Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlenalena

Sex w trójkącie

Polecane posty

Gość młodaja22
Ja często zostaje niezaspokojona, więc drugi facet jak najbardziej:-)

Gość gość
U mnie w trojkacie to mosi byc dwuch facetow i tylko ja na inny uklad sie nigdy jeszcze nie zgodzilam i nie mysle sie godzic,bo nie jestem lezbijka

Gość Marlenalena
Ja tez chcialabym z dwoma facetami bo inaczej to moze byc lipa

Gość Poul26
Tylko pamiętaj,że dla faceta-chłopaka,to żadna przyjemność w ogóle tak już trochę odbiegając od tematu .. seks oralny to kiepska sprawa pamiętaj to co prawda jest nasze najczulsze miejsce,ale potrafi bardzo często ze tak powiem odechcieć tego rodzaju wyczyny. Tak dziewczyny niby wszystko ok piknie a tak naprawdę większość facetów nie lubi tego rodzaju pieszczot to jest nawet naukowo udowodnione

Gość Poul26
noż kurde i źle to wyjasniłem ;)

Gość grypsia
Przypadkiem tu sie znalazlam,i zaiteresowala mnie ta dyskusja musze sie przyznac ze pare razy juz dwuch facetow mnie zadawalalo,ale tez jestem przeciw zeby oprocz nie jeszcze inna kobieta byla,nie nawidze piescic sie z kobieta Jestem stworzona dla facetow i tak do smierci zostane

Gość gosc 1984
a ja zona i nasza przyjaciolka w trojke sie zabawiamy one sa aktywne wobec mnie nie miedzy soba:)

Gość gość
gość Nigdy w życiu nie zgodziłabym się na układ z drugą kobietą, nie mam żadnych ciągąt lezbijskich pechowiec.gif Kobieta jest stworzona do układu z wieloma mężczyznami, jeden po drugim na zmianę mogą ją ujeżdżać przez parę godzin non stop, jeden facet nie jest w stanie produkować spermę na wytrysk bez przerw czasowych i odpoczynku, prędzej czy później padnie i zostawi napaloną, niezaspokojoną, kwiczącą kobietę samą sobie oczko.gif xxxxx a co ma wytrysk do mojego zaspokojenia bo nie wiem???,