Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do beruthiel

Polecane posty

Gość gość

tutaj istnieją takie niepisane zjawiska i połączenia 1. Jeden prawiczek niebiesko nickowy coś napisze to zaraz reszta wpada 2. ktoś coś źle na pis napisze to offerma zaraz wpadnie i zbluzga itd.

Gość gość
Czyzby automatyczny program?

Czemu? Intuicja mi mówi, że masz tu pomarańczowych adoratorów. I jednego fioletowego na P. :D

O nic. A o co mi może chodzić? Ktoś zakłada temat, ktoś wtrąca swoje 3 grosze. Taka jest formuła tego forum . . .

Gość gość
ponieważ jak sądze jesteś nowa i nie znasz jeszcze pewnych działań na kafe.

Gość gość
dziwne to 2013 -13 = 2000 Wpisy na kafe mozna bylo dodawac od 2001. Chyba cos krecisz :)

To chyba Ty już nie myślisz o tej porze. Kafeteria to nie tylko forum o "głupotach", ale także portal kosmetyczny, czyli torebka.kafeteria. Oprócz tego jest jeszcze Kurnik, i wiele innych dodatków.

Gość gość
No comment :D Kurnik i kafe to 2 rozne rzeczy kolezanko ;)

Nie czepiajcie się mnie, bo opuszczę raz na zawsze to forum, i Ty Athelku nie będziesz miał z kim pogadać i komu podokuczać. Dobranoc.

Od sierpnia o2.pl nie będzie już sprzedawać reklam na Kurniku. Spółka o2.pl już wkrótce najprawdopodobniej zakończy WSPÓŁPRACĘ ze stworzonym przez Marka Futregę serwisem Kurnik.pl. Dotychczas spółka miała wyłączność na SPRZEDAŻ REKLAM na serwisie. - "Martwi mnie, że WSPÓŁPRACA ta pewnie będzie się musiała zakończyć, aby inni nie mogli bez zachowania proporcji nam jej wypominać. Od sierpnia nie będziemy już na Kurniku sprzedawali reklam" - powiedział dla Wirtualnemedia.pl Jacek Świderski, członek zarządu o2.pl. X Widzisz gdzieś tu napisane żeby o2 było właścicielem kurnika tłuku?