Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

upał w mieszkaniu

Polecane posty

Gość gość

jak sobie radzicie? u mnie na poddaszu było dzisiaj tak gorąco, że prawie się przetopiłam

Gość gość
też miałam ten problem, ale rok temu zamontowałam sobie rolety zewnętrze i nie jest tak źle jak się je zasłoni

Gość gość
Też od jakiegoś czasu mieszkamy na poddaszu, wybraliśmy ze względu na przepiękne widoki na okolicę. Na początku też się bałam gorąca w lecie i Syberii w mieszkaniu zimą, ale jednak jest ok. Na naszym osiedlu na Małych Błoniach jest dobra termoizolacja i latem da radę przeżyć upały, a zimą jest normalnie ciepło, jak w zwykłym mieszkaniu.

Gość gość
Mi maz zalatwil taki mega wiatraczek, ktory nosze po calym mieszkaniu :D Inaczej bym sie chyba zagotowala

Gość gość
ja mam okna z jednej strony slonce do poludnia zaslaniam zaslony firany odsuwam w innych pokojach mam rolety okna caly czas otwarte ,dziwie sie ze mimo tluszczyku ktory mam na sobie nie odczuwam goraca czy to mozliwe zeby izolowal mowia ze osoby grubsze czuja sie gorzej u mnie na odwrot

Gość gość
do goscia odnosnie rolet zewnetrznych jak zaskonicie to w mieszkaniu strasznie ciemno chyba jest

Gość gość
też czekam aż te upały trochę miną, bo przesiaduję w pokojach nienasłonecznionych

Gość gość
Ja na szczescie w tym roku jestem mądrzejsza i zainwestowałam w klimatyzację z Klima plus. I to lato jest dużo bardizje komfortowe – w mieszkaniu jest chłodno i spokojnie można się relaksowac we własnych 4 scianach.