Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego z kobietami nie da się pogadac na ambitne tematy

Polecane posty

Gość gość

takie jak nauka, historia itp??

Gość Asia_83
bo 90% kobiet to idiotki

Gość muka30
To teraz mnie obraziłeś

Gość gość
Z moimi znajomymi kobietami da się. Zmień towarzystwo.

Gość pomarańcz to mój kolor
a wszyscy faceci to inteligenci

Ze mną można pogadać na poważne tematy, tak samo z moimi znajomymi. Musisz zmienić znajomych. :)

Gość Gardner
Bo ambitne tematy to dla każdego coś innego... Każdy ma swoje zainteresowania. Ty lubisz naukę, historię, a jeżeli ktoś woli coś innego to już nie jest ambitny? Nawet jak nie ma zainteresowań, to jest zaraz idiotką? hehe Po prostu więcej nie nasmaruję:P Szkoda czasu na komentarz

Gość gość
Bo nie jestesmy od tego. Kobieta ma umilac czas facetowi; lekka rozmwa, wsparciem, uciechami cielesnymi itp. 🖐️ Od rozmow na 'powazne' trmaty ma kupli.

Ta 19-latka trochę mnie męczyła na tematy historii naszego regionu, oraz wykorzystywania klientów przez niektóre firmy...

Czemu od razu tłumaczy? Po prostu dałem przykład ambitnej rozmowy...:) I czemu od razu zakochał, skoro już nie utrzymuję z nią kontaktu...:)

Żadna sugestia. Wiem, że jej nie kochasz, ale kochasz PK. A z Nią też rozmawiasz na ambitne tematy?

Jęzor? Emotka stąd się wzięła, że kiedy jestem zrelaksowany, to zwilżam usta w ten sposób. :p

Gość gość
z moim chłopakiem nie dało sie porozmawiać na ambitne tematy, to był miski koleś, więc może był kobietą? :)

Gość niebeiska1234
bo rozmawianie z kobieta jest jak czytanie ksiazek w bibliotece, zajecie zupelnie jalowe ;) kobiety sa emocją ;)

Gość Witaj25
Oj co Ty opowiadasz. Ze mną się da. Tylko ja albo nie spotykam mężczyzn, którzy też mają o czym porozmawiać, albo uciekają, gdy dowiedzą się, że nie jestem zdrowa. Nie dają mi nawet szansy pokazać, jaka jestem i jakie mam zainteresowania. A potem taki pewnie idzie na jakieś forum i wypisuje co Ty: że nie ma kobiet, z którymi można na jakiś sensowny i ciekawy temat porozmawiać. Są, tylko z róznych powodów nie jesteście zainteresowani tym, by dać naszej znajomości wystarczajaco dużo czasu, by się dowiedzieć, jakie naprawdę jesteśmy. Przy pierwszym problemie/wadzie dajecie nogę. Jak będziecie szukać kobiet idealnych, to nie znajdziecie, bo takich nie ma - idealnych mężczyzn też nie.

Gość Witaj25
Są tylko ludzie, którzy do siebie bardziej lub mniej pasują. To wszystko.

Gość gość
Podnoszę.

Gość gość
zadajesz się z tępymi lolitkami, to się nie dziw. Dobrze ktoś Ci poradził, zmień towarzystwo

Gość batmanka_fanka
dlaczego sei nie da? bo nie potrafisz ich poruszyc ;) chcialbys, zeby wszystko bylo rozwiazane za ciebie, a kobieta monologowala o nauce i historii, podczas gdy ty z otwarta japa stoisz i sluchasz. nie ladnie byc takim leniuszkiem ;)