Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana matka

Moja córka jest

Polecane posty

Gość zatroskana matka
Myśliciel, dzięki ! Zrobię to kiedy będzie spała.

Gość zatroskana matka
A rano zaproponuje jej herbatkę na zgodę

Gość gość
spróbuj z tą wodą święconą ale tak żeby o tym córka nie wiedziała, skrop wszystkie jej rzeczy

Gość Przestań
Nie wiesz że zaglądając do niej w nocy i robiąc te testy sprawdzające czy jest opętana -naruszasz jej prywatność!

Gość zatroskana matka
Okej, dzięki. zdam wam później relację z wyjazdu. Mam nadzieję że wszystko będzie w porządku. Ucieszyła się kiedy wspomniałam że gdzieś wyjeżdżamy :)

Gość gość
powiedz jej zeby zaslaniala ten tautaz, co sobie ludzie pomysla?

Gość Bądź ostrożna
Podobno raz jakaś satanistka omal nie zadźgała na śmierć swojego chłopaka, nie chcę cię jakoś nastawiać przeciwko niej, ale to dziwne że po tym wszystkim tak chętnie się zgodziła na wasz wyjazd......na który jedziecie same..... I czekam na twój post po waszym powrocie :)

Gość gość
ona cie zabije na tym wyjeździe.powiadomi kumpli i oni tez tam przyjadą.uwazaj na siebie!:/

Gość gość
a po tym jak cię spoliczkowała pewnie zaczęła lewitować i wycharczała "ta maciora jest moja".. :D generalnie 5/10 gdyby jakimś cudem jednak, to była prawda, to mnie nie dziwi, że dziecko zaganiane 2x na tydzień do kościoła przez przedwcześnie podstarzałą bigotkę zbuntowało się w tak drastyczny sposób. i w ogóle polecam wszystkim rodzicom respektowanie swobody religijnej własnego dziecka jak nie chcą mieć jakichś odpałów z tego powodu- to już abstra h ując od tego czy temat, to fikcja czy nie

Gość zatroskana matka
Spokojnie, rozumiem że tak to wygląda z waszej strony i wiem że napewno nikogo by nie skrzywdziła :), i wszystko co opisałam to historia prawdziwa. Spoliczkowanie mnie to chyba jak na razie najgorsza rzecz jaka mnie spotkała z jej strony, jeszcze nigdy mnie nie przezwała (przynajmniej przy mnie). Cieszę się z tego wyjazdu :), będzie super ! Później wszystko wam opiszę ;)

Gość gość
Ty też się za nią możesz modlić, nie tylko ksiądz. Możesz odmawiać np. różaniec.

Gość gość
Ten wyjazd źle się skończy......mam nadzieję że przed nim też jeszcze napiszesz. Spróbuj też przeszukać rzeczy które zabrała.

Gość gość
Nigdzie z nią nie jedź! Od razu idź do egzorcysty!!!

Gość zatroskana matka
A więc........postanowiłam że odwiedzimy rodzinę na wsi. (w tym temacie moja córka będzie nazywana przeze mnie Patrycja) Patrycja nie była zadowolona, ale jakoś ją przekonałam. Przez całą drogę była milcząca, kiedy wreszcie dojechałyśmy, przywitała się ze wszystkimi z wyjątkiem swojej babci. Babcia też nie była chętna do rozmowy. Postanowiłam z nią porozmawiać na ten temat, powiedziała że nie jest w stanie tolerować mojej córki, kiedy spytałam o co chodzi powiedziała że sprawdzała jej torbę i widziała tam mnóstwo złych rzeczy. Natychmiast chciałam przeszukać torbę Patrycji, ale moja matka złapała mnie za ramię i poprosiła żebym się pochyliła, gdy to zrobiłam wyszeptała mi do ucha : "Zdążyła już to schować, a ty jesteś złą matką że na to pozwalasz" po tych słowach powiedziała że wszyscy pójdą dziś do kościoła. Patrycja odmówiła i powiedziała że ma już nie co inne poglądy niż kiedyś i nie zamierza iść do kościoła. Ech, od wczoraj z nikim nie rozmawia, Za to do mnie każdy ma pretensję. Rozumiem to, ale wiem też że moja córka nikogo by nigdy nie skrzywdziła, mam też 100% pewności że mimo wszystko nie bierze udziału w czarnych mszach. Co do eksperymentów z wodą święconą : przedwczoraj rano podałam jej herbatę, powiedziała że pije tylko zieloną i mam jej już więcej nic nie podawać, ale co do pokropionych rzeczy.......nie wiedziałam jak mam to zrobić.....podważyła czymś drzwi i nie mogłam wejść :o , ale chyba nie jest opętana, ponieważ u rodziny wisi sporo świętych obrazów i krzyży, na szafce znajduje się cała masa książek religijnych i mimo to moja córka nie miała z tym problemu.

