Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siedze i płaczę

Polecane posty

Gość gość

mam guza mozgu,boje sie operacji , nie chce umierac :(

Gość gość
Idź spać

Gość gość
Pomodlę się za Ciebie od razu, żebyś poczuł/a sie lepiej, może pomoże się uspokoić...

Gość gość ze zdolnosciami
wiesz kiedy już masz operacje?

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
Pomodlę się za Ciebie od razu, żebyś poczuł/a sie lepiej, może pomoże się uspokoić...>>gdyby to działało to szpitale byłby puste a kościły pełne a jets odwrotnie :D

Gość gość
Wspólczuje , przykro mi

Gość gość
czytaj ze zrozumieniem: samopoczucie a wyzdrowienie to dwie różne sprawy.Modliłam się, by przyszło uspokojenie...

jeden sie modli o samopoczucie drugi o zdrowie ale final zawsze taki sam czyli jedno wielkie gowno w ktorym ciemnota ma oparcie.

Gość gość
Jaka ciemnota? Jakie masz dowody na niestnienie Boga???

a od kiedy udowadnia się nieistnienie czegoś :D ? z tego co mi wiadomo to istnienie się dokumentuje a nie odwrotnie bo jak udowodnić że czegoś nie ma :D rusz głową zamiast nią kiwać jak aniołek któremu się wrzuci piątaka. nawet na przykładzie tego aniołka z kiwającą głową widać o co w tym wszystkim chodzi :D bo nie ma kiwających za darmochę :D

widać żeś owieczka wierzącą ostatnie ogniwo w łancuchu wiary bo chcesz się modlic za autorkę za darmo. gdyby to pisał ksiądz to by napisał daj piątaka to się pomodle i bedziesz miala lepsze samopoczucie :D

Gość gość
to co istnieje istnieje bez względu na to czy w to wierzysz czy nie,a przekonasz się o tym już niedługo:-)

Gość gość
żaden bogobojny ksiądz by tak nie postąpił - nie kłam. A co do osób wierzących, to osoby takie często są oczytane i problemy swojej wiary rozwiązują na bieżąco w lekturze i rozmyślaniu. Religia nie jest łatwą sprawą, wbrew pozorom, czasem trzeba dojrzeć do wiary. Fraktale, regularność we wszechświecie.. Nawet Einstein udowadniał, że Bóg istnieje. Jesteś mądrzejszy od Einsteina?

Gość gość
Modlitwa zawsze pomaga.

Fraktale, regularność we wszechświecie.. Nawet Einstein udowadniał, że Bóg istnieje. Jesteś mądrzejszy od Einsteina?>>przestań bredzić a o fraktalach chętnie mogę podyskutować ale wątpię aby jakiś "wysłannik boga" miał o nich coś ciekawego do powiedzenia.

Gość gość
ten dzieciak jednak uważa ze jest mądrzejszy od Einsteina:-) dodam jedno zdanie Alberta: "kiedy czytam Bhagavad -gite jedno pytanie zostaje bez odpowiedzi :w jaki sposób Bog stworzyl wszechświat .Wszystko inne wydaje się być bez znaczenia"

Gość gość
na razie to 2:0 dla wysłanników :) Ty nic ciekawego nie powiedziałeś :)) Ile masz lat? 20? 30? jeśliś palikotowaty, No może komuchowaty jesteś, wtedy da, Ci nawet 50, a chrześcijaństwo (jeszcze z tradycją starotestamentową) liczy się w tysiącach lat istnienia. I co dziwne - filozofowie, naukowcy próbowali obalać ... i jak na razie bezskutecznie. Myślisz, że uda Ci sie dalej kłamać, że Boga nie ma :)

to Ty katoliczką jesteś czy nie :D ? w tej ksiedze to o innym bogu mowa coś mi się wydaje że w indiach go czczą ale mogę sie mylic. w reinkarnacje też wierzysz bo skoro jakiś mądry człowiek wierzył to ty też powinnas :D ? wiec zmieniam zdanie skoro nawet albercik wierzyl w jakiegos boga to ja tez wierze w latajacego potwora spaghetti :D a tak pwoaznie to czlowiek zyl 100 lat temu i nawet jesli cos powiedzial to odnosilo sie to do innej rzeczywistosci. branie jego slow na serio w innym odniesieniu niz fizyka to glupota. pomijam juz ze to co zalewalo katolickie portale jako "einstein powiedzial" ma tyle z nim wspolnego jak to co ja powiem :D v twoja teoria o udowadnianiu istnienia boga bo nikt nie udowdonil jego nieistnienia jest tak samo trafna jak ta z czajniczkiem russella jak nie udowodnisz ze cajniczek nie krazy po orbicie tzn. ze krazy :D albo jak nie udowodnisz ze nie ma latajaceog potwora spaghetti tzn. ze jest :D teraz czekam na dowody :D

Gość wiedzma9
droga do swiatow wyższych, Boga jest zamknieta dla tych którzy chcą go objąć ograniczonym rozumiem ludzkim intelektem tylko czyste serce otwiera drzwi a wrazenia z tej podrozy sa nieopisywalne ,każdy do tego dojdzie w swoim czasie wlasciwym dla niego tu albo gdzie indziej

na razie to 2:0 dla wysłanników>>jak powiedzial stalin niewazne kto glosuje wazne kto liczy glosy wiec licz dalej :D v nic nie beda udowadnial czy dowodzil bo w nosie to mam mnie bog niepotrzebny napsialem jzu poczytaj o czajniczku russella jak masz siano w glowie to i tak nic nie zrozumiesz i napiszesz sobie 3:0 :D

droga do swiatow wyższych, Boga jest zamknieta dla tych którzy chcą go objąć ograniczonym rozumiem ludzkim intelektem tylko czyste serce otwiera drzwi a wrazenia z tej podrozy sa nieopisywalne ,każdy do tego dojdzie w swoim czasie wlasciwym dla niego tu albo gdzie indziej>>>koncze dyskusje bo z nacpanymi nie gadam a mam wrazenie ze taki tekst to na ostrym rauszu mozna napisac ew. jestes jakas fanatyczka.