Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ostrzegam przed eDarling

Polecane posty

Gość gość

Jeśli ktoś się zastanawia nad zarejestrowaniem, to może przestać. Odpowiem na każde pytanie. Zarejestrowałam się, zapłaciłam (bo aby zobaczyć jakąkolwiek wiadomość czy profil - jest to niezbędne). Dostałam propozycję "idealnych partnerów dla mnie" po wypełnieniu testu osobowości: kilku ateistów (zaznaczyłam, że nie może być ateistą), kilku 20-latków (sama mam 30 lat, więc śmiech na sali). Dostałam jedynie około 40 propozycji osób z mojej okolicy (dla nich moja okolica to 100 kilometrów, makabra!) i tyle! Mam sobie wybrać partnera z 40 osób :D Owszem, co kilka dni dostaję propozycję "wybierz sam" jakichś 10 panów, którzy mieszkają w Krakowie czy Brukseli, a najbliżej... Warszawa!!! Ja mieszkam na północy. Zawiodłam się strasznie. Poznanie kogoś, kto mieszka blisko jest praktycznie niemożliwe, bo takich osób mi nie przedstawiają, a możliwości przeglądu innych profili niż proponują nie ma...

Gość gość
ja też ostrzegam. Za cholerę nie można się wyrejestrować, nie ma kontaktu z obsługą. W międzyczasie musiałam zmienić hasło do skrzynki mailowej i wtedy to nawet już nie przysyłali żadnych powiadomień. (niby z jakiej racji, przecież adres ten sam?) Nie mogłam się zalogować na profil a kasę pobierali z karty kredytowej regularnie... TRZEBA BYŁO ZLIKWIDOWAC KARTĘ :(

Gość autorka  topiku
Ja na szczęście wpłaciłam pieniądze przelewem, bo właśnie słyszałam, że są cyrki z kartami. Dziwię się, że ten portal jeszcze istnieje.

Gość gość
desperatka

Gość autorka  topiku
Desperatka bo co? Bo szukam? Walnij się w łeb. Przesiedź parę lat sam/a w domu, to zobaczysz jakie to fajne. A niech Ci będzie. Jestem desperatką, desperacko szukam drugiej osoby, bo samotność mnie przygniata.

Gość gość
ja też zrezygnowałem po pierwszym okresie. napisałem wyraźnie i zaznaczyłem, że to ważne - że interesują mnie oferty maxymalnie w odległości 50 km, ale to już ostatecznie! przysyłali mi same oferty kobiet mieszkających od 120 do 200 km ode mnie. idioci! nie polecam!

Gość autorka  topiku
Byłam w 2 związkach na odległość i niestety facetom się to na dłuższą metę nudzi. Super się dogadywaliśmy, ale zaczęło się myślenie kto się przeprowadzi i wszystko się sypało, dlatego teraz jestem mądrzejsza i też szukam blisko. Gdyby dali dostęp na eDarling do wszystkich ogłoszeń z okolicy oprócz znajdywania dopasowań pewnie mieliby więcej chętnych niż sympatia, bo niepoważni ludzie za takie pieniądze by się tam nie logowali.

Gość gość
dokładnie. powinna być opcja "wyszukaj sam" :P a nie tylko poleganie na ich doborze (zdaje się że dokonywanym z zamkniętymi oczami) :O

Gość autorka  topiku
Nie mówię już o wyglądzie, bo większość była albo łysa albo z brzuchem piwnym. Ja jestem ładna, wysportowana, bo wiem, że trzeba wyglądać żeby ktoś chciał się ze mną umówić, a faceci na tym portalu ja nie wiem... Kilka klat temu krążył mit, ze osobowość jest najważniejsza, ale w tych czasach samotny facet powinien wyglądać jak młody bóg skoro chce kogoś znaleźć...