Gość gość
Ubierać się normalnie? Ależ, ze jak sie ona ubiera? Na czarno? No wybacz no niemądra kobieto, ale ubieranie się na czarno o niczym nie świadczy. Sama też się ubieram na czarno. Mam 18 lat. Też lubię metal. Moja rodzina jakoś nie ma z tym problemu. aA ze strony Twojej córki to taki bunt, bo pewno zmuszacie ją do wiary, do kościoła, więc robi Wam na złość i mówi, ze jest satanistką. Jak można w tym wieku kogoś zmuszać... sama nie wiem, jakbym sie zachowywała jakby mnie ktoś zmuszał. Wtedy specjalnie robi sie na przekór. A jeśli naprawdę jest satanistką... Szatan nie istnieje. Tak samo jak i bóg nie istnieje, więc z odgórnej strony nic jej nie grozi. Gorzej jakby wstąpiła do jakiejś sekty, oni robią ludziom siano z mózgu. Ale z tym księdzem to też żescie odwalili... kler kase zbiera tylko i wciska ludziom bajki fikcyjne, jak można być takim naiwnym

Gość zatroskana matka
No cóż po prostu się o nią martwię, a i jeżeli ty jesteś nie wierząca to nie znaczy że ja też. Aha i do księdza poszłam prosić o radę - nie wziął ode mnie żadnych pieniędzy. Jak na razie atmosfera się poprawiła....jutro lub też pojutrze znowu opiszę co się stało.

Gość gość
Powinnaś dowiedzieć w jakim studiu zrobiła tatuaż i złożyć skargę, przecież jest niepełnoletnia

Gość kościlla
Ale widać że jest coraz lepiej :), spróbuj porozmawiać z "Patrycją" w obecności babci i zapytaj się wtedy po co to robi. Jeżeli nie zwraca uwagi na święte obrazy itp. to na bank nie jest opętana. Będzie dobrze ;)

Gość zatroskana matka
Puki co nic nie mogę od mojej córki wyciągnąć, ale podobno poszła do tego studia razem z koleżanką....może od niej coś wyciągnę? Dzięki kościlla! :) Ja też myślę że będzie coraz lepiej ;)

Gość gość
ehhh.... kobieto u mnie byłby bardzo krótko "pakuj się kochana skoro jestes taka samodzielna i wiesz czego chcesz, dziś zacząć żyć po swojemu" powiedziałabym jej, że dopóki nie skończy 18 l rezygnuję z praw rodzicielskich, adios. I poszłabym ostentacyjnie zrobić herbatę, potem poczytać gazetę, wszystko żeby jej pokazać że ma to co wybrała. Jeszcze ją przepraszaj i na wycieczki zabieraj, a ona niech ci śmierc wróży i policzkuje, kobieto ona ma 17 lat to nie jest dziecko żeby się cackać

Gość gość
ja tez bylam trzymana krotko mama mnie sledzila do kosciola chodzilam z tata...skutek taki ze robilam wszystko na zlosc niestety na dobre mi to nie wyszlo ...na dzien dzisiejszy mam dwojke doroslych dzieci ktorym niczego nie zabranialam i moge powiedziec ze wyszly na ludzi robilam na zlosc mamie i tyle

Gość gość
zrobila dobrze, zrozumiala jakimi Psami sa polacy, czegolnie katolicy, ze nie mysla nigdy...taki maly bunt, POPIERAM!

Gość Szymuś_
W piekle posuwają tylko analnie. Chyba jest świadoma na co się pisze ?

Gość gość
najgorzej miec rodzicow scierwo-katoli ktorzy cale zycie mysla co Ksiadz pownie

Gość Szymuś_
Najgorzej to jest być mało tolerancyjnym, jak byle pedał czy ten gość wyżej.

Gość gość
Sprawa może byc poważna, bo nawet jeśli nie ejst opętana to niepokojący jest ten pakt, trzeba byłoby sprowadzic księdza, żeby pomodlił się za nią. Nie chcę nikogo straszyć ale pakt to dobrowolne oodanie się diabłu. Rozmawiaj z nią, ale łagodnie by ją do siebie przyblizyć, by ci zaufała i wyjaśnijcie to sobie. Trzymam kciuki.

Gość gość
Szymuś_ na pewno pojdziesz do nieba z poslkimi scierwo-katolami :) tego ci zycze

Gość gość
do autorki kup miesiecznik egzorcysta widzialam dzis w empiku

Gość gość
autorko miałaś jeszcze napisać, jesteś jeszcze na forum?