Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILE ŚREDNIO WYDAJECIE NA UBRANIA DLA DZIECI NA SEZON

Polecane posty

Gość gość

moj syn z wiekszosci ubran wyrosl i trzeba kompletowac nowe, bo szkola za pasem, przeszlam sie po sklepach, teraz sa wyprzedaze t-shirtow i bluz z poprzedniej kolekcji i 500zł wydalam( 5 koszulek, 3 bluzy, 2 pary spodni i pasek i marynarka)

Gość gość
ja na syna wydalam wczoraj 1300 zł a kupilam 2 dresy,adidasy , bluze i koszulke

Gość gość
Kupiłam 2 pary spodni, 3 bluzeczki 1 bluza i buty sportowe. Wydaliśmy 420zł

Gość gość
ja na syna wydalam wczoraj 1300 zł a kupilam 2 dresy,adidasy , bluze i koszulke xxxx to chyba same firmowki kupilas:), no ja jeszcze tez musze ze 2 pary dresow dokupic, adidasy i korki

Gość mam 13 latka w domu
trochę kasy idziem, bo moj mlody to juz sam wybiera sobie ubrania wiec byle czego nie zalozy, a jemu podobaja sie drogie ubrania, na wiosne wydalismy z 1500zł i to jest jeszcze dobre, ale juz 2 pary butow sobie upatrzyl

sporo, choc i tak staram sie aby nie szalec, kwoty nie bede podawac, ale dziecko to wieczna skarbonka bez dna, a tym bardziej szkolne -dziecko miedzy dziecmi w szkole tez nie lubi odstawac i byc w tyle,tak wiec w miare mozliowsci z rozsądkiem ma tez dopowiedzenia do chce,copreferuje a co nie Na 1 dziecko -Kilka par spodni (roznego gatunku),kilka par bluzek(tez roznych),podkoszulek, z 2 pary butow do szkoly do czasu zimy,bielizna to na bieżaco, ale i tak sie jeszcze kupuje nową ,a za kilka msc znow powtorka z rozrywki .Mnie to momentami przeraża jak patrze na rachunek, chcoc i tak nastoletnie same juz sie obkupują, z nimilazic nie muszą,ale kieszen katorżniczą diete przechodzi

Gość gość
Około 5000 tys na dwoje dzieci 1,5 i 4 lata wliczając buty i dodatki.

Gość Wow ostatni gość
5 milionów na sezon na dwójke dzieci wydaje? To chyba nawet Brangelina tyle nie kupuje :D

Różnie ;) Czasem nic a czasem i 1000 zł. W tym roku na lato kupiłam tylko sandały i trampki .Więc wydałam ok 200 zł. Ale zbliża się szkoła , syn wyrósł z bluzek,trzeba dokupić spodnie , kurtkę jesienną i zmową,obuwie i pare stów pójdzie.

Gość gość
Na sezon na dziecko wydaję ok 300 zł. Ubrania z lumpeksów,coś dostaję od znajomych. Nowe kupuję buty i bieliznę.

Gość lo matkooo
ubrania od znajomych:D dobre, a dla siebie tez takie dostajesz:D jak mozna dzecku jakies szmaty po kims zakladac a dojadasz obiady tez po znajomych:D

Gość gość
Uwielbiam rodzicow wlasnie takich :) dla dzieci, po lumpeksach a w chalupie skorzane fotele a w szafach sukienki po 500 za sztuke. No bo przeciez to TYLKO dziecko I tak wyrosnie :)

Gość mamapełnagęba
nigdy nie zalozylabym dziecku niczego, co ktos mial na sobie NIGDY!!! mnie to odrzuca, jakby nie bylo mnie stac to by dziecko mialo mniej ale tylko nowe, a ze nie narzekam to ma duzo ubrań prawie tyle co ja:D i nie sa to drogie rzeczy, wiekszosc w normlanych cenach, ale naprwde duzo kupuje dziecku, ciezko policzyc ile, bo nie robie zakupow jednorazowo tylko ze 3 razy, ale z 700zł tak średnio, zima wiecej bo trzeba dodatkowo kurtke i buty z na samo to 400zł idzie,

Gość gość
mam dziecko w wieku 12 lat i wydalismy wtym tyg ponad 600zł, ale jeszcze nie wszystko mamy

Gość gość
mamapełnagęba - to powinnaś sama szyć bo jak w sklepie ktoś przymierzy bluzeczką z 5 razy zanim twoje dziecko już założy to co to za różnica :)

Gość gość
W czwartki mój ciuchland ma wszystko po 1 złoty. Wtedy najczęściej kupuję ubrania dla siebie i rodziny. Zdarzają się firmowe sukienki, sweterki czy bluzeczki, że o ubraniach dla dzieci nie wspomnę.