Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam kobiety ponieważ JESTEM NUDNY

Polecane posty

Gość gość

i nic na to nie poradze. Nie potrafie byc spontaniczny, nie zapewnie dziewczynie wrazen. Jestem domatorem, byłbym dobrym mężem i ojcem. Potrafie wszystko naprawic, nie jestem maminsynkiem ale co z tego...jestem dla świata niewidoczny.

Gość Dzwonek z Notre Dame
znajdz sobie spontaniczna dziewczyne :D

Gość gość
ciekawe gdzie...jakbym nie próbował :O

Gość Dzwonek z Notre Dame
na dyskotece :classic_cool: na ulicy :classic_cool: w sklepie :classic_cool: na wycieczce :classic_cool: albo gdziekolwiek indziej :)

Gość gość
autorze, daruj sobie, ja mam 33lata i przestalem szukac, nie nadrobie straconych lat, zero doswiadczenia

Gość gbletrre
ja szukam spojonego bo roztrzepa´na jestem ile masz lat?

Gość gość
offerma ma 40 i tez zadna go nie chciała

Gość gość
Jest wiele czynnikow dlaczego nie masz kobiety ! - jestes brzydki - masz z*****y charakter - nie masz wlasnego mieszkania , samochodu , dobrej pracy , czy pieniedzy - jestes niesmialy i zakompleksiony

Gość gość
zdania są podzielone w tej kwestii :D

Gość gość
gbletrre 30 a Ty?

Gość gość
Ja nie mam dziewczyny bo nie mam prawka.

Gość staryprawik
też nie mam i jakoś żyję dalej mam prace, samochód, ale co z tego jak jestem brzydki albo przeciętny

Gość Marcelinaaaaa
Większość kobiet woli spontanicznych,szalonych itd. Ja uważam,że tacy mężczyźni może są ciekawymi osobami ,ale nie nadają się do dojrzałego związku.Ja wolę spokojnych,poukładanych,co wcale nie musi oznaczać ,że są nudni.Tak więc,istnieją kobiety,które wolą jak sam siebie nazwałeś ''nudnych'' facetów;P P.S Jestem młoda(21lat) więc nie myśl,że tylko 40-stki szukają spokojnych mężczyźn;p

Gość gość
ja też jestem nudna. uwielbiam wracać do domu, cisza którą w nim zastaje jest dla mnie ukojeniem po calym dniu pracy. lubie czasem gdzies wyskoczyc, zrobić coś innego ale bez szaleństw...

Gość Dawid Całekiem Całkiem
gość ja też jestem nudna. uwielbiam wracać do domu, cisza którą w nim zastaje jest dla mnie ukojeniem po calym dniu pracy. lubie czasem gdzies wyskoczyc, zrobić coś innego ale bez szaleństw... właśnie takiej kobiety szukam

Gość gość
jest mi bardzo miło w takim razie :)

Na tym forum nie można spokojnie się wyżalić, bo od razu atakują. Osoby atakujące mają zazwyczaj nierówno pod sufitem i same powinny się zastanowić nad sobą, a nie pisać głupoty na temat innych. To, że autor twierdzi, że jest nudny, wcale nie oznacza, że my musimy tak twierdzić.

Gość gość
ja jestem kobietą i też jestem nudna - czyli spokojna, domatorka, trochę introwertyczna, lubię dobry film i książki, tenisa i piłkę nożną, od czasu do czasu wyjścia też oczywiscie, ale raczej w mniejszym gronie. Niestety mężczyźni których spotykałam preferują rozrywkowe, ekstrawertyczne kobiety, które ciągle gadają, mają dużą grupę znajomych. Facet który sam jest towarzyski zazwyczaj szuka podobnej kobiety, a spokojny często chce poznać inne życie i też woli taką.

Gość gość84
coś w tym jest. Jednak od przebojowych, wygadanych i spontanicznych dziewczyn wolałbym taką, która ma poprostu energię do życia i wewnętrzną hmm radość ? Możesz sobie być spokojna i poukładana, ale jeśli bije od Ciebie wewnętrzne ciepło i radość to jest OK. Niestety większość ma wiecznie naburmuszoną minę i roztacza wokół siebie tylko chłód.- coś na zasadzie: "nie podchodź chamie", albo "w sumie jest mi obojętne czy tu jesteś czy nie".

Gość Złota_Rybka_Złota
No i proszę...............był nudny i nudna.Nawet by do siebie pasowali .co z tego? Nie wymienili się mailami.Może wcale nie chodzi o to, ze jesteście nudni-jesteście po prostu nieśmiali albo wcale nie szukacie.Ponudziliście, ponudziliście sobie, narzekając i zniknęliście. Z tego to nigdy nic nie wyjdzie.

Gość gość
Czemu uważacie ze żeby być ciekawym trzeba szlajać się po imprezach czy skakać a banji? Ja np uważam się za ciekawego gościa. Mam nietypowe poczucie humoru dzięki któremu zresztą stałem się nieco znany w internecie, zyskałem tym wielu fanów. Mam również inne zainteresowania które potrafię obrócić przy okazji w zysk. I to wszystko mimo tego że jestem typem domatora i rzadko imprezuję.

Gość gość
ja też jestem nudny, poznałem równie nudną dziewczynę i razem się nie nudzimy, a jak tylko zaczynamy odczuwać nudę to idziemy do łóżka :)

Gość gość
Nudny facet to tragedia,męczący ,wtedy nic się człowiekowi nie chce nawet gadać. Jak ktos na codzien jest nudny to w łóżku tez nic ciekawego nie zrobi,same nudy łeee.

Gość gość
Brednie... nie ma osób nudnych, osoby spokojne i nieśmiałe, albo introwertyczne często są odbierane jako nudne, bo nie imprezują, nie piją, nie szlajają się po nocach, itd... A osoby nieśmiałe i spokojne bardzo często są bardzo zboczone i świetne w łóżku, tylko potrzebują więcej czasu aby się otworzyć i zaufać. Moja dziewczyna jest spokojna i cichutka w łóżku zmienia się o 180 stopni i nie ma dla niej żadnego tabu, ale od tej strony znam ją tylko ja :)

Gość gość
Co to znaczy być nudnym? Bo jeśli ktoś co noc imprezuje wali durnymi tekstami i śmieje jak głupi do sera ale niema hobby, niema o czym z nią rozmawiać to jest nudna jak flaki z olejem

Gość gość
Ja też jestem nudny.

Gość gość
To domatorstwo lub introwersja skazuje na samotność a nie bycie nudnym

Gość gość
to jakie ciekawe hobby radzicie mi wybrać? takie zeby nie bylo groźne dla życia i zdrowia

Gość gość
Jak ktos jest domatorem i stroni od masy znajomych to może sobie pozwolic na bycie nudnym co innego jak jest się ekstrwertykiem jak ja, a wszyscy go omijają szerokim łukiem