Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

opiszcie swoj wymarzony dom

Polecane posty

Gość gość

umiejscowienie, jak powinien wygladac, jaki duzy itd

Gość gość
ten temat już był ej noooo po kiego sto razy pisać ?

Gość dghtyrs
Bungalow max do 150m2 ekonomiczny ,połozony na przedmieściach wiekszego miasta , na osiedlu zamkniętym :) :))

Gość gość
Na wybrzeżu w Hiszpanii, lub Portugalii, z widokiem na morze. niewielki ok.100m. kwadratowych, parter: duży salon połączony z jadalnią, duża kuchnia ( koniecznie biała:)), łazienka. poddasze: sypialnia z oknami dachowymi, łazienka z jaccuzi, dwa niewielke pokoiki gościnne, taras:)

Gość gość
w Afryce duży bungalow urządzony w stylu kolonialnym, plus do tego duże ranczo :)

Gość gośśśśśśśśśśś
Na wybrzeżu w Hiszpanii, lub Portugalii, z widokiem na morze. niewielki ok.100m. kwadratowych, parter: duży salon połączony z jadalnią, duża kuchnia ( koniecznie biała , łazienka. poddasze: sypialnia z oknami dachowymi, łazienka z jaccuzi, dwa niewielke pokoiki gościnne, taras wyszlo 200 m:P

Gość gość
ta hiszpania , to dopiero tragedia praktycznie cały rok w klmatyzowanym pomieszczeniu , w dzien człowiek zamyka rolety do 19 ej bo nie da sie wytrzymać w 50 ^ także współczuc Może wybrzeze Portugali jak już

Gość gość
''gośśśśśśśśśśś Na wybrzeżu w Hiszpanii, lub Portugalii, z widokiem na morze. niewielki ok.100m. kwadratowych, parter: duży salon połączony z jadalnią, duża kuchnia ( koniecznie biała , łazienka. poddasze: sypialnia z oknami dachowymi, łazienka z jaccuzi, dwa niewielke pokoiki gościnne, taras wyszlo 200 m'' Dół: 30m+20m+10m=60m góra: 15m+15m+15m+15m=60 całość 120m ;] do 200 daleko;]

Gość gość
Okolice Nicei bungalow z widokiem na port jachtowy, drugi dom w Stanach Los Angeles bungalow ale betonowy, kolejny to sopot apartament 200m2 z ogomnym szklanym tarasem ;))) z widokiem na stadion i morze następny w białej Maladze tuz obok domku Banderasa

Gość gość
akurat ja upaly uwielbiam, za to nienawidze zimy i sniegu, wiec Hiszpania dla mnie w sam raz:)

Gość kjoiuhgfdssdcvbnmkjhgghjklkmn
wymarzony dom jest tam gdzie ukochana osoba

Gość gość
domek 4 pokoje z dużym salonem na ładnej wsi lub w spokojnej okolicy z dobrym dojazdem do większego miasta, niedaleko jakaś woda (rzeka, jezioro, morze) i wkoło lasy, dobry partner, 2 dzieci, 2 koty, ogródek...

Gość gość
ekonomiczny nieduzy ale spory taras taras raczej zacieniony niz słoneczny wiem jaka czesc miasta ale tam działki powodują ból głowy

Ja zawsze marzylam o bungalowie z ogrodem gdzie rosna palmy i basenem. Duzy salon z kominkiem i wyjsiem na taras gdzie przy swietle swiec bede mogla siedziecna tarasie z przyjaciolmi i spedzac mile wieczory.

Mnie się marzy domek gdzieś pod lasem, może przy jakichś polach. Tradycyjny z bluszczem :)

Gość gość
a ja mam wszystko to co sobie wymarzyłam :)) wszsytko na swoim miejscu i jestem szczęsliwa

Gość gość
obojętnie jaki dom byle była w nim osoba którą kocham i mnóstwo kotów :D