Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uwielbiam wyrywac bajerowac mezatki i rozbijac malzenstwa

Polecane posty

Gość gość

Potrafie każdą mężatke wyrwać bo w każdym małzenstwie są chwile słabości, kryzysy... Kobiety czują się zaniedbane, może nawet odtrącone i wtedy pojawiam sie Ja :) Miły, szarmancki gentelmen... Gadka szmatka, komplemenciki, bajerka, prezenciki, zaproszenia oraz co ważne bajerowanie jej jaka to ona cudowna kobieta, jaka piękna, jakie ma dobre serduszko... I tak pitu pitu, kolejne spotkanka, aż taka zaniedbana mężatka da mi doopy, a dzieje się to zaskakująco szybko. Potem sobie ją troche poru.cham przez kilka kolejnych tygodni, rozkoc**jąc ją w sobie do szaleństwa... :) a potem najprzyjemniejsza rzecz, robię taką ustawkę by nakrył nas jej mąż... :D Potem kolejnego dnia łamie jej dodatkowo serce, mówiąc: 'dzięki za wspaniały darmowy seks. Powodzenia życze, żegnam' (i wtedy jeszcze robie taki szyderczy uśmieszek i ide sobie...) potem za jakis czas szukam kolejnej 'ofiary' :) ile razy ja już słyszałem na koniec: ty draniu! Ty świnio itp :D piękne to jest, a Polki to naprawde puszczalskie zera, dlatego nigdy się nie ożenię... Pozdrawiam mężatki :)

Gość KamillllaWaj
Dziwne ze maz Ci nie wp*******ł. A na zemste oszukanej mezatki spodziewaj sie ukrainskiego wymiaru sprawiedliwosci.

Gość Złota_Rybka_Złota
eee tam to jego chora wyobraźnia i marzenie by jakaś dała w ogóle d**y.Już widzę jak dąży do tego, by mąż go nakrył.:D Przetrąciłby taakiego złamańca.:D

Gość gość
Hooja mi zrobią te mężateczki :D A mężowie? Nie raz faktycznie ich nosi do bójki, ale ja głupi nie jestem, robie tak te demaskacje żeby sie szybko i łatwo zmyć z miejsca zdarzenia :D a ogólnie w tym wyrywaniu i uniknięciu zemsty takiej mężatki pomaga mi charakter mojej pracy, bo ja co kilka miesiecy do pół roku zmieniam miasto... I szukaj wiatru w polu mężateczko (w zasadzie już rozwódko? :D)

Gość herrPietiaGorasxy
ciekawy styl życia, ale niestety często się g***townie kończy, strzałem z dubeltówki, albo z innej armaty

Gość gość
masz zryta psychike, matka musiała cie mocno krzywdzic w dziecinstwie , dodatkowo jak widze i kobieta cie doglebnie zranila. tak mi przykro

Gość KamillllaWaj
Raczej hooja ci odetną :-D to juz nie zarty wykatrowany frajerze. Mafia sie nie patyczkuje.

Gość Zm0ra
hehe widać jak byk, że prowo: "Powodzenia życze, żegnam' (i wtedy jeszcze robie taki szyderczy uśmieszek i ide sobie...)" - to jakieś dziecko pisało :) P.S. Kobiety które chcą się z kimś poseksić na boku wybierają raczej męskich facetów, aniżeli takich przesiadujących na babskim forum od rana.

Gość gość
zdarzają sie wyjątki wiernych mezow ale tu procentowo jeszcze slaiej wypada ­ jestem w stanie poderwac kazdego wolnego zajetego pytanie po co? brzydze sie facetami bo to puszczalskie i niedbjace o higiene

Gość gość
Dlatego tak jak mówie ja sie nigdy nie ożenie bo sooka napewno by mi sie puściła, bo wszystkie sie puszczają wole być wolnym strzelcem i wyrywać mężatki uświadamiając ich mężów w tym że KAŻDA KOBIETA TO K U R W A! A nawet jak juz bede dziadem pod 60tke to będę je wyrywał zasobnoscią mojego portfela a na to zdecydowanie nie narzekam :D

Gość herrPietiaGorasxy
jeśli ci się udaje, to trafiasz na katoliczki, które wyszły za mąż jako dziewice i mające mężów katolików. Normalny facet, jak dogodzi swojej żonie to nawet piczką nie spojrzy na takiego wiejskiego donżuana.

Gość gość
upal ci wyprostowal resztki zwojow wez prysznic ostudzi to i owo

Gość gość
no to miałęś ciulu szczęście jakbyś trafił na mnie to następnej już byś nie zbajerował padalcu bo bez zębów i z powykręcanymi rączkami i nóżkami już byś nie zabłysnął kreaturo :D uważaj nędzne pomiotło ....być może trafisz kiedyś na kogoś kto skutecznie odwróci twe spaczone podejście do życia :) czego ci życzę z całego serca patologio :)

Gość gość
Smieszni jestescie. Facet sobie bajeruje, ale to wina mężatek ze dadzą sie zbajerować.Mogłyby odrzec - s********j - mam męża. To małżonkom trzeba rece ukręcac i wybijac zeby ze leca na tanie słówka i pitu pieru a następnie rozkładają nogi. Niestety ale taka jest prawda. Facet ich nie porywa, nie przywiązuje do łóżka i nie g****i - mężatki same posłusznie rozkładaja nogi z najwieksza checia i rozkosza. TO one sa tu winne , bo slubuja wiernosc i uczciwość małżenską, autor topiku nikomu takiej wiernosci nie slubował.

