Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczony

co zrobić w ten upał

Polecane posty

Gość niedoświadczony

Siedzę w domu sam z chłopakami 8 i 5. Termometr wewnątrz pokazuje 27 stopni, na zewnątrz 31. Nie wiem co mam zrobić. Niech siedzą w domu, czy nalać im wody do basenu i wygonić do ogródka.

Gość gość
Pierwszy dzień upału u Ciebie że nie wiesz co robić? Ja w mieście siedzę w domu, ew. rzadko jadę na basen, na wsi wystawiam basen (i piaskownicę, ale mój młodszy) i biega goły w ogródku.

Gość gość
Na dwór weź ich tylko w cien koniecznie i nasmaruj kremem z filtrem. I wode do picia niech maja caly czas.

Gość niedoświadczony
Pierwszy raz, kiedy w taki upał mam ich cały dzień na głowie (zwykle dziadki wpadali i brali na spacer, albo ja uciekałem do pracy). A dzisiaj nie chce mi się wychodzić do pracy, wiec dziadkowie uciekli. Niestety, basen jest w słonecznej części ogrodu.

Gość gość
Niech wyjdą po 16. wtedy tak nie będzie grzało może....ja bym nie wystawiała ich na słonce o tej porze jak mówisz ze nie ma cienia. jeszcze się poparzą, udar czy cos. W wodzie slonce szybciej "bierze" a nie czuc tak od razu. Ty tez masz prawo posiedzieć w chałupie nie?:P Ja nigdzie nie wychodzę dzisiaj bo to nie moje "klimaty"