Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od kiedy korzystacie z Internetu bo ja od 1996 roku

Polecane posty

Gość gość

Byłam małą dziewczynką, wczesniej korzystałam tylko z Painta, Worda i gierek na komputerze. Nigdy bym nie pomyslala ze niemal 20 lat pozniej bede pisala na czyms takim jak Kafeteria :D moze pamiętacie poczatki gdy nie bylo Google tylko wyszukiwarka na WP i AltaVista , wtedy szukalo sie stron przez katalogi ;) pierwszy czat na polchat, potem wp (ktory nadal wyglada jak przed laty :D) Wtedy internet był strasznie drogi, trzeba bylo lączyc sie przez modem.. ktory robil pik pik :D pewnie pamietacie numer 0 202122 i haslo ppp :D minuta w necie = jeden impuls :D

Gość gość
2000 na początku przez ISDN z TPSA potem kablówka

Gość gość
W 98 impuls naliczany byl co 3 min, a po 22 co 6, dlatego na całym świecie bez patrzenia na zegarek, wszyscy wiedzieli ze jest godzina 22 w pl, bo Polacy sie pojawiali na czatach:) Prawie wszyscy użytkownicy internetu mieli wyższe wykształcenie lub studiowali, internet nie trafil jeszcze pod strzechy, do tej pory mam kontakt z ludźmi poznanymi wtedy.

Gość gość
Ja od 1997, też to pamiętam ;) jak rodzice mnie wyganiali spać bo rano trzeba było do szkoły wstawać a pod koniec miesiąca szok, rachunek na 200-300 zł :D Czaty były wtedy super, praktycznie zero zboków, długo siedziałam na IRC/ICQ i szkoliłam angielski ;) nawet moja skrzynka emailowa na wp.pl przetrwała tyle lat eh ;)

Gość gość
przelom 1999/2000. Pamietam jak kolezanka kiedys powiedziala, ze ma Internet, a ja nie wiedzialam, co to takiego jest:D

Gość gość
Czyli Maćku miałes wtedy ok 11 lat ?

Gość gość
Argen - gdzie była wtedy matka ? przeciez byles jeszcze dzieckiem...

Gość matka Argenka
Matka siedziała z tyłu.