Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana matka

Moja córka jest

Polecane posty

Gość zatroskana matka

Satanistką! Ma 17 lat więc jest już prawie dorosła - nie mogę nic zrobić! Sama przyznała się że podpisała pakt (chciała mi dopiec podczas kłótni), nie powiedziała natomiast o co w nim prosiła za to zapewniła mnie że to o co prosiła już zaczyna się spełniać......:(, bardzo się przestraszyłam. Poszłam do księdza i opowiedziałam o jej zachowaniu: niechęć do chodzenia do kościoła (kiedy była bardzo wierząca), słuchanie ciężkiej muzyki, ubieranie się na czarno, ostatnio (znowu żeby mi dopiec) pokazała mi tatuaż który sobie zrobiła (oczywiście nie wyraziłam na to zgody) tatuaż to liczba 666. Ksiądz doradził mi żebym najpierw z nią porozmawiała, a on będzie się za nią modlił. Raz nawet chciałam zabrać ją do psychiatry, wtedy mnie spoliczkowała i wykrzyknęła żebym zostawiła ją w spokoju. Na początku nie zareagowałam-byłam zdruzgotana, ale po godzinie poszłam do jej pokoju (oczywiście po pokoju również widać kim jest jego wlaścicielka :o) i krzyknęłam żeby do mnie podeszła, stanęła parę centymetrów ode mnie i wtedy powiedziałam że zabraniam jej wychodzić gdziekolwiek po za szkołą, a jeżeli nie zacznie ubierać się normalnie i nie przestanie się tak zachowywać to wyrzucę ją na zbity pysk i już nie będzie powrotu, następnie zadzw. do koleżanki (ona o wszystkim wie) i zaczęłam przy córce udawać że umawiam ją z psychiatrą. Przez ten cały czas nawet nie mrugnęła tylko cały czas patrzyła na mnie z tym pełnym pogardy spojrzeniem po czym spokojnie i powoli powiedziała że wie że nie rozmawiałam z psychiatrą, wypchnęła mnie z pokoju i się zakluczyła, a następnie puściła głośno muzykę. Co mam robić?! A jeżeli jest opętana?!!!!

Gość gość
Jest młoda i głupia. Przejdzie jej.

Gość gość
bunt nastolatki, przejdzie jej, chociaż tatuażu będzie żałować heheh, swoją drogą co z ciebie za matka, że dziecko robi sobie tatuaż bez twojej wiedzy i zgody?!

Gość zatroskana matka
Przecież nie mogę za nią wszędzie chodzić! Z kąt miałam wiedzieć że zrobi sobie tatuaż bez mojej zgody?! Może jej przejdzie, ale myślę że ona naprawdę podpisała ten pakt! To straszne

Gość ahahahahahhaha
Było zadbać o poglądy córki parę lat wcześniej :D, teraz to już....

Gość navigare necesse est
ciekawe skad wziela takie zapatrywania i kim sa ludzie ktorzy jej przedstawili takie a nie inne swiatopoglady :classic_cool:

Gość gość
czy Twoja córka ma laptopa, dotykowy tel, ciuchy jakie chce?

Gość dzieci z probufki
wiesz czasami tak jest ze wpada sie po prostu w zle towarzystwo

Gość zatroskana matka
ale ja starałam się ją wychować jak najlepiej :(, była nauczona że nie może dostać gorszej oceny niż czwórka i była naprawdę świetnym uczniem, rozwija się również duchowo. Na początku przyznaję że trochę ją zmuszałam żeby chodziła do kościoła dwa razy w tygodni, ale myślę że później weszło jej to w nawyk. Zawsze była bardzo pracowitym i grzecznym dzieckiem.

