Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca w sklepie

Polecane posty

Gość gość

Jak się Wam pracuje? Ja od niedawna pracuję w sklepie i jestem w szoku. To nie praca, bo to obóz pracy

Gość gość
hehe. niestety musze sie z toba zgodzic. pomijajac, ze jest to ciezka praca (robie w spozywce) to zarowno klienci jak i szefostwo traktuja cie jak debila.

Gość gość
gdzie pracujesz?

Gość gość
Pracuję w takim osiedlowym a'la delikatesy. Nie ma żadnej przerwy. Całe 8 godz się biega, ani się nie zje, ani zapali.

Gość gość
Pewnie długo tam nie popracuję, ale jestem w szoku jak traktuje się ekspedientki.

Gość gość
szok, no nie ? Byle jaki dziadyga myśli,że straszny z niego pan i wyzywa się na ekspedientce , a najbardziej żałosne jest to podrywanie.Żygać się chce.

Gość gość
polactwo chociaż trochę władz chce pokazać nad tą nieszczęsną sprzedawczynią, bo takie "państwo, zasraństwo" przyszło na zakupy do sklepu osiedlowego", płaci to wymaga" i myśli, że jest kimś lepszym od tej ekspedientki :D

Gość autorka chyba z innej planety
Kiedyś już pracowałam w sklepach,ale z tamtych czasów mam miłe wspomnienia. Do pracy szłam z uśmiechem na twarzy, miło się w niej czułam i lubiłam pracę z ludźmi. To co teraz widzę normalnie mnie przeraża. Ludzie są wredni, nie szanują się. Pierwszy raz spotkałam się z tym,że szefostwo bardziej dba o klienta, niż pracownika.