Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POLECCIE COŚ NA PREZENT UR DLA 6 LATKI

Polecane posty

Gość gość

Kompletnie nie mam pojęcia co kupić co jest teraz na topie dla dziewczynek? POMÓŻCIE

Gość mongol z tv
Tablet, piesek York, perfumy.

Tablet, psa ? Teraz na czasie wśród dziewczynek panuje moda na Monster High . I jest tu bogata oferta z tyn "cackiem " - plecak,torebeczka,pamiętnik , lalki , zestaw śniadaniowy ( śniadaniówka+bidon lub talerz+kubek) , kolorowe długopisy, pościel, poduszki.

Gość gość
Ja zawsze znajdywałam fajny prezent w smyku, sa tam nawet takie bukiety z lizaków :)

Gość mamadwóchdziewczynek
monster high są modne od kilku lat, ale nie wszystkie dziewczynki to lubią... nie wiem, na ile dojrzała jest ta 6-latka, co lubi...ja polecałabym coś z kreatywnych zabaw, np. zestaw do robienia biżuterii albo do samodzielnego ozdabiania. Są też modne i fajne bardzo top model itp. książki-szkicowniki o modzie. Można kupić jakiś prostszy ze zwierzątkami np. No i książki - to zawsze dobry prezent. Możesz też kupić np. hulajnogę - fajna sprawa na lato albo za mniejsze pieniądze dobrą skakankę. Coś z biżuterii dziecięcej albo torebka z ulubioną bohaterką też bardzo dobrze się nadaje. A jak nie to może coś ze szkolnych rzeczy, np. zestaw pachnących mazaków czy jakieś bardziej wyszukane kredki /wiele kolorów, neonowe/. Pomysłów mam wiele ;-)

Gość gość
a ja polecam lego friends :)

Gość mamadwóchdziewczynek
lego friends rzeczywiście dobry pomysł ;-)

Gość Esteria
Polecam zrobienie portretu ze zdjęcia. Ja sama zdecydowałam się na taki prezent. Zamówiłam go u tego oto Pana - http://renowacjaobrazow.com.pl/home/. Muszę przyznać, że portret wyszedł fantastycznie, został namalowany z ogromną dbałością o szczegóły. Taki prezent nie zepsuje się po paru miesiącach, jak zwykła zabawka i będzie wspaniałą pamiątką na lata.