Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeczytalem topick Do czego nigdy byście sie nie przyznały

Polecane posty

Gość gość
Nie zdążyłem całego przeczytać ;-(((( Zabrakło ok 120 stron .... A wiecie dlaczego został zamknięty ???? Zawsze lektura poprawiała mi humor ...

Gość gość
Był jednym z najlepszych wątków na całej ogólnej. Mozna się było dowiedzieć wielu rzeczy o kobietach i facetach, czemu został usunięty

Gość Jest prawdziwe
Dnia 6.08.2013 o 23:53, Gość gość napisał:

Czesc moze byc zmyslone jednak w znikomych % Cala reszta obawiam sie, ze to prawda. Dlatego, ze nie ma sztucznosci i to jest niestety prawdziwe.

Nikt nie wie dupcyłem się babcią przez 10 lat, Dziadek chodził na zmiany, pracował w PKP 

Ja pod pozorem ich odwiedzania prawie tydzień nocowałem u nich mieliśmy całe spokojne noce dla siebie nikt nie przypuszczał. Rodzice zadowoleni, był w weekend dziadek w domu to nie szedłem, zabierali mnie wszędzie dziadek bardzo mnie lubił, zawsze z nim w domu naprawialiśmy. Tylko wychodził do pracy ja byłem kochankiem babci.

Jak sprytnie mnie uwiodła, widziała że rano stoi mi zawsze ... jak idę sikać, ona chodziła w koszuli po domu prześwitywalo wszystko do tego dekold nachyliła się bym zerknął, co się gapisz cycka nie widziałeś a dopiero matki mleko doiłeś.

Masz dotknij ja posłusznie dotykam weź drugiego nie bój się biorę, podobają się tobie, tak to zobacz jak wyglada kobieta rozpięła koszule cała gola byś nie musiał mnie podglądać, zadowolony jesteś ja nic tylko jak wryty no dotknij nie gryzę tu dotknij, ona mnie za fiuta wzięła poruszyła pare razu stanął jak szalony, oj to ty już chłop a nie dzieciak, choć pobawimy się, tak byłem w łóżku trawiło krotko ruszyłem ... i spuściłem się jak ciele, lekcja krótka była ale intensywna, teraz zachowaj to dla siebie potrafisz trzymać język tak robią dorośli ciebie mam za dorosłego, pogadamy za tydzień.

Gość Mdo
Dnia 6.08.2013 o 23:34, Gość gość napisał:

Ponad 400 stron wynaturzen w wykonaniu kbbiet i moje zycie leglo w gruzach. Stracilem calkowicie wiare w kobiety i nabralem takiego obrzydzenia, ze zaluje i moglem sobie darowac ow topick.

Francja w 1810 roku Napoleon Bonaparte zniósł ściganie 

Stosunków kazirodczych nie ściga się też w Hiszpanii, Portugalii, Holandii i Belgii. W Szwecji  Szwajcarii Rosji ,Turcji przyrodnie rodzeństwo może nawet wziąć ze sobą ślub.

Wiec to przyjdzie tez do Polski nie będą się ukrywały mamusie z synkami czy brat z siostra.

Gość Sbkosv

Polska jest skansenem jeżeli chodzi o seksualność czytam ile to co roku jest sensacji mama współżyła z synem ojciec z córka brat z siostra 

a tu się okazuje ze w Europie zachodniej nikogo to nie interesuje w Niemczech prowadzi się dyskusje o dopuszczenie takich stosunków za porozumieniem lub inaczej za przyzwoleniem drugiej strony, kto udowodni ojcu matce bratu siostrze ze nie było zgody kiedy nie nastąpił grał obrażenia. 

Mysle już nie długo Polska będzie musiała dostosować się do Europy moda idzie czytają tylko same nagłówki gazet.

Gość Wybil sobie z głowy
Dnia 6.08.2013 o 23:34, Gość gość napisał:

Ponad 400 stron wynaturzen w wykonaniu kbbiet i moje zycie leglo w gruzach. Stracilem calkowicie wiare w kobiety i nabralem takiego obrzydzenia, ze zaluje i moglem sobie darowac ow topick.

Dnia 7.08.2013 o 01:07, Gość gość napisał:

dlatego te szmaty trzeba trzymać krótko! OBUDŹCIE SIĘ mężczyźni! koniec z bredniami o równości płci :O, prawach kobietów :O feministyczno-gederowym bełkotem! córki trzymać krótko! lać je gdy zaczną chlać, palić i wracać po 22ej. nie żenić się z rozwódkami i pannami z dziećmi. najlepiej szukać sobie dziewicę i to taką co zrozumie że po zdradzie dostanie wp*****l a potem rozwód. NO ALE TO WYMAGA TEŻ STANOWCZOŚCI OD NAS - FACETÓW - I PORZUCENIA STATUSU ...IARZA TEŻ!

Niema czegoś takiego jak monogamia niema dziś takich związków  kobieta mężczyzna poznają się i do końca życia nigdy nie mieli innych partnerów seksualnych - kto tak twierdzi jest zakłamany, żyje na zielonej wyspie. Dziś porządna kobieta w życiu ma od 3-5 partnerów podczas życia!  Takie są wyniki  badań anonimowych. Coraz więcej kobiet zaczyna współżycie w wieku 14 lat wychodząc za mąż maja koło 30 wiec te maja zupełnie inny licznik. 

Gość OsiemJeden
1 minutę temu, Gość Wybil sobie z głowy napisał:

Niema czegoś takiego jak monogamia niema dziś takich związków  kobieta mężczyzna poznają się i do końca życia nigdy nie mieli innych partnerów seksualnych - kto tak twierdzi jest zakłamany, żyje na zielonej wyspie. Dziś porządna kobieta w życiu ma od 3-5 partnerów podczas życia!  Takie są wyniki  badań anonimowych. Coraz więcej kobiet zaczyna współżycie w wieku 14 lat wychodząc za mąż maja koło 30 wiec te maja zupełnie inny licznik. 

Nic sobie nie wybilem.Myslisz ze pieprzniesz glupote jedna czy druga na forum i ktos to lyknie