Gość gość
głupia jesteś :D samotny facet od razu pięknieje w oczach bab gdy ma wypchany portfel. a taki co wygląda jak młody bóg nie musi sobie szukać baby na słono płatnym portalu randkowym, tylko je wyrywa pęczkami w barach, knajpach i lokalach :P to kobieta MUSI przyciągać wyglądem, zwłaszcza gdy to jej jedyny atut (przykrywający zwłaszcza wadę = wiek powyżej 25 lat) :D

Gość gość
Byłam w 2 związkach na odległość i niestety facetom się to na dłuższą metę nudzi. Super się dogadywaliśmy, ale zaczęło się myślenie kto się przeprowadzi i wszystko się sypało, dlatego teraz jestem mądrzejsza i też szukam blisko. - zgadzam się z tobą, też miałam tylko związki na odległość i się posypało wszystko... Niestety już za późno na szukanie faceta, bo raz jestem za stara, dwa jestem wykończona związkami, będę sobie sama. Żadnych sympatii, edarlingow, ja nie wierze w te bzdury.

Gość agusia MD
Jeśli kobieta do 25 rż nie znalazła sobie nikogo na studiach, w pracy, na basenie/siłowni/ czytelni :D, wśród znajomych i sąsiadów - to znaczy że ma jakiś feler - i lepiej żeby była sama.

Gość gość
Kobiety zarabiają teraz tyle samo co faceci więc żeby facet kasą zaimponował musiałby być w pierwszej 100 najbogatszych w kraju, a śluby coraz szybciej przesuwają się po 30 jakbyś nie zauważył, nikt sobie nie chce młodości dla dzieciaków marnować. Musisz być z***biście wiekowy/a skoro takie pierdy piszesz. Facet ma wyglądać (twarzy nie zmieni, ale ciuchy i ciało tak), bo tego wymaga życie w tych czasach. Idź do przodu z postępem, bo obudzisz się z ręką w nocniku.

Gość gość
kurde, poderwać to można i w parku albo w sklepie w starszym wieku - w poczekalni w przychodni :)

Gość gość
Buhahahahahah. Kobiety W ŻADNYM KRAJU NA ŚWIECIE łacznie z oszalałą w temacie bredni feministyczno-genderowych Szwecją nie zarabiały, nie zarabiają i nie będą zarabiać tyle co mężczyźni :D Skąd ty takie wieści czerpiesz dziewczynko z "Nie z tej ziemi"? :D I już wiem dlaczego jesteś sama - ty oyebane z mózgowia feministyczne ścierwo (tylko się przypadkiem nie próbuj kurefffko rozmnażać in vitro :D) 🖐️

Gość gość
Ooo, zaczęło się przeklinanie, wiec widzę, że dotarło to co piszę :D Rozejrzyj się wśród znajomych na ich pensje i sobie przekalkuluj który facet zarabia więcej od żony? Różnice oczywiście w tysiącach licz, bo zapewne różne prace mają. I co? I jak wyszło? No tyle samo zarabiamy :D :D :D Łyso Ci? Zejdź księżniczko na ziemię, bo wśród samych Kulczyków nie mieszkasz :D Żenada.

Gość gość
widzisz Autorko- doceń to, że jesteś sama. CHyba lepiej sama niż z taki zjeeebem jak te ostatnio wypowiadające się osobniki

Gość gość
najwięcej do powiedzenia o zarobkach mają bezrobotne cioty przesiadujące na kafeterii w okolicach 13 godziny w środku tygodnia. Co najwyżej siedzą w salonach GSM i chwilowo klientów nie mają. Faktycznie, kazda średnio rozgarnieta baba zarabia więcej od takiego "konsultanta" :P

Gość gość
No tak, przed chwilą płaca kobiet nie dorastała do pięt płacy facetów, a teraz zarabiają o wiele więcej :D Jak ten świat pędzi :D Jedna minuta to druga już co innego :D Udało mi się odkryć jakąś super-inteligentkę na tym forum. Ta się składa, że jestem na wakacjach w Polsce, a upał taki, że nie chce mi się tyłka ruszyć z domu, więc pozwalam sobie na tą odmóżdżającą rozrywkę i czytam co plebs pisze na Kafe :) (Jestem wykładowcą, piszę, bo zaraz zapewne przeczytam, że skoro za granicą to pewnie robol :))

Gość gość
a ja jestem pisarką bestsellerów. ... :P ciekawe co wykładasz, chyba chamstwo stosowane, swoich słuchaczy też nazywasz "plebsem" ???

