Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam znajomych bo nie pije alkoholu i nie imprezuje eh

Polecane posty

Gość gość

w Polsce nie ma imprezy bez alkoholu, nie pale papierosow, nie ćpam, jestem dosc spokojna, lubie sport (rowery, plywanie, kajaki),fotografie,turystyke z samym plecakiem,wole kameralne towarzystwo niz lans i 'melanż' ze znajomymi jak w reklamie. Mam 23lata i nie moge znalezc ludzi podobnych do mnie. Chce wyjechac zagranice, nie moge znalezc tu miejsca dla siebie :(

No widzisz, mam podobnie, nawet wiek podobny ;) Tak to już jest, że nie znajdujemy ludzi podobnych do siebie, bo mamy mniej okazji od innych. No bo np. "balangowicze" mogą się poznawać na imprezach. A my? :) No właśnie... Trzymaj się!

Gość gość
zmień się ,wiesz że potrafisz się zmienić ,masz precedensy .:classic_cool:

Gość gość
Autorko mam podobnie ale jako mężczyzna mam dużo gorzej bo przy pijących i często pijanych a wręcz uwalonych kobietach ja niepijący wyglądam niemęsko jak ciota.

Gość gość
przyczyna musi byc gdzies indziej , bo ja tez juz rzadko chodze na imprezy a ludzie zawsze do mnie garneli - moze olewka na nich tak dziala;)

Gość Kraków  cały  w  konwaliach
W jakimś sensie jesteśmy podobne, chociaż ja tam akurat okazyjnie lubię się napić (wiadomo, w normie, ludzi, którzy piją na umór, uważam za słabych). Natomiast za imprezami jako takiami nie przepadam, wolę wybrać się w góry, malować, robić zdjęcia, czytać książki, pisać opowiadania. Też odpowiada mi bardziej kameralne grono niż głośna ekipa pokazująca, że jest cool i na luzie. Jeśli chciałabyś pogadać, zapraszam na maila ejsdet@wp.pl :)

Nie masz znajomych bo pewnie nie jesteś osobą otwarta. Kwestia picia alkoholu nie ma tu nic do rzeczy. Znam wiele osób ktore nie pija, na imprezach siedza przy coli a bawią się świetnie mają duże grono znajomych. może popracuj nad tym żeby więcej się usmiechać, nic tak nie rpzyciąga ludzi jak usmiech na twarzy