Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wredna Teściowa

Polecane posty

Gość gość

Jaka jest Teściowa każdy widzi :D Chociaż moja do złych nie należała, był czas kiedy dogadywaliśmy się super, wszystko zmieniło się kiedy urodził się nam Synek, przez prawie trzy lata wytrzymywałam dużo - jak to wszystkim opowiada jak kocha wnuka, a na zabawie nie spędziła z nim nawet minuty, jak obgadywała mnie jakie to ja mam metody wychowawcze, robiła rózne chamstwa i mówiła Mężowi bzdury o mnie. Ale teraz zaczyna mnie wkurzać na serio, Synek ma już prawie trzy lata więc sporo już rozumie i dzisiaj wyszłam na chwilę do furtki odebrać paczkę od kuriera więc dosłownie dwie minuty, bo szukał chwilę paczki i nie zakładałam mu kapelusza, na co Teściowa wyleciała ze swojego domu i nie do mnie tylko do Syna, że ma przyjśc do niej bo ma taką nieodpowiedzialną mamę, że udaru się nabawi i takie gadanie.. Założyła mu swoją czapkę, dodam, że czapka była taka gruba z efektownym pomponikiem :D Czapkę zdjęłam, oddałam i koniec tematu, nie lubię się kłócić ani dyskutować z idiotami. Teściowa później się "odwdzięczyła", wyszliśmy na trawnik się pobawić - jedno okno z jej domu wychodzi na nasz trawnik więc jak tylko nas usłyszała, ostentacyjnie zasłoniła zasłony. Chyba musimy wyższy płot posadzić :D Ehh musiałam się wygadać tylko :D

Gość gość
hehe, olać ją i tyle.

Gość gość
Moja też ma takie zagrania, na szczęście nieczęsto się widujemy.