Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gpannanicniewarta

wszyscy mnie wysmiali

Polecane posty

Gość gpannanicniewarta

Mam 22 lata. Od dłuższego czasu zaczęłam poważnie myśleć nad kolarstwem i postanowiłam spełnić swoje marzenie i jezdzic, uwielbiam to. Juz zamówiłam kask , ubiór. Niestety mieszkam na wsi ,gdzie wszyscy wszystko wiedza o każdym i plotkują. Kiedy moja mama się dowiedziała dzsiaj ,ze chce jezdzic od razu mnie wysmiala i powiedziała : dziewczyna w 22 lata i na rowerze bedzie jezdzic... Tak bardzo mi się przykro zrobiło. Mój chłopak też nie chce abym jeździła :((( nie rozumieją ,ze to moja pasja. Mam teraz wątpliwości:((( jest mi tak zle.. Nie chce z tego zrezygnować ale jak mi tak ktoś wmawia i się wyśmiewa to odechciewa się.co myślicie???

Gość gość
jeszcze nie zaczęłaś jeźdźić i już masz takie rozkminy hehehe. Może zamiast gadania i zastanawiania się co inni pomyslą rób to co chcesz i tyle. A oni pewnie tak gadają bo sami siedzą na d***e i zero zainteresować i zazdroszczą. W d***e to miej i tyle

moim zdaniem nie powinnas z tego rezygnowac, tez mieszkam na wsi i wiem o czym mowisz. nich tylko ktos zobaczy ze nowa bluzke ma ktos to od razu stare babki gadaja, ale moim zdaniem trzeba miec to gdzies. jesli marzysz zeby jezdzic to zrob to! z czasem beda mieli inny temat do gadania :)

Gość gość
Ale masz problemy. Zasciankowe myslenie masz:O

Gość ansss
na wsi nie jeździ się w kasku i stroju kolarskim bo wiadomo,że wszyscy będą się śmiali

Gość _sky_is_the_limit_
fajnie miec pasję, jedni będą Ci jej zazdrościć i starać Ci się podciąć skrzydła, aby wyrównać Cię do jednego poziomu z innymi, a drudzy jak Twoja mama są po prostu z innej bajki co jakiś innych potrzeb, niż te całkowicie przyziemne, nigdy nie zrozumieją :) 22 lata to właśnie dobry wiek na własne pasje, wcześniej mamy te narzucane przez rodziców, albo szkołę :) do dzieła kolarko!

Gość gpannanicniewarta
Tak są z innej bajki niektórzy, jak moja mamuśka:/ ale jednak to boli jeśli ktoś się z tego wyśmiewa.. Facet też nie chce abym jeździła. A na wsi pokazać się w stroju kolarskim i kasku to zaraz:(( wiem ,ze powinnam mieć gdzies innym ale się wstydzę ,ze będą mnie wyśmiewać wiem jak mój brat za za biegać to też gadali i pytali się nawet kumple czy się nie wstydzi:/

Gość gpannanicniewartaz
Tak są z innej bajki niektórzy, jak moja mamuśka:/ ale jednak to boli jeśli ktoś się z tego wyśmiewa.. Facet też nie chce abym jeździła. A na wsi pokazać się w stroju kolarskim i kasku to zaraz:(( wiem ,ze powinnam mieć gdzies innym ale się wstydzę ,ze będą mnie wyśmiewać wiem jak mój brat za za biegać to też gadali i pytali się nawet kumple czy się nie wstydzi:/

Gość gpannanicniewartaz

Gość prawictwo pospolite125
a jezdzisz w stringach czy masz inny strój ?

Gość gpannanicniewartaz
Mam profesjonalny strój kolarski i kask

Gość _sky_is_the_limit_
Na wsi nawet się śmieją z ludzi co zwierzęta w domach trzymają - z tym sie ja spotkałam :) Jak będziesz sie za bardzo przejmowała tym co głupi ludzie gadają to nie będziesz miała czasu na myślenie o tym co mądrzy mówią. Od śmiechu nikt nie umarł :) co Ci śmiech zrobi?

Gość gpannanicniewarta
Czy to taki wstyd ,ze 22latka bedzie jeździc rowerem ???

Gość _sky_is_the_limit_
Ale co sie torbą urodziło walizką nie będzie, nie oczekuj od tych ludzi, że zrozumieją...bo nie zrozumieją, musisz sie nauczyć ignorować, albo obracać w żart :) na pewno nie pokazuj nikomu że sobie do serca bierzesz, bo wtedy dopiero sie zacznie

Gość gość
ale ty niekumata jesteś,nie chodzi o jazdę na rowerze tylko o ten głupi strój.

Gość gpannanicniewarta
Masz racje!! Za bardzo sie przejmuje tym co ktoś mowi. W Końcu to moje życie i pasja, a jak komuś nie pasuje to trudno niech się śmieją. Wiem ,ze w domu też nie bedzie latwo już mi coś mówią... ale niech gadają. Przynajmniej mam coś co uwielbiam robić. Tym bardziej ,ze pracy nie mogę znaleźć. Mam motywację aby jeździć. jeszcze im pokaże (rodzinie) Chciałabym kiedyś wystartoać w Tur de pologne dla amatorów.

Gość gpannanicniewarta
Cgodzi o całokształt nie tylko o 'strój'

Gość gpannanicniewarta
...................

Gość Haneczkaaaa
Nie przejmuj się..... Nie zadręczaj się tym co myślą o Tobie inni, oni nic nie myślą. Są za bardzo pochłonięci zastanawianiem się co myślą inni o nich

Gość Haneczkaaaa
Co wg Ciebie ma znaczenie strój czy sport ?

Gość też baba
dziewczyno , zlej ich wszystkich ciepłym moczem , ja mam 34 lata , moją pasją jest pływanie i sport w ogóle , jeżdzę na rowerze z słuchawkami , biegam z moimi dwoma psami ,skaczę z trampoliny ,pływam na czas na olimpijskim i w d... mam co ktoś pomyśli . Pamiętaj -masz jedno życie ,to nie gra komputerowa , drugiego nie będzie ,żyj jak pragniesz ,a nie jak pragną inni

Gość też baba
mnie mama zawsze mówiła ,ty na medycyne ,jak ty chemi nienawidzisz , idz lepi na jako fryzjerke ,a nie porywaj się z motyką na słońce , słońce roztrzaskałam :)

Gość gpannanicniewarta
DZiękuje!:) te słowa dużo mi pomogły : Pamiętaj -masz jedno życie ,to nie gra komputerowa , drugiego nie będzie ,żyj jak pragniesz ,a nie jak pragną inni . Całkowita prawda. nikt za mnie nie umrze i będe robiła to co kocham. Dziękuje

Gość też baba
proszę bardzo:) i cieszę się że udało mi się Ciebie zmotywować tym prostym zdaniem