Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety szanujcie swoich żywicieli i bądzcie dla nich podporą a nie zakałą

Polecane posty

Gość gość

Kobieta w zwiazku nielegalnym z panem Walendziekiem. Walendziak znany, lubiany dobry fachura w swiom zawodzie ,powiedzmy na wysokim stanowisku. Jak to w zyciu bywa ,nie zawsze jest idealnie,no własnie,teraz czy po kłotni z Walendziakiem wkurzam sie trzaskam drzwiami i wychodzę ? Czy po kłotni jedna ze stron z czasem mięknie i sie poddaje? Jaka powinna byc kobieta w zwiazku z facetem przy władzy''? Przede wszsytkim kobieta z klasą taka , która nie trzepnie drzwiami z nerwów i nie wychodzi do ludzi prosząc o pomoc. Dlaczego?Choćby dla przyzwoitości , niezależnie od wszystkiego (czy sa nerwy czy ich nie ma,czy jest złość czy nie ) dla osoby której sie dotrzymuje towarzystwa z która spędza sie czas, trzeba mieć SZACUNEK!nawet jesli jesteśw wkurzona /y do potęgi, Takim osobom nie mozna psuć reputacji, z wielu powodów , bo akurat masz zły dzien i robisz mu po złości, tego sie nie robi,ne wyobrażam sebie siebie w takiej sytuacji,jakie mieliby zdanie inni o Nim o Mnie?Utrata zaufania itd.Tak sie nie robi.Warto przygryżć sobie język i przetrzymać złe emocje,tak bedzie lepie

Gość pan Janek
dla kogo lepiej?

Gość gość
mój tez przyrzekał że juz nie będzie podrywał :classic_cool:

Gość gość
chodzi o to że niektórym kobietom brak przyzwoitości i nie myśla tymi kategoriami o których napisałm wyżej :)chyba że maja to w tyłku ,ale psuć reputacji nie mozna ! jestem tego zdania wykłócić sie mozna między soba ,ale nic poza

Gość zawsze sexy
szanować? czyli podporządkować się, znosić chumorki pana i władcy, a on szanuje ciebie? to działa w dwie strony. Oko za oko.

Gość gość
skoro związek nie legalny to legalnie mam w d***e co na moje zachowanie powie p walendziak niech się również ze mną liczy a i ja z nim liczyć się bedę widocznie z tego co piszesz p walendziak nie lidzy się ze swoją nielegalną połówką skoro doprowadza ją do szewskiej pasji no chyba że p walendziak znalazł sobie pipę typową dla pip która w głowie ma pstro i jednym z jej wymagan jest ciągłe skupianie uwagi na jej osobie a to już nie można mieć pretensji do garbatego że dzieci ma proste tylko p walendziak niech po rozum do głowy skoczy i więcej nie wdaje się w związki z pustymi wymagającymi lalami :)

Gość oj tam zaraz
:)) haaa :)) z panem i władcą mozna pewnie porozmawiać,lepiej żeby kobieta odpuściła bo jest mądrzejsza :-) powinna byc mądrzejsza przyzwoitka ;P

Gość mytunhtbgvfcdsxaz
hee puste własnie baby to te które łazą po wiosce i sie proszą , takie zachowanie budzi wątpliwości nie tak powinno być.Po kilku dniach pusta baba wraca bo pan i władca kląkł na kolanko ,super i po co to było ?Dla plot? Po co?

Gość dgtfds
legalny nielegalny jesteśmy razem i nie ma gadki.Łapiesz słowka niepotrzebnie

Gość gość
to po co zyc z taka osoba co sprowadza statek na manowce? tylko wiesz hipokryzja tez nie wskazana wiec woz albo przewoz bo mozecie byc przykladna para na pokaza a w srodku pozar pelna geba ale tez pranie publicznie sswoich brudow? nie zalezy o co dokladnie chodzi i co komu pokazala tym swoim odejsciem

Gość gość
Madra kobieta to ta co wie kiedy odpuscic.. i udawac 'glupia' ;) przepis na zycie od babci :D

Gość gość
Wydaje mi sie, że tu chodzi o związek legalny,bo jakby był nielegalny to byś problemu nie miał.Krótka piłka.

Gość gość
to tak jak w małzenstwie, pożrecie sie i co nagle ona wybiega z domu ,tak do sąsiada i prosi wkurw..aby jej pomógł wnieśc wózek bo mąż nauczyciel poniżył ją

Gość gość
toz sie chlopinie przejezyczylo z nerwow :D ale co afere zrobila i wielkie wyjscie z domu ? do mamusi poszla?

Gość gość
no wow, niezla pokazówa a o co ona się tak wkur... zyła ? ;)

Gość gość
mamusie w tym wieku pewnie nie ma :classic_cool:

Gość gość
ale ona sie centralnie 'wyspowiadala' komus obcemu, ze maz jej cos zrobil? zenada, gdzies ty taka znalazl? albo wredna albo glupia albo zdesperowana

Gość wstyd mu zrobiła
wkurzył sie ksiądz :D haha

Gość gość
ale ze co? podrywales inna? to twoj wpis z 19:04?

Gość panna_walercia
jakbys byl faktycznie taki MADRY to bys umial rozmawiac z kobieta, mysle ze za bardzo sie wywyzszasz i nie wytrzymuje z toba

Gość gość
Oj ja bym głupiej nie udawała,bo i po co???Odeszła bym i koniec,podejrzenie zdrady, miałabym swój honor.

Gość gość
ja obstawiam ze oboje ze soba nie wytrzymuja wiec po co ta gra powiedziec sobie 'zegnaj' i po porblemie a nie granie pozorow pod publiczke na co komu takie zycie ?

Gość gość
on nigdzie nie napisal o co poszlo wiec sobie matrony nie dopisujcie scneraiuszy z 'ukrytej prawdy'

Gość od czasu do czasu
dobrze że z moim ordynatorem da sie porozmawiać :) Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji ,że wychodzę i daje innym do zrozumienia że On jest ble.Skoro jestem z nim to wiem że i tak wróce , tak ,wiec nie musze żywic ludzi aferami . Matrony hahhah odezwał sie winowajca

Gość dhyjhgtefr
____________________________________________________________ koniec

Gość gość
meza nazywasz ordynatorem? fajny macie uklad kurde ludzie to sa zboczeni jednak :D :D :D

Gość gość
To chyba bardzo wcześnie się ożeniłeś,byłeś młody i niedojrzały,teraz masz doświadczenie,doszedłeś do czegoś,jesteś pewny siebie ,a teraz się wkurzasz.

Gość gość
______________________________________________________jest zawsze początkiem

Gość co ci do tego
taaa o mężu piszę

Gość gość
i mamy kolejny top - CHLOPY - NIE ŻENCIE SIE PRZED 35 R.Ż,!!!! nie warto po co? dla pupy?