Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemamsilyzyc

brak checi do zycia

Polecane posty

Gość niemamsilyzyc

pierwszy raz zdarzyło mi sie cos takiego, siedzę i płacze, nawet nie mam z kim porozmawiać. Wszystko mnie denerwuje, nie widze sensu dalszego zycia, mam wrazenie ze wszystkim tylko przeszkadzam. Czuje się niepotrzebna i niechciana... Ciągle mnie ktoś krytykuje. Nie chce tak życ, nie wiem czy w ogóle chce zyc...

Gość autorka przykrego tematu
właśnie przed chwilą napisałam podobny temat.powspierajmy się nawzajendm. :)

Gość niemamsilyzyc
moze dzisiaj taki dzien, ale ja mam juz tak czasami. Niby chodze i się smieje z byle czego ukrywając co na prawde czuje i dlatego ludzie mysla ze wszystko po mnie spływa.. zaczynam szukać winy w sobie chociaż wiem ze nie powinnam tego robić ;/

mam tak samo niby mam faceta dobra rodzine i wgl a czuje ,ze uchodzi ze mnie zycie . nie potrafie tego opisac

Gość takasobieona89489045
tez sie czuje bez zycia nie chce mi sie juz...nie ma po co...dla kogo.....

Gość niemamsilyzyc
a ja wlasnie przez to ze czuje sie odrzucona nie potrafie nikomu zaufać, nie mam chłopaka, nie mam nawet prawdziwej przyjaciółki...

ja mam teraz gorsze dni strasznie nie mam sil do zycia do niczego przechodze jakis kryzys skonczylam studia na razie musze wybic sobie prace z glowy bo bd miec operacje po operacji pewnie jej nie znajde bo niby gdzie wgl boje sie isc gdziekolwiek bo ni wierze w siebie ipewna jestem ze mnie wywala po pierwszym dniu uwazam sie za brzydka bezwartosciowa osobe mysle ze nic nie umiem do niczego sie nie nadaje i wszystko psuje siedze ciagle w domu wakacje a ja w domu zaryczana jak krowa