Gość sooowa
daj spokój, każdy tutaj jest bogaty, yntelygentny ;) zarabia krocie, tylko wpada czasami się "oidnóżdzyć" na kafe i wtedy jedzie po uczestnikach. a tak naprawdę wiadomo jak jest

Gość gość
Nie, tam nie jest jak w Polsce, że 80% ludzi ma maturę :) W Polsce są sami inteligenci i nie ma komu łopatą robić, a ludzie pytają dlaczego gospodarka w stagnacji :) Wykładowca to nie zawód prestiżowy, mówię Ci (o ile Ty to ta sama osoba), że żyjesz w zamierzchłych czasach, polecam wyjście z domu od czasu do czasu lub przeczytanie jakiejś gazety (nie pisze tutaj o Pani Domu ;)).

Gość gość
ech wy - pocieszne kretynki - ogladaczki "rozmów w toku" - i na podstawie tego bełkotu budujące sobie obraz świata - TOŻ OD DZIESIĘCIOLECI biadolicie, narzekacie i plujecie jadem ŻE ZARABIACIE MNIEJ OD FACETÓW :D a tu proszę - jedna debila usiadła do kompa - i już nagle "kobiety zarabiają tak samo" a nawet "lepiej" :D zapewniam cię idiotko, że na widok wypłaty u mężczyzny w wysokości 3000 zł netto połowa Polek rozłożyła by natychmiast nogi, a gdyby pojawiło się tam 5000 to 99 % Polek nawet w Quasimodo dostrzegłoby Adonisa :D a ta c**a o 100ce najbogatszych Polaków bredzi :D

Gość gość
Potwierdzam! Ja zarabiam 1400 miesięcznie, a mój facet 2300 co oznacza, że zarabiamy TYLE SAMO! a prawdę mówiąc - to ja więcej!!!! 🌼

Gość Radziecki_Kosmonauta
Proszę, spokojny wątek na temat oszustw portalu randkowego przekształcił się w kłótnie i wzajemne obrażanie się. Typowy przekrój naszego społeczeństwa; nie mam do powiedzenia nic ciekawego, zwłaszcza na temat, ale zawsze parę k.. i ch... mogę rzucić, żeby... no właśnie po co????

Gość Heniuś
"Ja mieszkam na północy" - po co? Przeprowadź się do miasta to nie będziesz miała takich problemów a jak zatęsknisz za odludziem to sobie obejrzysz "dom nad rozlewiskiem" Skoro w okolicy nie ma normalnych facetów (a na wioskach nie ma ich na 99%) to jak można wierzyć, że oni gdzieś tam są - tylko ukrywają się za stodołą a my ich cudownie odnajdziemy przez jakiś szemrany portal wyłudzający kasę od naiwniaków i desperatów? I ciągle te narzekania na te portale głupie. Jak masz problemy z relacjami międzyludzkimi i dojrzałością emocjonalną to pomóc może co najwyżej psycholog/psychiatra. Jak w tym wieku można bawić się w związki przez kabel? To dobre dla 15latek - a i to nie dla wszystkich. Pewnie jesteś typową babą z sieci: w przeciwieństwie do baby z realu wymagasz więcej a reprezentujesz sobą mniej. No bo tylko 40 kandydatów z okolicy (ciekawe czy choć z jednym potrafiłabyś pogadać), no bo nikt nie chciał się przeprowadzić do królewny na jej wioskę? Ja już lecę, już pędzę, rzucę wszystko i będę krowy wypasał :) Haha, weź dorośnij :)