Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anccccia88

Ja mam dom i samochód a moj facet NIC

Polecane posty

Gość gość
a ile ty dziecko masz lat? mnie do tej pory nie stać na kupno domu, a studia skończyłam daaaawno temu

Gość ikjhiotjh
Ściemnia jak nic. Ma ( sugerując się nickiem) 25 lat. Inteligentna i błyskotliwa raczej nie jest sądząc po wpisach i zrobiła KARIERĘ , której nie jeden 40 latek nie może zrobić i kisi się z rodziną w mieszkaniu na kredyt. Pewnie mamcia z papcią dali, a ona że tak nauczona, że każdy jej daje to i chłopu "rozszczeniówkę" robi.

Gość gość
Dom? Chyba altana działkowa, albo tak popularna w USA przyczepa kempingowa. :D

Gość mokorasoo
No to czemu nie kopniesz go w zadek. Bo co po ślubie się zmieni czy jak na świat przyjdzie dziecko?

Gość alina xgsgjide
Sami jesteście gołod*pcami to i wielkie zdziwienie

Gość gość
no jak chlop nic nie m akolo 40 to ja bym zastanowila sie nad nim

Gość gość
Gołod*pce się dziwią ;) facet jest ci kulą u nogi, po co ci taki?

Gość Profesor realista
Oprócz studiów głupia c*po trzeba jeszcze coś umieć i coś sobą reprezentować. Dawałaś d**y to skończyłas i co dalej?

Gość gość
powiedz , - sama dorobiłaś się tego domu i samochodu? - mało prawdopodobne...

Gość gość
ja mam 30 lat 2 samochody i mieszkanie Tez mialam takiego faceta i powiem ci jak to sie skonczy Rozwodem i próbą wyludzenia od ciebie majatku Nie daj sie nabrac tak jak ja Jak do tej pory nic nie ma i ty go wozisz tak jak ja mojego przez 4 lata to juz nic nie bedzie mial

Gość gość
Dawałaś d**y to skończyłaś buhaha a co to, profesorki przyjmują d**ę? Wieśniaki co wy piszecie za głupoty.

Gość gość
a dorabialam sie od 18 roku zycie Zbieralam kase na lepsza przyszlosc dla mnie i mojej rodziny a teraz musze splacic tego gnoja który dalej nie ma samochodu chociaz ma 32 lata i od roku nie jestesmy razem Na marginesie ciagle słysze kiedy MI DASZ PIENIADZE

Gość gość
piszesz ze ma prace i to dobra , wiec takim nieudacznikiem nie jest a ty moja droga zapewne wyzej srasz niz d*pe masz

Gość gość
Po studiach coś umie, co ty umiesz debilu śmierdzący? Masz na mydło?

Gość gość
no i co ze ma prace Pozory trzeba utrzymywac Jak masz 30 lat i nie masz auta to znaczy ze jestes cieki

Gość gość
Olej takiego faceta. Partner nie musi być bogaczem , ale skoro on ma dobrą pracę, nie wydaje na ciuszki i pierdoły jak to kobiety, to mógłby coś mieć w tym wieku. Samo mieszkanie z rodzicami w tym wieku jest odpychające dla potencjalnych partnerek, na wynajem chociażby go nie stać. Będziecie u ciebie albo u niego plus rodzice? :D

Gość gość
moze odklada na konto i cos kupi jak mu sie trafi wartosciowa laska, ty chyba dla niego taka nie jestes to ma to w d***e.

Gość gość
życiowi partnerzy powinni mniej więcej prezentować ten sam poziom mentalny i finansowy, inaczej pewna klapa :)

Gość gościkkkk
nieudacznik. powinien sie starac wszystko. powinno to ugodzic w jego dumę widzac ze kobieta ma wszystko a on nic i zmotywowac go. I NIE MA ZE SIE NIE DA bo moja kolezanka miala podobnie i jej facet postanoił to zmienic bo wstyd mu było a ją kochał i wyjechał nawet na 2mies tylko po to zeby kupić wozić jej tyłek mercem, a teraz to juz jest kierownikiem i z wrocka do wawy musieli sie przenieść bo tak awansoał. jak sie chce to sie da!!!

Gość gość
a tak po co ma miec skoro ty masz? Taki jest własnie jego tok myślenia kobieto. Znalazł sobie kobietę z mieszkaniem i autem wiec mysli ze juz jest ustawiony i nic nie musi bo po co jak MACIE już to. bo on w ten sposób to widzi ze MACIE a nie Ty masz.

Gość gość
Pfff wartościowa dziewczyna, która zechce gołod*piaka. Mieszkanie z rodzicami w tym wieku to patologia.

Gość gość
Oj ciotki -przecież jest intercyza i nic jej nie zabierze.... A panna to zarobiła sama na to wszystko? -na auto uwierzymy- może być CC na gaz za 2000pln ale dom? Chyba że waląca się chałupa na wsi po dziadkach.