Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przespalam sie ze znajomym ktorego widzialam z 5 raz i po wszystkim po prostu

Polecane posty

Gość gość

Powiedzial ze idzi do siebie. Opieralam sie cala nic, ale w koncu tak wyszlo, zaprosilam go znklubu do siebie ale tylko dlategi ze nie chcialam byc sama... Zerznal mnie jak szmate i powoedzial ze idzie do siebie i do zobaczenia na ang... Ja niczego nie oczekiwalam,jestem 18 letnia gowniara dla niego, ale mimo wszystko straszne uczucie. Jak smiec. Mialam dwie takie sytuacje i zawsze bylam mega pijana wiec nie bylo az tak zle jak teraz na trzezwo... Zawsze robie cos wbrew sobie :( To byl seks jak lubie, szybki, dociskal mi glowe i zmuszal do pozycji ktor chhcial, nawet jak bolalo bardzo, ale co innego seks. A co innego po jak zakladasz szybko majtki zeby nie patrzyl za dlugo na twoja gola d*pe, a on sie ubiera i mowi ze nie zostanie bo musi sie wyspac

Gość gość
koleś wyczuł ze typ dziwki z ciebie wiec jak ma cie teraz niby traktowac?? czego oczekujesz skoro sama siebie nie szanujesz???

Gość gość
To nie pij tyle bo zostaniesz etatową dziwką.

Gość Pudlo wiagry Sp z oo
no i na czym problem polega? ty sie z nim przespalas a on z toba nie?

Gość gość
Zaproszenia goscia do siebie niestety jest rownoznaczne z tym ze zgadzasz sie na sex. Wiem ze to glupie myslenie bo gwaty z takich spotkan tez sa ale faceeci tak mysla i tyle.

Gość gość
zaliczył i tyle go widziałaś...

Gość miałas fajny sex
wiec o co chodzi?

Gość gość
typowe szmaciarskie zachowanie dla gówniar w twoim wieku sądzę że większość z was panny durne powinny zająć się nauką co najmniej do lat 20 zamiast wystawianiem d*pska do bzykania przyniosło by to dużo korzyści nie tylko dla was samych ale i społeczeństwa również :)

Gość gość
No wiem ze sie tak zachowalam. Mam multum problemow ze siba i nie chcialam byc w nocy sama strasznie, pierwszy raz mnie taki lek zlapal, a on jest bardzo przystojny , hiszpn, 7 lat starszy i chcialam zeby byl ze mna nawet kosztem takiej mety. Ale czuje sie jeszcze gorzej wiec to nie mialo sens. Wiem ze to smiesznie brzmi, ale naprawde nie chcialam seksu, po prostu chcialam zeby ktos ze mna byl :o nigdy wczesniej nie mialam rakiego uczucia

Gość gość
Przerwalam terapie u psychiatry i mi ciezko a poza tym niwa sytuacja zyciowa i now zaczynam robic debilne rzeczy

Gość zelkaaaaa
nie wiem o co wlasciwie chodzi, bo jakbys sie nie zgodzila na seks to by cie przeciez nie zg****il ? sama zrobilas glupote a teraz sie jak szmata czujesz.. nie dziw sie , bo trzeba chyba nóg nie rozkladac przed kazdym facetem.. przynajmniej tak mi sie wydaje, ale widze ze szukalas przygod..

Gość gość
to czemu mu dalas jak chcialas tylko zeby posiedzial z toba ?

Gość gość
18 lat i taka szmata juz :/ żenada

Gość gość
Cala noc lezelismy i przez 5 godzin odsuwalam jego rece i pro owalam na sile utrzymac rozmowe. A potem poszlo bo juz widzialam ze to nie ma sensu. Wiem jak brzmi, ale to nie bylo ze zaprosilam go bo chcialam seksu. Zaprosilam bo jestem samotna i nieszczesliwa i nie lubie byc sama, bo wtedy za duzo mysle. Chcialam odpoczac s tylko sobie doj****am

Gość zelkaaaaa
no to nie musialas nog rozkladac :) ile razy ja tak mialam ze siedzilalam z kims w nocy rozmawialam,smialam sie (bo tez BYLAM samotna) ale nigdy nie doszlo do seksu! i dzieki temu teraz ci ludzie sa moimi przyjaciolmi i nie czuje sie samotna:) a jak ty bedziesz dawała kazdemu kto popadnie "bo nie bylo innego wyjscia" to nawet przyjaciol nie znajdziesz,a juz nie mowie o chlopaku.. chyba nie chcesz zostac stara panna ? myslisz ze jakis chlopak chce dziewczyne ktora spala z kilkoma facetami i to w dodatku z ledwo poznanymi ? ..

