Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypadek z prezerwatywą

Polecane posty

Gość gość

Jestem z facetem, którego kocham i chcę z nim być, także tu nie ma problemu, ale mimo wszystko, on jeszcze kończy studia, ja właśnie je skończyłam i jeszcze nie mam pracy, więc lepiej byłoby gdybyśmy nie mieli żadnych niespodzianek. Przy owulacji mieliśmy mały wypadek, zawartość prezerwatywy przy wyjmowaniu wyciekła, mimo, że gumka była cała, to było jakieś 13 dni temu. Dodam, że partner nie chciał słyszeć o tabletce po stosunku, stwierdził, że nie będzie mi robił krzywdy hormonami, a jeśli będziemy mieć dziecko, to on przecież i tak mnie kocha i chce zostać moim mężem. 5 dni później w 23 dniu cyklu uprawialiśmy seks przerywany, ale wtedy mam nadzieję, nie powinnam zajść w ciążę. Ja wiem, że on cieszyłby się, ja też, ale jesteśmy w dziwnym momencie życiowym, w którym byłoby to bardzo trudne... Wiem, zrobię dzisiaj test ciążowy, ale czy zawsze w takiej sytuacji się wpada? Ja bardziej martwię się niż chłopak....

Gość gość
jak wyciekło na trawę, to co najwyżej trawa wyrośnie, albo zielsko jakieś ;)

Gość gość
nie zawsze, powinnas to wiedziec. zreszta jakbyscie sie cieszyli to co sie boisz

Gość gość
On by się cieszył, ja się martwię tym, że nie mamy pracy itd.

Gość gość
me gusta skończyć w twe usta

Gość gość
nie ma co sie martwic na zapas

Gość gość
Jest szansa na zajscie w ciaze

Gość gość
Wiesz, facetom latwo sie zarzekac, ze on sie bedzie cieszyl i zebys sie nie trula hormonami. Bzdura! Nie on bedzie 9 miesiecy w ciazy chodzil, rodzil w bolach i siedzial z dzieckiem w domu. Przeciez Ty nigdy nie pracujac nawet platnego macierzynskiego nie bedziesz miala! Za co sie utrzymacie? A za pare lat bedzie placz i wypominanie, ze on Ci zycie zmarnowal (albo Ty jemu), bo sie dziecko urodzilo w najmniej odpowiednim momencie.

Gość gość
w ciazy nie jestes. teraz bys sie martwila ciaza, bo nie masz pracy, jak bedziesz miala prace to powiesz teraz jest trudny czas na ciaze bo nie chce stracic pracy hhehehhe i tak bez konca, podobno nigdy nie ma dobrego czasu na ciaze.

Gość gość
Wiesz, ale to jest tak, że mam kłopoty zdrowotne, więc te hormony mogłyby mi naprawdę zaszkodzić...martwię się socjalem...bardzo...

Gość gość
Jakbys poszla do lekarza to on by doradzil co w takiej sytuacji zrobic zeby nie bylo ciazy. Chlopak mogl od tak sobie palnac, ze by sie cieszyl, bo moze zakladal, ze to zbedne martwienie sie, ale tak naprawde jesli zajdziesz to on moze na to acale tak dobrze nie zareagowac. Jesli on jest nieodpowiedzialny i nie martwi sie o przyszlosc, to Ty musisz niestety miec glowe na karku, w koncu to Twoj organizm i Twoja przyszlosc. Naprawde chcesz miec teraz dziecko? Z facetem, ktory jeszcze studiow nie skonczyl?

Gość gość
Mieliscie wypadek z gumka ok zdaza sie potem sie martwilas ze zajdziesz w ciaze by za 5 dni bzykac sie bez gumki? Podejrzewam ze 16 lat nie masz wiec nie zadawaj idiotycznych pytan

Gość gość
Bywa, ale moim zdaniem dzieci z tego nie będzie ;)