Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

8 lat starszy facet czy to może mieć przyszłość

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 lat i poznałam faceta który ma 26, bardzo mi sie podoba nie wygląda nawet na swój wiek, dałabym mu może 22. Znamy się nie długo ale zauważyłam już że on coś do mnie czuje.. Chce spędzać ze mną czas, spotykamy się, jeździmy nad wodę.. Widać że darzy mnie uczuciem i taką sympatią. Sam mi mówił o swoich planach i marzeniach.. Wiem że mógłby zapewnić mi przyszłośc. Niestety od dwóch osób słyszałam że tacy faceci bawią się tak młodymi dziewczynami i to wzbudziło we mnie wątpliwości. Nie wiem co o tym myśleć. Widzę jak jemu zależy ale tez zastanawiam ze nad tą zabawą.. Kiedy rozmawialismy o rodzicach powiedzial ze to jeszcze nie czas na mówienie im o tym co nas łączy, i w tym ma chyba racje chociaż też wzbudza to we mnie wiele innych podtekstów. Z jednej strony jestem przekonana że nie jest typem faceta który bawi sie dziewczynami, ale z drugiej strony mało go znam.. Co robić?

Gość bambinos
P*****a p*****a i wyrzuci. A tak na serio mam 27 lat i tez szukam osiemnastki? Są tu jakieś?

Gość co zaa
za duza roznica w tym wieku

Gość mimi702
czy to może mieć przyszłość ? hmmm... dla niego nieco krótszą ale może :P

Poznaj go lepiej. Ale z głową i rozsądkiem. ­ I nigdy nie licz na to, że KTOŚ zapewni Ci przyszłość. Po to masz głowę i ręce by samej o nią walczyć a nie z góry zdawać się na łaskę starszego i doświadczonego.

Gość gość
ja mam męża 11 lat starszego ,poznałam go gdy miałam 19 lat,jasne może mieć przyszłość ale musisz go poznać i się nie śpiesz

Gość gość
to jest tak : psy na lata sie nie gryzą ale wiesz... po 1 to Ty musisz wiedziec czy na pewno chcesz być w takim 'związku' jesli mowa tu w ogóle o związku po 2, zgadzam się z przedmówczynią, nie mozesz liczyc na kogos ze ktos zapewni Ci przyszłośc bo wiesz, to jest w ten deseń 'umiesz liczyc licz na siebie twoje szczescie innych je*ie' po 3. bez obrazy ale Ty masz dopiero 18 lat, a w takim wieku to jest dziś ten a jutro tamten po 4 słuchanie kogoś w takich sprawach nie zawsze wychodzi nam na dobre bo moze oni sie mylą ale w nas zasieją ziarno niepewnosci a np jemu na serio zależy i co wtedy...? a po4 uważaj bo jak juz wczesniej powiedziałam masz dopiero 18 lat a On 26 wiec jest duze prawdo podobienstwo zeby nie powiedzieć 100% ze on jest bardziej 'doswiadczony' w zyciu i moze już nie jedną taka 18stkę omotał, przemyśl wszytsko dokladnie sama na spokojnie a i jeszcze jedno to tobie ma nie przeszkadzac róznica wieku a nie innym

Gość womann
Znam kilka par z identyczną różnicą wieku, są już po ślubie, mają dzieci, wszystko się układa :) Więc wydaje mi się, że to jka najbardziej może miec przyszłośc :]

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
kieruj się radami z kafeterii a daleko zajdziesz :D