Gość gość
Bo nie chcialam zeby zasnal albo poszedl :( Wiem , az mi wstyd ze tak myslalam alw tak bylo, na sile chcialam zatrzymac osobe przy sobie

Gość gość
więc ten facet zwyczajnie wykorzystał twoją słabość i sytuacje - to jest też jego wina- więc nie dołuj się tym tak bardzo.

Gość gość
ej, masz 18 lat i mieszkasz sama, że zapraszasz facetów z klubu do chaty?

Gość gość
Pewnie zobaczył seksowną dziewczynę i dał znać o sobie jego hiszpański temperament. Nie mógł się powstrzymać jak mu stanął i stało się

Gość gość
Nie spoe z kim popadnie :o on jest bardzo atrakcyjny inpo prostu bylam w stanie to zrobic. Zreszta jestem zakochana ale to nie ma sensu i myslalam moze ze to troche pomoE? Nie wiem, ale teraz siedze przed kompem, nie spalan od wczoraj od 7 rano i nie chce mi sie cokolwiek zrobic. Bie moge nawet z krzesla wstac

Gość zelkaaaaa
moze za bardzo sie przejmujesz.. ale powinnas pomyslec nad przyszloscia i nie robic juz takich bledow:)

Gość gość
ależ naturalnie że próbował ! facet obok dziewczyny który nie skorzysta z okazji to rzadki przypadek ! powiedz mi skoro tak bardzo się bałaś samotności to czemu akurat wziełaś faceta do domu? Nie mogłaś poprosić którejś z koleżanek porozmawiać powiedziec prawdę ? a nawet jeśli żadna by sie nie zgodziła to poszłabym sama zapaliła wszystkie światła włączyła muzykę albo tv ale ciągnąć byle śmundaka do domu?? powiem tak drogie panie ! czas abyśmy same siebie szanowały to i wówczas faceci nie będą mieli kogo okazyjnie bzykać ! pozostaną im śmierdzące burdele bo takim dziwką nie morale a kasa w głowie tego gówna nie wyplenisz! ale my kobiety powinnyśmy zacząć same siebie szanować ! bo nikt tego za nas nie zrobi! dwa , faceci jacy są każdy wie mimo to trzymają sztamę za to my kobiety jedna drugiej oczy by wydrapała a wszystko to w imię własnie.....faceta sexu wyglądu zazdrości nie bzykaj się z byle kim !!! byle jak! byle gdzie! byleby było! szanuj się dziewczyno !!!

Gość gość
Musisz byc bardzo samotna,ale pamietaj,ze seks daje zludne poczucie bliskosci.

Gość gość
Wynajmuje mieszkanie w niemczech, w polsce chyba nawet nie ma za duzo hispanow :/ Po prostu chcialam moze zebyscie mnie teraz zjechali? Bo nie mam komu o tym powiedziec a naprawde mi okropnie cieKo, nawet jeszcze nie plakalam bo nie mam sily. Czuje sie brudna i jak smiec

Gość gość
Jesten, musialam zerwac wszystkie kontakty z przyjaciolmi antu nie mam nikogo, po prostu poszlismy do klubu w pare osob. Jestem k******o samotna..

Gość gość
On jeszcze taki totalnie pusty bo caly czas sie zachwycal moim cialen ( mam anoreksjemale kobtroluje w miare to, a on lubi chude dziewczyny) i o niczym bie potrafil rozmawiac ze mna. To juz wolalam zludne uczucie bliskosci. Ale gdybym mogla cofnac czas:( nprawde okropnie mi zle, gorzej miz na codzien, a mialo pomoc

Gość gość
no to zjoby już dostałaś dalej....sama musisz sobie oklepać japę ;) co ci z tego przyszło? no co? też mieszkam w DE wiem doskonale jakie turasy hiszpanie czy inne kanaken mają podejście do tego typu sutuacji wybzykał i ciao ! jedyne wyjście to nie powtórzyć takiego scheissu nigdy w życiu !!!

Gość gość
Mialam to samo z kolega w polsce jak bylam mlodsza ale teraz jestem w naprawde kiepskim stanie i to mnie zmiazdzylo ..

Gość gość
Masz anoreksje?A leczysz sie na nia?

Gość zelkaaaaa
skoro juz popelnilas jeden raz taki blad, no to trudno, masz tego konsekwencje ze czujesz sie zle, "brudno" wiec postaraj sie wiecej takiego bledu nie zrobic :) najlepiej kup sobie pieska albo jakies zwierzatko domowe,od razu sie humor poprawia