedys to pisalam I napisze jeszcze raz. Wolalabym zeby moje dziecko bylo bezrobotne niz pracowalo w firmie gdzie poziom kompetencji wyznaczany jest posiadanym imieniem.

Gość gość
Jagoda

Gość gości
Okropne jestescie ,nie potraficie napisac "mi osobiscie sie nie podoba" tylko odrazu takie wulgaryzmy i przypisawanie danego imienia do grupy ,do klas do powiedzeń ,ludzieeeeeeeee ile imion tyle opini ,dajcie spokójjjjjjj Imie to temat rzeka bo co kilka lat przypominają sie inne imiona kiedys byly Kaski Aski ,Agnieszki, Malgoski i co drugiej mam dawała tak na imie ,teraz sa Julki ,Oliwki Amelki i zrozumcie TO NIC ZLEGOOOOOOOOOO taka kolej rzeczy.

Gość gość
Moj maż ma własna firme w ktorej zatrodnia sporo ludzi,ja pracuję w przedszkolu-pijemy alkohol sporadycznie od święta,nie palimy,nie kłócimy się i mamy córkę która ma na imie Lena-biedne dziecko z patologicznej rodziny.........

Gość katjja0987
Katastrofffa- zgadzam sie! a do tych co sie wysmiewaja, jak wy macie na imie? i jakie imie wybralyscie dla córki? napiszcie, pochwalcie sie jakie wspaniale imiona wy macie moze mnie zainspirujecie a moja corka bedzie tak wredna i arogancka jak Wy!

Gość gość
zatrudnia *

Gość gość
do gościa wyżej,jak twoja corka ma na imie?chetnie ocenimy

Gość gość
gosci 15.38popieram w 100%

Gość gość
katarzyna haha oceniajcie :)

Gość gość
Czasem bywa tak że imie jest ładne ale falatlnie brzmi z nazwiskiem, wybór imienia to indywidualna sprawa, wydaje mi się że imiona typu Oliwia Amelia Nikola są teraz bardzo popularne ale nie kojarzy mi się to z patologicznym domem, co innego Tom, Jessica Brajan..

Gość gości
Ja mam na imie Malgoska w klasie mialam trzy Małgoski trzy Magdy i chyba dwie Agnieszki i nikt nie umarł z tego powodu.Moje dzieci tez maja bardzo popularne imiona ,wcale mi to nie przeszkadza.

Gość gość
Co myślicie o imionach dla bliźniąt : Klaudia- Kamil lub Gabrysia- Gabriel ???

Ja Katarzyna mam na drugie i połowa rodziny woła do mnie zamiast Paulina to Kasia, Kasia... nie cierpię tego imienia:)

Gość gość
ja mam Oliwkę szwagierka Amelkę a koleżanka Lenkę i chooj wam w oko :p

Gość gość
Klaudia - tandetnie i to bardzo a Gabryś kojarzy mi sie z gejem, nie krzywdz dziecka, jak on sie bedzie dziewczynom przedstawiał?? czesc, Gabryś jestem??? rzyg!

Gość gości
Podoba mi sie kiedy dzieci maja to samo imie tylko odmienione na żenskie i męskie .Uwazam ze to fajne .Znajoma ma Dominikie i Dominika ,inna ma Patrycje i chciala Patryka ,ale ma trzy dziewczynki:)

Gość gość
Ja mam Magdalena a mąż Maciej, córce chcemy dac na imię Maria, Marysia i wszyscy myślą że to dlatego że chcemy aby cała trójka była na M :/ a to nieprawda, po prostu obojgu nam podoba się to imię.

Gość katjja0987
jak dla mnie Klaudia-Kamil :) a Aleksandra?

Gość gość
Bez przesady przecież Krzysiek tez nie przedstawia się: cześ Krzys jestem tylko Krzysztof, Gabryś- Gabriel. A czy słyszeliście o jakimś przesadzie że się nie daje imion na ta sama litere? Nie wiem o co chodzi ale kiedyś cos takiego tu czytałam.

Gość gość
zdrobnienie Ola ok, ale Aleksandra nie do przyjęcia, bo zawiera w sobie Sandra - a to jest okropne imie

Gość gość
Nie, nie słyszałam :) zresztą przesądna nie jestem a ja i moje rodzeństwo mamy imiona na tą samą literę. Wierzyć w jakieś wiejskie gusła to dopiero wstyd.

Gość gość
To jakaś bzdura. Wiele jest przesądów, np że ciężarna nie może być chrzestną, że świadkami nie może być małzeństwo, że nie wolno brać ślub w maju albo listopadzie bo to wróży rychłą śmierć. Dajcie spokój, kto normalny w to wierzy??