Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdałam sobie sprawę że już nigdy nie będę mieć faceta sexu smutno mi bardzo

Polecane posty

Gość gość

jestem jakaś aspołeczna, nigdzie nie wychodze, miałam do tej pory jednego faceta, ale z sexem ciężko było, ogólnie z bliskością. Kurcze juz nie pamiętam jak to jest kogoś przytulić pocałować uprawiaź sex:( i raczej już tego nie zaznam:(

Gość gość
ja też żyję z tą świadomością

Gość gość
Seks jest przereklamowany

Gość gość
wiem, że to głupie, ale zazdroszczę ludziom jak widzę, że kupują gumki, bo wiem, że będą mieli sex. Nie mogę sobie z tym poradzić, przed snem, perfumuję poduszkę męskimi perfumami i się przytulam, tak zasypiam, nie jestem brzydka, dbam o siebie, ale jestem jakaś aspołeczna, introwertyczka i nie umiem sobie znaleźć nikogo, a najbardziej brak mi tej bliskości, codziennie płaczę:(

Gość gość
ja też:(

Gość gość
mam 35 lat

Gość gość
nie, jak już musisz wiedzięc to mam na imię Martyna, dlaczego jak zawsze ktoś isę tutaj "żali" zaraz ktoś pyta o imię, wiek i skąd jest, po chooj;/

Gość gość
A skąd jesteś? Ile ważysz? :)

Gość gość
każdy by chciał kochać bez wzglądu na wagę, wiek, imię.

Gość gość
co robić, smutno mi bardzo, codziennie płaczę:( mam dość tego wszystkiego...

Gość gość
Pewnie jestes gruba i sobie wmawiasz, ze nie jestes brzydka. Masz blade, piegowate ciało, cellulit i rozstępy. Do tego żółte zęby i sie nie myjesz.

Gość gość
mów sobie co chesz, brzydka nie jestem, właśnie jakbym była brzydka to bym się nie dziwiła, że nie mam faceta, a tak? co ze mną jest nie tak, jestem ładna, szczupła i koorwa nie mam nikogo nawet do zwykłego sexu;/ tylko sie powiesic;/

Gość gość
a jak postarać sie o chłopaka

Gość gość
no właśnie mnie też to interesuje jak staracie się o chłopaków ,co robicie ,bo ja jestem lubiana, podobam się ,lubią ze mną żartować wygłupiać się ,ale żaden nigdy nie proponuje randki ,mam dość tej cholernej samotności

Gość gość
na mnie kiedyś w pracy gapił się pewien facet a ze wdawał się fajny to czasem uśmiechnelam się do niego odwzajemnial mi kiedyś wychodzac z pracy pomachałam mu ręką i od tego momentu facet mnie olał zero zainteresowania nie znal mnie już

Gość gość
zaloz sobie konto na sympatii albo gdzies... gwarantuje ze faceta do seksu na pewno znajdziesz... do zwiazku to ciezko znalezc ale do seksu nie mam najmniejszego problemu ;)

Gość M4rek
Bo się macha na pożegnanie. Zrozumiał to doskonale.

Gość gość
napisała że wychodziła z pracy to głąbowi zrobiła pa pa ,

Gość gość
a ja pobijam temat bo taki prawdziwy i smutny i niestety tak bywa

Gość gość
Dziwne, że do seksu nie możesz znaleźć, ja niestety znajduję takich tylko do seksu... Idź na jakąś imprezę do klubu, tam najłatwiej kogoś znaleźć, zwłaszcza na jednorazową przygodę...

Gość gość
Ja np. też ideałem nie jestem, trochę za gruba (60 kg/165cm wzr.), mam małe cycki, cellulit, a faceci na mnie lecą... i to nie jakieś pasztety, zdarzają się nawet prawdziwe ciasteczka. Inna sprawa, że ja szukam kogoś na stałe, a to w moim wieku ciężka sprawa (29lat). Jeżeli ktoś mi już odpowiada pod wzgl. wyglądu i charakteru, to albo żonaty, albo rozwodnik, albo okazuje się, że udawał kogoś innego.... masakra. Ale na seks taki może być, oczywiście oprócz tych żonatych:P

Gość gość
własnie o to chodzi, że nie szukam nikogo na jednorazowe akcje, chciałabym tylko do sexu, ale taki układ z jednym facetem na kilka miesięcy.

Gość gość
no na sex to kazda potwora znajdzie, ale o to chodzi by nie były to tylko jednorazowe przygody

Gość gość
wiem vo czujesz, jestem troche mlodsza ale mam podobnie, wszyscy gadaja ze jestem fajna, spoko i tyle, mialam clopaka dosc dlugo, potem kilka przelotnych zwiazkow nocy i nic, tez mi jest ciezko bo nie chce byc dluzej sama