Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wymiana waluty help

Polecane posty

Gość gość

hej, jak kupuję euro to na co patrze na kurs sprzedazy euro czy kurs zakupu euro?

Gość szwaben
Też nie mogę tego zapamiętać. Zawsze patrzysz na ten, który jest akurat dla Ciebie mniej korzystny.

Gość gość
na sprzedaży. To cena, za jaką kantor sprzeda Ci jedno euro. A kurs zakupu, to cena, jaką kantor zapłaci Ci za jedno euro.

Gość gość
wytlumaczę ci najprosciej, Ty chcesz kupic to kantor Tobie sprzedaje, czyli patrzysz na cene sprzedazy Ty chcesz sprzedac, kantor chce kupic czyli wtedy cena zakupu przez kantor

Gość gość
zalezy gdzie kupujesz bo jak w uk to tam jest odwrotnie:P

Gość renatasz
Na stronie strefawalut.pl masz to dobrze wyjaśnione, wystarczy że najedziesz kursorem na pierwszy wiersz kolumny "kupuję" lub "sprzedaję" - wyświetli Ci się wtedy wyjaśnienie

Gość malena84
A korzystacie z kantorów online? Który kantor możecie mi polecić do wymiany pieniędzy? Mam konto w BZ WBK.

Gość oiughbn
Ja polecam konto walutowe w WBK teraz darmowe, kantor internetowy i porównywarkę kantorów online http://kantorbox.pl

Gość gość
Ja korzystam często z e-kantorów. Od dłuższego czasu głównie z Pewnego Kantoru. Polecam zajrzeć na jego stronę - wszystko przebiega szybko, sprawnie i bezpiecznie.

Gość gość
Polecam rozejrzeć się za dobrym kantorem internetowym, co zdecydowanie ułatwia życie. Pewny Kantor to moim zdaniem najlepszy wybór na ten moment.

Gość gość
gdy kupujesz to na kurs sprzedaży. Jeśli szukasz kantoru z dobrym kursem dla CIebie a mieszkasz może w pobliżu to dobry kantor jest tutaj www.kantorpruszkow.pl/kontakt

Gość rrere
Podoba mi się jak działa Amronet. Na stronie amronet.pl jest ich oferta dokładnie opisana. Na duży plus jest u nich obsługa klienta. Nie trzeba długo czekać na odpowiedź. Zawsze jest ktoś kompetentny na mailu, kto może pomóc.

Gość gość
zapytaj sie po prostu w dobrym kantorze, osobiscie w tym temacie moge polecic Ci firme www.kantoralex.pl powodzenia

Gość gość
zapytaj po prostu w kantorze, a na pewno otrzymasz dobra odpowiedz, osobiście mogę w tym temacie polecic Ci www.kantoralex.pl korzystam z ich usług od lat i jestem bardzo bardzo zadowolony

Gość Marinta
Możesz zajrzeć również do https://ekantor.pl/ , jeśli chcesz szybko i korzystnie wymienić walutę. Uważam, że oferta godna polecenia, więc możesz sprawdzić i porównać kursy walut.

Gość gość
Jeśli szukasz dobrego i uczciwego kantoru to zdecydowanie poleciłbym Ci http://kantoralex.pl/ - są bardzo uczciwi i mają znakomite ceny.

Gość iskimin
Patrz na kurs sprzedaży jeśli zamierzasz kupić EUR czyli wymienić PLN na EUR:) Na pewno intuicyjnie pójdzie Ci przewalutowanie przez Gieldawalut.com, tam po prostu nie sposób się pomylić. Sądzę też że spodobają Ci się kursy i sama szybka, automatyczna forma przewalutowania.

Gość TRoll

Najszybciej walutę wymienisz jak skorzystasz z Pluskantor.pl, bo tu jest taka zasada- natychmiastowe przewalutowania, bez żadnych kombinacji. Przy korzystnych kursach oczywiście.

Jak kupujesz walutę to musisz patrzeć na kurs sprzedaży :) Jeśli szukasz bardzo korzystnych kursów, to mogę Ci polecić kantor Pomarańczarnia - działają online, mają też kilka punktów stacjonarnych :)

Ja walutę wymienił bym w kantorze Waluteo, zdecydowanie najlepsza oferta na rynku. Bardzo niski wskaźnik spread, czyli różnica pomiędzy kursem sprzedaży a kupna waluty. Oprócz tego w Waluteo można liczyć na bezpieczne transakcje i wysoką dostępność usługi, kantor ten nie zaliczy wtop z działaniem online.