Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleopathrrra

zostawił dla mnie ciężarna

Polecane posty

Gość kleopathrrra

mój kochanek (teraz już partner) zostawił swą dziewczynę (teraz juz byłą) i chce sie do mnie wprowadzać. najgorsze jest to że ona jest w ciąży i mam wyrzuty sumienia...My też staramy sie o dziecko, mam nadzieje ze zajde już w 1 cyklu. miał ktos podobnie?

Gość gość
o matko! chyba ci współczuję, już pomijam temat kochanki i zdrady których nie akceptuję... ale z całym nie wymuszonym szacunkiem do ciebie: bała bym się wiązać z takim człowiekiem a dziecko... to już w ogóle. życzę powodzenia

Gość gość
Mam nadzieje ze zajdziesz za 1 razem a on cie zostawi dla jakiejs 3 babki. Bardzo prawdopodobne bo to swinia nie facet.

Gość gość
Dziewczyny maja racje. Ona jest w ciazy a wiec byli sobie naprawde bliscy i gdzies cos musialo sie popsuc, moze ona przestala byc dla niego atrakcyjna w ciazy, moze hormony buzowaly z zrzedzila, dlatego szukal oparcia w tobie, no ale jak zostawil matke swojego dziecka raz to nie zawaha sie zrobic tego ponownie. Poszuka sobie atrakcyjniejszej laski bez balastu. Jesli chcesz miec dziecko poszukaj sobie porzadnego kandydata na ojca. Po co ci taki dran.

Gość gość
do sexu i ciąży nie potrzeba wcale wyzszych uczuc, facetowi sie chcialo r****c i sie zapomnial i spuscil. malo to takicj przypadkow? nie dorabiajcie jakiejs nie wiadomo jakiej filozfii

Gość kleopathrrra
nie oceniajcie go w ten sposób, to dobry czlowiek. My poznaliśmy sie zanim on dowiedział się że ona jest w ciąży. My jesteśmy zakochani a on nie zostawił jej od razu bo się wahał, nie chciał jej zostawiać w ciąży. A ich juz nic nie łączyło. Ona dużo piła , imprezowiczka itp

Gość gość
ja cię nie potępiam. nawet nie znam sytuacji, pewnie jest tak jak mowisz wiec zycze wam szcześcia a tamta jeszcze sobie chłopa znajdzie :* buziaki zmykam spac

Gość gość
Nienajlepsza partia ;)

Gość gość
"Dobry czlowiek" moglby przynajmniej poczekac az sie jego pierwsze dziecko urodzi zanim zacznie produkowac kolejne. Dwie kobiety jednoczesnie w ciazy z tym samym facetem i zadna nie jest zona. To jest wedlug ciebie normalne, to jest "dobry facet"? Znasz go najwyzej pare miesiecy, ktos jest z nim w ciazy i ty juz raptem tez musisz byc? Bo co? Bo sie boisz ze sumienie go bedzie gryzlo i wroci do tamtej? Dlatego tak szybko chcesz sama zaciazyc? Jestescie siebie warci, ty i twoj alfons, sprawca wielu ciaz jako niemaz. Nawet jesli ja tylko bzykal, kobieta w ciazy potrzebuje wsparcia, ktore powinien jej dawac , bo chodzi tu o dobro jego dziecka.

Gość gość
"Dobry czlowiek" moglby przynajmniej poczekac az sie jego pierwsze dziecko urodzi zanim zacznie produkowac kolejne. xxx Nie zgadzam się. Jeśli rozpadł się związek z ta kobieta, każde ma prawo układać życie jak chce. Jedyne co masz rację, to że facet będzie i finansowo, i moralnie odpowiedzialny za oboje dzieci. O ile są jego. Żeby było jasne - nie popieram takich układów jak robienie dzieci bez ślubu. Ale każdy robi jak chce.

Gość gość
Dobry czlowiek nie zdradza.

Gość Złota_Rybka_Złota
To nie jest dobry człowiek, bo zdradził Cię (jakby na to nawet nie patrzeć) Poza tym zero w nim odpowiedzialności za swoje czyny.Patrząc po jego zachowaniu , musi być niezłym bawidamkiem, bo co z tego, że tamta imprezowiczka? Swój do swego ciągnie.Poza tym tak czy inaczej będzie płacił alimenty.Taki facet jest już obciążony i Ty chcesz teraz też z nim mieć na siłę dziecko? dlaczego? Czyżby on aż taki kasiasty i szukasz w ten sposób zabezpieczenia finansowego? innej możliwości nie widzę.No chyba że ma coś z głową.

Gość Fasolka 2013
Jest taka zasada, że jeżeli zostawił tamtą w ciązy, ciebie też może zostawić i jak widać nie sprawia mu to problemu... Dużo ryzykujesz. Dziecko to nie zachcianka! Masz na to czas. Najpierw go dobrze poznaj. Dobrze tzn. co najmniej rok. Ile go znasz tak w ogóle? To istotna informacja. I kiedy tamtą dziewczynę zapłodnil to już się z Toba spotykał? Działał na dwa fronty. Są tacy faceci, myślą sobie a jak nie ta to ta druga... Będziesz totalną idiotką jeśli zdecydujesz się z nim na dziecko.

dla mnie sytuacja co najmniej chora. Jeśli nic ich nie łączyło to raczej nie byłoby z tego "nic" dziecka, prawda? Nie wiem czy bym sie z takim człowiekiem zwiazała, nie mowiac już o planowaniu z nim dziecka....

