Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 anccccia88

Ja mam dom i samoch贸d a moj facet NIC

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
a ile ty dziecko masz lat? mnie do tej pory nie sta膰 na kupno domu, a studia sko艅czy艂am daaaawno temu

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ikjhiotjh
艢ciemnia jak nic. Ma ( sugeruj膮c si臋 nickiem) 25 lat. Inteligentna i b艂yskotliwa raczej nie jest s膮dz膮c po wpisach i zrobi艂a KARIER臉 , kt贸rej nie jeden 40 latek nie mo偶e zrobi膰 i kisi si臋 z rodzin膮 w mieszkaniu na kredyt. Pewnie mamcia z papci膮 dali, a ona 偶e tak nauczona, 偶e ka偶dy jej daje to i ch艂opu "rozszczeni贸wk臋" robi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dom? Chyba altana dzia艂kowa, albo tak popularna w USA przyczepa kempingowa. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mokorasoo
No to czemu nie kopniesz go w zadek. Bo co po 艣lubie si臋 zmieni czy jak na 艣wiat przyjdzie dziecko?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alina xgsgjide
Sami jeste艣cie go艂od*pcami to i wielkie zdziwienie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no jak chlop nic nie m akolo 40 to ja bym zastanowila sie nad nim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Go艂od*pce si臋 dziwi膮 ;) facet jest ci kul膮 u nogi, po co ci taki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Profesor realista
Opr贸cz studi贸w g艂upia c*po trzeba jeszcze co艣 umie膰 i co艣 sob膮 reprezentowa膰. Dawa艂a艣 d**y to sko艅czy艂as i co dalej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
powiedz , - sama dorobi艂a艣 si臋 tego domu i samochodu? - ma艂o prawdopodobne...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam 30 lat 2 samochody i mieszkanie Tez mialam takiego faceta i powiem ci jak to sie skonczy Rozwodem i pr贸b膮 wyludzenia od ciebie majatku Nie daj sie nabrac tak jak ja Jak do tej pory nic nie ma i ty go wozisz tak jak ja mojego przez 4 lata to juz nic nie bedzie mial

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dawa艂a艣 d**y to sko艅czy艂a艣 buhaha a co to, profesorki przyjmuj膮 d**臋? Wie艣niaki co wy piszecie za g艂upoty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a dorabialam sie od 18 roku zycie Zbieralam kase na lepsza przyszlosc dla mnie i mojej rodziny a teraz musze splacic tego gnoja kt贸ry dalej nie ma samochodu chociaz ma 32 lata i od roku nie jestesmy razem Na marginesie ciagle s艂ysze kiedy MI DASZ PIENIADZE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
piszesz ze ma prace i to dobra , wiec takim nieudacznikiem nie jest a ty moja droga zapewne wyzej srasz niz d*pe masz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po studiach co艣 umie, co ty umiesz debilu 艣mierdz膮cy? Masz na myd艂o?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no i co ze ma prace Pozory trzeba utrzymywac Jak masz 30 lat i nie masz auta to znaczy ze jestes cieki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Olej takiego faceta. Partner nie musi by膰 bogaczem , ale skoro on ma dobr膮 prac臋, nie wydaje na ciuszki i pierdo艂y jak to kobiety, to m贸g艂by co艣 mie膰 w tym wieku. Samo mieszkanie z rodzicami w tym wieku jest odpychaj膮ce dla potencjalnych partnerek, na wynajem chocia偶by go nie sta膰. B臋dziecie u ciebie albo u niego plus rodzice? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moze odklada na konto i cos kupi jak mu sie trafi wartosciowa laska, ty chyba dla niego taka nie jestes to ma to w d***e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
偶yciowi partnerzy powinni mniej wi臋cej prezentowa膰 ten sam poziom mentalny i finansowy, inaczej pewna klapa :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣cikkkk
nieudacznik. powinien sie starac wszystko. powinno to ugodzic w jego dum臋 widzac ze kobieta ma wszystko a on nic i zmotywowac go. I NIE MA ZE SIE NIE DA bo moja kolezanka miala podobnie i jej facet postanoi艂 to zmienic bo wstyd mu by艂o a j膮 kocha艂 i wyjecha艂 nawet na 2mies tylko po to zeby kupi膰 wozi膰 jej ty艂ek mercem, a teraz to juz jest kierownikiem i z wrocka do wawy musieli sie przenie艣膰 bo tak awansoa艂. jak sie chce to sie da!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a tak po co ma miec skoro ty masz? Taki jest w艂asnie jego tok my艣lenia kobieto. Znalaz艂 sobie kobiet臋 z mieszkaniem i autem wiec mysli ze juz jest ustawiony i nic nie musi bo po co jak MACIE ju偶 to. bo on w ten spos贸b to widzi ze MACIE a nie Ty masz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pfff warto艣ciowa dziewczyna, kt贸ra zechce go艂od*piaka. Mieszkanie z rodzicami w tym wieku to patologia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oj ciotki -przecie偶 jest intercyza i nic jej nie zabierze.... A panna to zarobi艂a sama na to wszystko? -na auto uwierzymy- mo偶e by膰 CC na gaz za 2000pln ale dom? Chyba 偶e wal膮ca si臋 cha艂upa na wsi po dziadkach.

Udost臋pnij ten post