Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artoo

Carbuloss cudowny suplement

Polecane posty

Gość Artoo

Treść postu z 29.07.2013 z Facebooka Women's Health: UWAGA! Informujemy, że Women Health nie ma nic wspólnego z bezprawnie wykorzystującą markę i popularność naszego magazynu stroną internetową, reklamującą podejrzany suplement diety, którego stosowania absolutnie NIE polecamy! Nasi prawnicy już zajęli się ściganiem podszywających się pod nas oszustów. Dziękujemy za sygnały o fałszywej stronie i prosimy: nie marnujcie czasu na jej odwiedzanie i pieniędzy na kupowanie tego produktu. to była odpowiedź na pytanie czy Women's Health autoryzuje artykuł na stronie producenta suplementu Carbuloss --- Bez komentarza ----

Gość szukając cudu
dzięki, że tak szybko interweniowaliście!!! Już od kilku dni obserwuję reklamę na Facebooku i prawie się skusiłam!!! Sama wciąż na diecie i nic, więc zaczęłam szukać jakiegoś wspomagacza! Wiem, wiem, że oprócz diety powinien być ruch ale sama z 2 małych dzieci nie bardzo mam na to po pracy i obowiązkach siłę, więc łatwiej by było coś łyknąć, żeby waga spadła a wtedy i z r****m byłoby łatwiej. Może ktoś podpowie co robić, kedy czasu brak a diety niewiele dają!? :-). Pozdrawiam

Gość gość
dobrze ze znalazłam informację o oszustwie bo już miałam zamawiać ten produkt tylko szperałam po internecie zeby sprwdzic najpierw cene.

Gość gość
To dałam się nabrać! Kupiłam te tabletki i je spróbują :(

Gość gość
Jaka jest cena tych tabletek? Bo o tym nie piszą. Tak tylko z ciekawości pytam. Najlepsza dieta to NŻ.

Gość uśmiałam się10000
czy wy jesteście głupie czy tylko naiwne? jak się d*pska nie ruszy to nawet głodzenie nie pomoże!!! a już na 100% żadne "magiczne suplementy"

Gość gość
jedna butelka około 150 zł ale nie polecam kolejne oszustwo oczysc organizm z toksyn i wiecej sie poruszaj i jedzenie troszeczkę zdrowsze wybieraj lekko strawne a na 100 % bedzie lepiej bo brzuch chudnie na końcu podobno..

Gość polarka w
ja wszedzie schudlam a brzuch zostal ;(

Gość gość
jakies bzdurne tabletki kupujecie po reklamie na fejsie , d**a dalej na kanapie lezy, a chipsy w zasiegu reki, wymawiacie sie brakiem czasu bo 2 dzieci, bo mąz..... bzdura na kółkach!!! lenie smierdzące maja nadwagę z powodu swojego nierobstwa, ruszcie d**y z kanapy i zacznijcie cwiczyc, wpisz jedna z druga chodakowska skalpel czy wejdz na jej strone na fejsie, 30 min dziennie i waga sama poleci, jesli nie to, internet pelen jest innych cwiczen na you tube ale trzeba miec charakter, silna wole zeby schudnac madrze, a wam drogie lenie polecam tasiemca w pigulce co bedzie zzeral was po kawalku bo skoro juz takie "suplementy" kupujecie z lenistwa to jaka roznica kto was zjadac bedzie len czy tasiemiec

Gość war777
Można kupić fajny spalacz w sklepie kulturystycznym z tym że żaden nie pomoże bez ćwiczeń. Najlepiej brać znanych marek i poczytać o tym wcześniej lub nawet skonsultować z Lekarzem czy jakiś składnik nie zaszkodzi naszemu organizmowi. Ja co roku przez zimę buduje masę o przed wakacjami muszę się pozbyć dodatkowego tłuszczu który niestety się odłożył przez złą dietę. W tym roku zjechałem z 96 kg. na 88 kg. ale przez trzy miesiące łykania tabletek, diety i aerobów po 45 minut 3 razy w tygodniu. Uwaga niektóre tabletki nieźle klepią. Chodzi się cały czas pobudzony, ciężko zasnąć w nocy i strasznie się poci nawet jak tego nie chcemy np. w Pracy.

