Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ledwodysze

Ewa Chodakowska kto ćwiczy

Polecane posty

Gość ledwodysze

Tak jak w temacie i jakie osiągneliście rezultaty?

Gość gość
na fb popatrz u niej masakra jakie efekty laski maja

Gość gość
Nie cwicze bo cwiczenia z nia sa nudne i sciagniete od innych czolowych amerykanskich trenerow. Uwielbiam Jillian Michaels

Gość gość
Ja ćwiczyłam kilka razy, ale nie podeszły mi jej ćwiczenia... jest dla mnie za mdła i za słodka . Jak już ktoś napisał wcześniej Jillian albo Mel B. One to zawsze potrafią dać mi kopa ;)

Gość gość
NOm Jillian i Mel B az swoich usmiechem zagrzewaja do walki o piekne cialo !!! :) Troche smieszy mnie fenomen Ewy Chodakowskiej. Babka gdzies tam sobie pojechala za ocean, podpatrzyla, przebila sie na rynku polskim ze 'sciagnietymi'cwiczeniami. Nagle wszystkie laski w Polsce zaczely cwiczyc z Ewa. Wczesniej oczywiscie byly ciemne w temacie.Co im stacja TVN pokazala i zachwalila to lyknely:P Ostatnio bylam na weselu w Warszawie. Stado wymuskanych panienek przy stole zaczelo podnieconym tonem opowiadac o Ewie Chodakowskiej. Zenada i tyle

cwiczylam w celu wyrzezbienia ciala, ale wytrzymalam tylko 1,5 miesiaca:p efekty jakies sa, cialo sie ujedrnilo i mam o niebo lepszą kondycję, takze moge polecic - zwlaszcza skalpel. Ale troche denerwuje mnie ten jej sposob bycia, juz weselej jest z melb, przy chodakowskiej ciagle ziewam:D

Gość gość
Heh... dziewczynki kupują jej teksty na fejsiku, wchodzą jej do dopy, a ona im. Nic dziwnego, że Ewka się sprzedaje, jak tanie bułeczki.

Gość gość
No sprzedaje sie zwlaszcza dziewuszkom, ktore nigdy nie interesowaly sie tematem. Nagle kolezanka z sasiedztwa zaczela cwiczyc z Ewka,tvn trabi o Ewce -to ta tez musi, nie bedzie gorsza od kolezanki. Oczywiscie wczesniej nie cwiczyla nic lub z pania na miejscowej silowni i zadnych innych trenerow nie znala . Trzeba tez wspomniec, ze Ewka sciaga tez Od Shauna T i jego insanity workout tylko ze jest 1000 razy bardziej mdla.O tym dziewuszki juz oslepione Ewka nie wiedza:)

Co jak co, ale motywować potrafi, przynajmniej na początku. Czujesz że zaraz zemdlejesz a nagle odzywa sie Ewka " jeszcze chwile, jeszcze tylko 5 sklonow, wytrzymasz, wierze w Ciebie! Nie poddawaj sie, jeszcze moment !" to daje kopa:)

Gość gość
Nie, ona wykonuje cwiczenia niepoprawnie, slabo tlumaczy,mozna nabawic sie kontuzji.

Gość gość
kiepska jest. mel b z***bista