Gość gość
haha a potem się obudziłem i dostrzegłem poplamione prześcieradło:D

Gość Zm0ra
POWTARZAM - TO PROWO Autor sobie teraz wali pod Wasze wpisy :)

Gość gość
Dokładnie! To wina mężatek, to one dają się podrywać i potem same dają d**y. A te wszystkie posty przeciw oraz próbujące wciskać że to prowo, napisały chyba własnie te puszczalskie mężatki. Prawda boli dzi wki?

Gość Zm0ra
POWTARZAM - TO PROWO Autor sobie teraz wali pod Wasze wpisy lub i nie, bo jak narazie pisze sam ze sobą 😴

Gość gość
oczywiscie ze to PROWO. autor nigdy niekogo nie wyrwal no moze jakiegos kaszalota. x autorze gon marzenia, chociaz prawda jest taka ze nigdy ich nie dogonisz i zawsze bedziesz nieudacznikiem i frajerem.

Gość gość
Ja sie tylko z was nabijam kur.wy zayebane! Jestescie nic nie wartym gównem! A przysięga małżeńska nie ma dla was kompletnie zadnej wartosci! Wszystkie jestescie K U R W A M I

Gość gość
"potem za jakis czas szukam kolejnej 'ofiary" - ofiara to jstes ty autorze. "dlatego nigdy się nie ożenię..." - nie ozenisz sie bo zadna cie nie bedzie chciala, jestes nikim.

Gość gość
Powiedz to swojej starej prosto w oczy leszczu haha pewnie jestes grubym pryszczatym gimbem z malym fiutkiem co ? wiem ze mam racje. Frajer jestes i tyle. Kozak w necie piz*da w swiecie. hahahahhaa

Gość slask
tez tak robie z mezatkami....latwe do zrobienia ....a niech pozniej placza w poduszke

Gość Nudne prowo
😴

Gość gość
Autor tematu to po prostu płytki facet szukający na siłę potwierdzenia swojej wartości, której tak naprawdę nie ma. Kiedyś dostaniesz taki wp*****l, że wtedy juz nie pobzykasz, bo na wózku będziesz jeździł, albe będziesz s********ł całe życie. I nie ciesz się ,ze po zdemaskowniu szybko się ulatniasz, bo sama dziewczyna cię wyda jak nie bedzie miała już nic wiecej do stracenia -przez ciebie, albo nawet ona sama załatwi ekipę i ci jaja odetną. Moja koleżanka straciła męza przez takiego pajaca jak ty , bo ją zostawił ( i słusznie), ale sprawca do tej pory ma przefikane u męza do tego stopnia,że wyprowadził się daleko poza miasto , bo miał dość obijania mordy. NIGDY NIE WIESZ NA KOGO TRAFISZ, NIESTETY, BYC MOZE NA ROWNIE PIEPRZNIETEGO JAK TY, ALBO NA TAK ZAWZIĘTEGO ZE CI NIE DARUJE. Wszak świat odnotował przypadki morderstw z zamsty . Nie słyszałeś o tym? DROGIE KOBIETKI I FACECI MAM RACJE, czy NIE?

Gość gość
Oj ale zazdrość i frustracje sie uwidaczniają... Prowo! Prowo! P******ie jestescie, zresztą jak 99proc kafeterian/kafeterianek którzy mają w domu ołtarzyk z wielkim napisem PROWO i codzienie odprawiają swe modły powtarzając prowo, prowo, prowo... Jeszcze nie było tematu na kafe zeby nie było w nim wpisu 'prowo' sami jestescie zwykłym PROWO... Sfrustrowaną, zawistną bandą nieudaczników, którym przyjemnosc srawia upodlenie i wyśmianie innych... Ale cóż to w końcu polacy... Polaka bardziej cieszy nieszczęscie innych niż własne szczęscie. Ważnd ze sąsiadowi rower czy samochód z******i albo zona go zdradziła lub z pracy wyleciał. To jest dla was FRUSTRATÓW powód do dumy, szczęscia i dowartosciowania siebie samego... żegnam bydło...

Gość gość
Masz racje. jesli autor pisze prawde tutaj to wczesniej czy pozniej dostanie za swoje i dlugo bedzie zalowal oczywiscie zycze mu tego z calego serca.

Gość gość
Oj kogos widze cos zabolalo. Napisales o sobie to wszystko tak. Ale dales przyklad brawooooo. Kolejny frajer i frustrat.