Gość gość
witajcie ja stosuję teraz olej budwigowy+woda+sok z żurawiny+siemie lniane już od miesiąca jest super.

Gość gość
Ja poleca Super Fat burner firmy MLO oraz L-karnityne. SFB rano a L- karnitynę przed terningiem godzinkę. Treningi miałem po 30-45minut dziennie - pływanie, rowek, siłownia. 18 kg w niecałe 4 miesiące zszedłem. Czyję się lepiej :)

Gość gość
Coś ty się gościu tak podniecił? :P Spokojnie, za dużo kawy czy co?

Gość gość
prawie sie nabrałam i chcialam zamowic,ale znalazlam ta strone,balam sie o skutki uboczne,juz kiedys sie zalatwilam pigulkami z na bazie kapusty skonczylo sie 3-letnim leczeniem nadcisnienia i kołatania

Gość gość
Jeśli zdążyliście się nabrać i kupiliście produkt to jak najszybciej (póki nie dostaliście potwierdzenia wysyłki) skontaktujcie się poprzez formularz kontaktowy (wybieramy zakładkę "zwroty" czy coś podobnego) i piszecie że chcecie anulować zamówienie i prosicie o zwrot wpłaty. Pamiętajmy dopisać numer zamówienia. Zwracają pieniądze od razu w całości (produkt plus koszty wysyłki). Mam nadzieję że pomogłam. Pozdrawiam!

Gość Izka_87
To jakaś masakra... Jak mogą podpisywać się pod artykułem z ktrym pismo nie miało nic wspólnego.... Mam nadzieje, że zapłacą ogromna karę, ale to i tak pewnie nic w porównaniu ile za to zarobią.....

Gość a_s86
preparaty na dietę cud działają tylko w naszych głowach ja w 1,5 m-c pracując 8 godz dziennie z 94 zgubiłam do 58 i wcale nie jest mi z tym dobrze nic na silę im bardziej chcemy wyglądać jak wieszak tym większa blokada kochane jesteśmy piękne takie jakie nas stworzono

Gość gość
Witam. Ja schudłem 10kg w pół roku. Da się bez kupowania mega specyfików. Wystarczy silna wola i zmiana przyzwyczajeń żywieniowych. Jeść częśćiej a mniejsze procje. W diecie powinno znaleźć się dużo warzyw i owoców. Po 3 miesiącach zauważyłem, że mniejszą porcją najadam się do syta a kiedyś musiałem dowalić do pieca kromą chleba po 2 daniowym obiedzie. Też nie mam czasu więc nie chodzę na żadne siłownie... Nie wierzcie oszustom i więcej samozaparcia! Powodzenia.

Gość gość
Witam. Dieta cudowna wydasz na tabletki nie masz na jedzenie[ ha ha ha].

Gość gość
dieta cud -jeśc co popadnie ile wejdzie a cud jak sie schudnie :))))) moja dietetyczka mowi-- jesc tyle ile zmiescisz w dloniach 5x dziennie ,owoce tylko do 15 ,warzywa gotowane na surowo kiedy chcesz ,duzo wody ,spacerów ,usmiechu i Mindful Eating

Gość Najsak
Należę do tych leniwych, które dużo leżą i chcą dobrze wyglądać.....:) 3 lata temu schudłam po Dukanie 15 kg. i tę super figurę utrzymywałam przez ten cały czas. Dużo jadłam, tłusto i słodko i nic się nie zmieniałam. Rozmiar 44 zamieniłam na 38 , ale od lutego coś się we mnie zmieniło. Zła jestem bo codziennie jestem cięższa. Przytyłam 6kg,. w pół roku. Jak czegoś nie zrobię , to wrócę d rozmiaru 44, a to będzie dla mnie gorsze niż śmierć. Mam świra na punkcie swojego ciała, starzeję się, przekwitam. Jeśli któraś z Was znajdzie w końcu jakieś cudo, to zapłacę wiele, aby schudnąć i czuć się dobrze. Piszcie kobietki, pomóżcie podstarzałej nastolatce :) Pozdrawiam.

