Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola33333333333o

praca bez kobiet

Polecane posty

Gość ola33333333333o

Nie cierpie kobiet, pracowałam w biurach a tam jest ich masa, te plotki, obgadywanie, kopanie dołków pod każdym, to opowiadanie pierdół przez 8 h pracy, nigdy nie mogłam sie skupić na pracy bo zawsze jakaś kretynka coś zaczyna opowiadac o swoim facecie a ja musiałam udawać że mnie to obchodzi, próbowałam nie udawac ale sie nie da bo biorą cię za dziwaczkę w dodatku pasuje zebyś też się zaczęła zwierzać :o Szukam pracy w spokoju, takiej w której żadne babochy nie ględza za uchem. Mogę nawet pracowac z samymi facetami, oni są inni, normalni, nie gadają o pierdołach tylko co mają powiedziec to powiedza, czasem pożartuja i to wszystko. Patrze własnie z okna na robotników na rusztowaniu i im zazdroszczę pracy bez bab, pracuje w ciszy, spokojnie z uśmiechem. Nawet zazdrościłam sprzątaczce u nas w biurze że może sobie spokojnie sama w ciszy bez ględzenie sprzątac biuro. Chce pójść do pracy ale chce się tam dobrze czuć !!!

Gość gość
Proponuję kopalnie w.k lub pracę drwala ..sami faceci .Mylisz się ,że faceci nie plotkują ...

Gość ola33333333333o
hah kopalnia zabawne :o gdybym miała dużo siły to bym poszła na drwala ale nie mam więc nie dam rady tak pracować. Faceci rozmwiają ale nie tak jak baby !!