Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tracę zaufanie

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, jestem z chłopakiem 2 lata. Od dłuższego czasu coś nie daje mi spokoju. Wydzwania do niego pewna dziewczyna, znali się kiedyś, on mówi, że jest walnięta. Pisze do niego smsy, dzwoni. Nie chciałam robić z tego afery, ale bardzo mnie to męczy. Boję się, że tylko przy mnie ją spławia. Kiedyś gdy zadzwoniła, powiedział że to z jakiegoś biura a widziałam ją na wyświetlaczu, powiedział, że mnie okłamał bo nie chciał mnie denerwować. Ale jednak okłamał prosto w oczy. Martwię się, tracę do niego zaufanie.

Gość kofiemolka
porozmawiaj z nim

Gość gość
on wie, że mnie to denerwuje. mówił, że mnie okłamał żebym się nie denerwowała

Gość gość
zaufanie to podstawa

Gość gościnka 323
Może i naprawdę nie masz o co się martwić? Tez miałam taka sytuację że byłam z chłopakiem i non stop nękał mnie mój były.. Okłamywałam mojego chłopaka nie mówiłam mu o tym bo bardzo ta sytuacja go denerwowała a ja w ogóle nie chciałam mieć kontaktu z byłym chłopakiem:/

Gość gość
No chyba facet moze miec kolezanki. Albo ? Najlepiej o wszystkim rozmawiac. Mozesz sie go przeciez inteligentnie zapytac przeciez...dyskretnie :-D Czym ma inne kolezanki?

Gość gość
nie chcę żeby mnie okłamywał. oczywiście że ma inne koleżanki, nie dużo ale ma i one są w porządku, lubię je. nie chcę go jakoś ograniczać i być strasznie zazdrosna ale najzwyczajniej w świecie się boję.

Gość Laviaaa
To normalnie z nim pogadaj co on w ogóle o niej myśli, i że jesteś jego dziewczyną i chcesz mieć do niego zaufanie i żeby ci normalnie o tym mówił a nie ukrywał nic przed tobą bo wtedy robi ci przykrość.. Rozmowa, rozmowa, rozmowa to podstawa:) Głowa do góry!

Gość gość
zaproponuj, ze sama zaczniesz odbierać jej telefony do niego - skoro go nęka, to pewnie i on chce żeby się odczepiła... z kolei ona - jak zobaczy, ze oboje wiecie o sprawie i ze nie jest żadną tajemnicą skrywaną przed Tobą, już nie będzie miała żadnej siły przetargowej i pewnie zrezygnuje :)