Gość gość
zielona kawa to kolejna sciema , brałem 2 miechy i nic

Gość gość
Kup produkt to na pewno schudniesz, bo nie będziesz miała za co kupić żarcia . A tak poważnie to lepiej drogie Panie I Panowie mniej żreć ( nie będę pisał ze więcej ruchu, bo wcale nie trzeba choć na pewno pomoże ), ustawić dobrze posiłki , bez słodyczy cukru i popatrzeć na efekty. U mnie wyglądało to tak , śniadanko- jogurt z musli , obiad, -warzywka na patelnie, kolacja ( 18 najdalej ) rożnego rodzaju sałaty i wystarczyło w 2 miechy zrzucić 15 kg. Pozdrawiam Napoje niesłodzone , typu woda mineralna, sok pomidorowy , itp

Gość gość
Każdy dietetyk wam powie że suplementy nie działają! to ściema koncernów je produkujących! nigdy sam suplement na nikogo nie zadziałał

Gość OlencjaK
Witam, Jestem biologiem i dietetykiem z zamiłowania. Przed własnym ślubem schudłam 9 kg w 2,5 miesiąca. Spytacie mnie w jaki sposób? Pozdstawowe zasady to: 1.Pić 3 litry wody dziennie. nie płynów- wody min. niegazowanej.(jak ktoś bardzo lubi gazowaną też może być. 2. 5 posiłków dziennie. Małe porcje, co 2 godziny. 3. Ćwiczyć- ja wykupiłam karnet na siłownię, gdzie codziennie spędzałam ok. 1 godziny czasu. Spalać w ciągu 1 pobytu 600-1000 kcal. 1 raz w tygodniu sauna (opcjonalnie, pomaga oczyścić organizm z toksyn) Życzę wytrwałości i sukcesów! :)

Gość Olikuka
Cześć wszystkim! też się prawie skusiłam na ten produkt,ale tak jak często czytam o takich suplementach -to czytam i komentarze pod "produktem";i na różnych stronach w wielu językach-używają dokładnie te same "komentarze' ..nie wierze ze nikt nigdy nie pisze negatywnych komentarzy:)) więc zostałam przy swoim-jedzeniu 5 razy dziennie i uważać co jem:))

Gość onyx30
ludzie nie wierzcie w suplementy, trzeba jeść zdrowo i niskokalorycznie, 5 razy dziennie, a ostatni posłek ok 3 godz. przed snem, najlepiej do 18, do tego min.3 litry wody dziennie i ruch-wysiłek fizyczny min. 3 razy w tyg.powyżej 45 min, to działa, pozdrawiam

Gość gość
a ja uważam że jeśli już stosujemy wspomagacze to tylko takie, które nam nie zaszkodzą, najlepiej naturalne. dieta i ćwiczenia to podstawa, ale czasem przy odpowiedniej suplementacji efekty przychodzą szybciej i przy mniejszym wysiłku, np kiedy stosujemy suplementy hamujące uczucie głodu. Ja polecam ten: http://superfood.pl/sklep/xshape.html?acc=6f4922f45568161a8cdf4ad2299f6d23 na mnie działa całkiem nieźle, a po zarejestrowaniu kupilam go z 30% zniżką.

Gość gość
Polecam treningi z Ewą Chodakowską :) trochę ćwiczeń nikomu nie zaszkodzi a i żołądek będzie zdrowszy i kieszeń pełniejsza. Faszerowanie się tabletkami najczęściej nic nie pomaga a niestety wszystkie "cuda" na odchudzanie nie należą do tanich. Sama kiedyś próbowałam różnych specyfików i bez żadnych efektów. Ćwiczenia są zdrowsze lecz trzeba trochę poczekać na efekty, ale uwierzcie jest warto trochę wysiłku a efekty będą na pewno zadowalające. Trzymam za wszystkich kciuki na pewno Wam się uda, tak ja mi :) trochę wysiłku i wiary w siebie a najważniejsze to nie poddawać się małymi krokami ale dążyć do celu. Pozdrawiam wszystkich