Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy facet z którym jestem jest gejem

Polecane posty

Gość gość

Jak rozpoznać faceta czy jest gejem? Nie chciałabym pochopnie wyciąga wniosków.Czy ktoś się wpakował w taki związek?

Gość vyv
to jest prawdopodobne. podobno niektorzy mysla za malzenstwem z hetero sie wylecza a inni zwyczajnie boja sie przyznac ze sa homo i laduja sie w malzenstwo

Gość gość
Poważne wątpliwości ;) zapytaj jego.

Gość gość
od zawsze byli kumplami tamten nigdy nie ułożył sobie życia z kobieta nigdy tez nie szukał sex w takim związku był z mojej inicjatywy czuje się jak przykrywka ostatnio nawet w firmie żartują sobie z nich niby to takie docinki ale on jest ojcem naszego dziecka

Gość gość
pytałam i była ogromna awantura .

Gość gość
skoro byla awantura to znaczy ze jest gejem, potwierdzone.

Gość gość
on twierdzi że są kumplami że kobiety maja swoje przyjaciółki i jest ok nie chce być niesprawiedliwa ale boje się że jeśli to prawda ....mieszkamy w małej miejscowości i nie chcę by nasze dziecko cierpiało było wyśmiewane dla mnie też byłoby to trudne

Gość gość
To, że była awantura jeszcze nic nie znaczy. Każdy normalny facet hetero, też by się oburzył, gdyby nazawć go ciotą.

Gość vyv
no ale co oprocz tego kolegi sa jakies wizualne symptomy typu zniewiescienie czy gietki nadgarstek ew bardzo duzy zmysl modowy?

Gość gość
nie,nie ma symptomów które wymieniłeś .Nie jest zniewieściały. Jest dobrym ojcem..Właściwie trudno mi powiedzieć to są niuanse które można różnie tłumaczyć .Od zawsze byliśmy we 3 tamtego traktowałam jak przyjaciela rodziny nawet kiedy urodził nam się syn.kiedyś w nocy weszłam do pokoju gdzie oni siedzieli odsunęli się szybko od siebie wtedy nic nie podejrzewałam a później niby w żartach ludzie zaczęli mi dokuczać i tak myślę czy nie jest tak że w każdej bajce trochę prawdy jest.

Gość gość
Czy ktoś był w związku gdzie jeden z partnerów okazał się homoseksualny?

Gość gość
a w zasadzie bi

Gość FranekBałwanek
"Czy ktoś był w związku gdzie jeden z partnerów okazał się homoseksualny?" W moim przypadku facet, z którym się spotykałem okazał się być homoseksualistą :-(

Gość mimi702
może spróbuj mu zrobić loda ? jak Ci nie da to pewnie jest gejem a jak Ci da to dobrze