Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj kochanek chce anala

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy z kochnkiem 3 lata, kochamy sie, gdyby nie to ze pozalismy sie bedac juz w malzenstwach to pobralibysmy sie. On chce analaze mnasprobowac, jak w sumie nie wiem. Mowi, ze mnie kocha i chce wszystkie nowe doznania ze mna przezyc. Nie wiem czy warto...

Gość gość
DAJ MU

Gość gość
Warto jesli go kochasz i on ciebie. w koncu jest tylko czlowiekiem.

Gość gość
jak chce anala to niech sobie kochankA znajdzie.

Gość gość
jest to seks na pograniczu zboczenia, szkodliwy zwłaszcza dla zdrowia kobiety, gdyż grozi brodawczakiem i rozwaleniem zwieraczy, przez co możesz nie trzymać kału i srać po kostkach. Poza tym możliwość bólu, no o smrodzie nie wspomnę. Jeśli tak go to jara, to powiedz mu, że najpierw spróbujesz na nim dildem wielkości jego penisa. Po uzyskaniu przez niego wątpliwego orgazmu, podstawisz mu pod nos owe dildo wyciągnięte z jego d**y i dasz mu do powąchania i polizania.Jestem pewna, że spasuje, chyba, że jest zwierzęciem bez zasad moralno-etyczno-zdrowotnych.

Gość gość
daj mu 5zł i wygoń do burdelu dla gejów a później z domu, gdyż leczenie zakażeń ogólnoustrojowych będzie kosztować krocie, a brodawczaka nie da się wyleczyć, gdyż zaraz złośliwieje stając się rakiem. Zresztą zrobisz jak zechcesz, gdyż Twoje małpy, Twój cyrk i Twoje też życie.🖐️

Gość gość
gość Warto jeśli go kochasz i on ciebie. w końcu jest tylko człowiekiem. HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Co za kretyńskie rozumowanie, że jak kocha to druga osoba ma dla zasranego anala umierać w bólach z powodu raka?

Gość a tak a propos
Jeśli tak go to jara, to powiedz mu, że najpierw spróbujesz na nim dildem wielkości jego penisa. Po uzyskaniu przez niego wątpliwego orgazmu, podstawisz mu pod nos owe dildo wyciągnięte z jego d**y i dasz mu do powąchania i polizania.Jestem pewna, że spasuje, chyba, że jest zwierzęciem bez zasad moralno-etyczno-zdrowotnych. XXXXXX Dobre kazda kobieta tak powinna robic:P

Gość gość
Kolejny skryty pedal chce w odbyt kobiete dymac. To jakas epidemia skrytopedalstwa :/

Gość miły pan
tak to chyba geje se podszywe tu próbują robić ..

Gość gość
Jak ma malego penisa to jak zaczniecie raz to juz nie bedzie chial stosunku pochwowego bo dla facetow anal jest przyjemniejszy bo ciasniej.

Gość stary gość
tego muszą pragnąć obie strony. Inaczej nie ma to sensu. No i trzeba się przygotować

Gość gość
Nie daj mu Daj psu.......

Gość gość
daj mu

Gość oooooooooooo98
ja robilem anal z kolega - ta sama d*peczka co damska, wiec wole damska:)

Gość ajmako
daj daj, nie zaluj

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

Gość gość
żona mu nie daje to ty mu daj bo inaczej zmieni kochankę po za tym nie rozumiem czemu się zastanawiasz anal to podstawa dobrego seksu nigdy nie jestem zaspokojona jak nie mam porządnie zrytej d**y

Gość BiKoloOLO
co to zanczy że się zastanawiasz? baba nie ma się zastanawiać bo myślenie wam kiepsko idzie! jak pan chce to masz wypiać rowa i grzecznie przyjąć! albo znajdzie inna szmate do dymania :) bo przecież każda kochanka jest niczym wiecej jak szmatą do spelniania zachcianek których nie ma facet w domu :) TYLE w temacie :)