Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaina22

Makijaż brokatowy na wesele

Polecane posty

Gość gość
ładny makijaż zwłaszcza do brązowych oczu, ale niestety niepraktyczny jak widać brokat jeśli nie jest położony na specjalny żel, ma tendencję do osypywania, to może potem nieładnie wyjść na zdjęciach bo osypany będzie się świecił na całej twarzy na swoim ślubie miałam makijaż perłowy, w sumie kolor mało ślubny, bo miałam oczy wymalowane na ciemną zieleń, do mnie ten makijaż pasował

Gość Kaina22
Brokat byłby przyklejony na żel a twarz się później oczyszcza z tego osypanego bo osypuje sie tylko podczas wykonywania makijażu. Chodziło mi po prostu o to czy nie jest przesadzony jak na wesele

Gość gość
kwestia gustu, tobie się będzie podobał innym nie z makijażem i modą ślubną jest tak, że i tak jeśli za kilka lat spojrzysz na ślubne zdjęcie stwierdzisz że sukienka udziwniona, fryzura taka, siaka itp. moda się zmienia, im coś bardziej stonowane i klasyczne, tym bardziej ponadczasowe gdy wychodziłam za mąż 10 lat temu bardzo starannie przemyślałam makijaż i wszelkie dodatki, dziś pewnie wybrałabym coś innego wtedy miałam wpięte perełki we włosy, perły na szyi, kolczyki z pereł kok był spryskany złotym brokatem, do ciała miałam puder z mieniącymi się drobinkami.... dziś pewnie wybrałabym coś innego... wtedy mi się podobało aaaa i miałam buty w szpic, bo taka była moda i wydawało mi się że ładnie wyszczuplały nogi wybierz taki makijaż jaki Ci się podoba i jaki sprawi że będziesz się czuła jak najpiękniejsza kobieta na świecie :-) masz się podobać sobie i swojemu mężowi a nie kuzynkom czy koleżankom

Gość gość
moja znajoma miała do ślubu krótką sukienkę do kolan i koralowe buty w życiu by mi nie przyszło do głowy by na własny ślub ubrać kolorowe buty białe, kremowe ale kolorowe ? u niej to się świetnie sprawdziło, sukienka miała fajny fason, na głowie miała toczek z woalką, na rękach koronkowe rękawiczki, fajnie stylowo

Gość Kaina22
Ale ja nie biorę ślubu tylko idę na wesele kuzynki :)