Gość Fasolka 2013
"My jesteśmy zakochani..." hahaha. Teraz jesteście. Ten stan kiedyś minie. Zawsze tak jest. Przychodzi codzienność, problemy. Zakochanie mija, i często wtedy przestaje istnieć też związek. Czy ty w ogóle miałaś wczesniej faceta? Mam taką koleżankę która jest w ciąży z facetem z którym jest bardzo krótko. Bo była zakochana.... Teraz przyszła codzienność zakochanie minęło, i pojawiły się pierwsze problemy. Teraz żałuje że jest w ciąży. Żałuje, że nie poczekała i dała sie ponieść emocjom.

Gość koletka
Jakie baby są głupie naiwne i zaślepione facetem to aż się w głowie nie mieści! Mój przypadek to potwierdza. Byłam z facetem 5 lat zaczęło się psuć wyjechał do senatorium i tam sobie poznał koleżanki, kompletnie mu odbiło, zaczął kłamać jeździć gdzieś na kilka dni niby z kumplem a wcześniej tego nie robił, nagle zaczął mieć drugi numer i telefon, nie byłam głupia żeby to znosić więc też zaczęłam robic co chciałam jego niby olałam ale bardzo mi zależało żeby nadal być ze sobą, jeszcze mnie zwodził żeby bzykać a już od dawna spotykał się z ta jedną koleżanką na dodatek pasztet gruby ale miała kasę może to go bardziej kręciło. Rozstaliśmy się na dobre a po 3 miesiącach się odezwał a ja głupia poleciałam za nim do mieszkania tej nowej dziewczyny jak się okazało na miejscu a ta panienka sobie pojechała na wczasy do Egiptu bez niego! oczywiście w wiadomym celu ponoć dwa razy w roku sobie tak jeździła na pewno nie zwiedzać ;) więc on też chciał sobie umilić czas ze mną i co w ciążę zaszłam! chciałam mieć z nim dziecko ale wiedziałam że jest kompletnym d*pkiem i egoistą. Ja zostałam sama w ciąży a on z tą dziewczyną, dziecko ma zmarnowane życie nie zna ojca a on ponoć ma już kolejne dziecko i zdążył się rozwieść tylko nie wiem z kim czy z tą samą czy inną, takie d*pki się nie zmieniają! następnej pewnie płaci alimenty a bzyka już inną...

Gość gość
kurva takich to powinni kastrowac! a zycze Ci autorko zeby i Cb zostawil z brzuchem skoro innej tak zrobilas a wyrzuty sumienia powinny Cie zjesc zywcem!

Gość gość
zgadzam się z Fasolką. jak tak bardzo pragniesz dziecka to proszę bardzo. ale musisz sobie zdawać sprawę z tego że możesz zostać sama z tym dzieckiem. pomyśl o tym czy potrafisz samotnie wychować to dziecko. jeśli tak to ok. poza tym mam wrażenie że wy wszyscy (ty, on i tamta ciężarna) jesteście jeszcze "dziećmi" i zupełnie nie potraficie patrzeć na życie odpowiedzialnie. a facet? wszystko wskazuje na to że jednocześnie spotykał się z tobą i posuwał jakieś laski na imprezach. faktycznie SUPER KANDYDAT NA OJCA.

Gość gość
Dziewczyno zastanów się 100 razy zanim znajdziesz z nim w ciążę. Nie masz zielonego pojęcia co to znaczy płacenie alimentów. W przyszłości będziesz miała pretensje że musi płacić na tamto dziecko a na Wasze nie będzie miał tyle. Alimenty dla dziecka z rozbitej rodziny są zawsze wysokie bo matki ciągną od ojców a sędziowie dzieciom nie żałują! Zastanów się, za 5 lat np. będziecie potrzebować kasy, czy kredyt do spłacania będziecie mieli a tu doopa bo np. 600 zł trzeba dziecku oddać! Na swoim dziecku będziesz musiała oszczędzać i tamto będzie miało lepiej. I jeszcze będziesz się wkurzac o kontakty, co 2 tygodnie na weekend będzie cię zostawial i jechał tam do dziecka do byłej... Pomyśl!!!

Gość gość
"Zostawił dziewczynę w ciąży i chce się do mnie wprowadzić..." To mi wygląda na uciekanie od problemów. A Ty jesteś rozwiązaniem, przynajmniej chwilowym. Chcecie mieć dziecko? Jak widzisz, tym go do siebie nie przywiążesz. Jeśli tak jesteś go pewna, to poczekaj. A powazniejsze deklaracje? Chce mieć z Tobą dziecko, a czy chce być z Tobą do końca życia?

Gość gość
Ile czasu jesteście razem?

Gość gość
nie wiem jak można być z facetem, który sypiał z Tobą i jednocześnie sypiał z dziewczyną, z która jest w ciąży. To jest odpowiedzialny człowiek? moim zdaniem terz idzie na łątwizne bo pewnie dziecka mu sie nie chce wychowywać. Tak jak pisały poprzedniczki uważaj, żeby Ciebie tez nie zostawił gdy zajdziesz w ciążę i uwaznie mu sie przyglądaj czy przypadkiem ciebie tez nie zdradza lub nie zacznie zdradzać

Gość gość
To chyba jakieś wymysły bo kto by myślał o dziecku na początku znajomości tym bardziej że oboje wiedzą że pojawi się dziecko z byłą, to jakaś ściema nie wierze że ktoś mógłby się świadomie pakować w takie bagno.