Gość zatroskana matka
ostatnio kupila jakas nowa plyte dziewczyny z mocno wymalowanymi oczami, Avril Lavigne chyba. Jejku, co to za okropne dzwieki:(

Gość gość
to są skutki BEZSTRESOWEGO WYCHOWANIA;]

Gość zatroskana matka
Zawsze dawałam jej kieszonkowe - 50 czasem 60 zł na 2 tygodnie, często dostaję kasę od różnych ciotek, czasem jej ojciec (nie mieszkam z nim) wspomaga ją pieniężnie i sama kupuje sobie ubrania, ma tel dotykowy i laptopa, nie znam jej znajomych.

Gość gość
to już zaczyna śmierdzieć PROWO ;]

Gość zatroskana matka
15:52 - podszyw!

Gość gość
hm,tak sobie czytam,co piszesz i jakby to bylo o mnie kilka lat wczesniej.Identycznie.To,ze jej zabraniasz,poteguje bunt i gniew. Mnie tez wszyscy spisywali na straty,ale z wiekiem przeszlo. Jakos przestalo mnie to krecic i stwierdzilam,ze to glupie.Jezeli to madra dziewczyna,to przejdzie jej.Moze to presja towarzystwa,moze imponuje jej jakis chlopak z tych satanistow.Wiem,ze trudno,ale postaraj sie byc jej przyjaciolka,wtedy trudniej bedzie jej Ciebie zranic ;)

Gość zatroskana matka
Nie żałowałam jej nigdy pieniędzy, mimo że byłam surowa to za dobre świadectwo, albo za dobrze napisany egzamin zawsze dostawała coś fajnego - nowy tel, mp3 i takie tam

Gość gość
radze nie dawac kasy, zabrac te bajeranckie rzeczy tzn laptop itp, zawsze mowie ze jak za duzo w d... to sie w glowie przestawia

Gość gość
taa surowa pewnie i tak robiła co chciała, a ty wiesz zaledwie z tego 5%;] dzieciak ma bunt, pewnie jej przejdzie, ale ukruć jej trochę - nie dawaj kasy, szlaban na telefon albo komputer, wyznacz godziny powrotu.

Gość zatroskana matka
Dawnych znajomych nie przyprowadza już do domu :(, kiedyś widziałam ją z jakąś dziewczyną i pewnym chłopakiem na mieście - oni również wyglądali upiornie : tamta dziewczyna miała czerwone soczewki i wypudrowaną na biało twarz, chłopak też mógłby przyprawić o zawał :o

Gość zatroskana matka
Narazie odłączyłam internet i zabrałam jej klucze od pokoju, ona ze mną nie rozmawia tylko mówi do siebie że wie jak skończę. W każdym razie nie uważacie że może być opętana? Bardzo się o nią martwię!

Gość kościlla
Powiedz jej że chcesz polepszyć wasze relacje i załatwiłaś dla was wyjazd w góry, nad morze itp. Chodzi o to żeby odciągnąć ją od tamtego towarzystwa.

Gość MyślicielXXIwieku
Istnieje wiele prostych sposobów na sprawdzenie czy jest opętana. Gdy będziesz przygotowywała herbatę swojej córce, dodaj do herbaty kilka kropelek wody święconej. Jeżeli za wszelką cenę nie będzie chciała wypić, lub wypije i zwymiotuje to znaczy, że jest opętana.

Gość zatroskana matka
Wiesz kościlla chyba masz racje, w sumie to nam dobrze zrobi. Załatwię też jeden pokój żeby mieć pewność że u niej wszystko w porządku.

Gość MyślicielXXIwieku
Pokrop wodą święconą jej ubrania, rzeczy osobiste tak, aby o tym nie wiedziała. I obserwuj jej zachowanie.

Gość zatroskana matka
Warszawa

może mam pogadać z pani córką, chyba jestem w bardziej podobnym wieku, może lepiej zrozumiem

Gość zatroskana matka
myslicie, ze kara chłosty i zmniejszenie jej kieszonkowego z 10 na 5zl miesiecznie to dobre rozwiazanie i cos tu pomoze?:(