Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MLadyOfficiall95

Schudłam

Polecane posty

Witajcie jestem Milena i mam 18 lat. Zapewne czytaliście już wiele artykułów o schudnięciu czy o dietach, ale to co opowiem na pewno was zdziwi. Jeszcze do niedawna ważyłam 110 kg. Mój wzrost to 164 cm, więc miałam ogromny problem z wagą, ale zawzięłam się i ważę teraz 75 kg. To jeszcze jest mala nadwaga, ale jeszcze troszkę i będe miała idealną wagę. Odchudzam się od ostatnich dwóch tygodni marca 2013 r. Zaczęłam jeszcze przed świętami wielkanocnymi. I do teraz do 8 sierpnia 2013 r schudłam 35 kg. Zapewne nie wierzycie, ale tak udało mi się naturalnymi sposobami. Nie faszerowałam się żadnymi proszkami, tabletkami czy coś w tym stylu. I nawet nie byłam u dietetyka. Z dnia na dzień sama postanowiłam. Nie miałam żadnej diety. Powiem wam jak to wyglądało przez te wszystkie dni: -Rano do godziny od wstania zjadłam kawałek chlebka, ale takiego chrupkiego, albo jogurt 0% tłuszczu (te z jogobelli są dobre) -Potem jak poczułam się głodna to przegryzłam gryza ulubionego owocu, albo jakąś kanapeczkę. -Piłam dużo wody. Zawsze gdy siadałam do jedzenia napiłam się szklanki wody, bo wtedy żołądek mniej bedzie chciał jeść. -I tu was teraz zdziwię, ale nie unikałam śmażonych rzeczy. Owszem zjadłam smażoną rzecz, ale w mniejszej ilośći. Jak np. zawsze jedliście dwa mielone do wzięłam jednego małego. Np dwa małe zmieniaczki i troszke suróweczki. -Nie pilam słodkich napojów, bo one najbardziej tuczą. Również nie słodziłam w ogóle herbaty. (z czasem przyzwyczaiłam się do gorzkiej i teraz już nie umiem pić slodkiej. Jedynie kawę, ale słodze lyżeczkę tylko cukru) -ZERO SŁODYCZY. Czasami mnie ciągło, ale nie jadłam. bo to przez nie człowiek najbardziej tyje. Z czasem kiedy zrzuciłam już 20 kg, to sobie pozwoliłam na jedną drożdżówkę, ale od marca pączka, czy batona nie miałam w ustach i powiem wam, że nie tęsknię za tym. teraz mogę normalnie zjesć loda czy placka i NIE MAM EFEKTU JOJO. -po godzinie 18 nie jadłam już więcej tylko jak już wody sie napilam. -robilam sobie brzuszki. Raz 20, raz 30 i tak powoli. Jeśli chcecie więcej informacji piszcie na e-mail. Pomogę na pewno: milena231195@interia.pl

Gość PrzystojnyWysportowanyBrunet
Chciałbym się z tobą kochać

Gość gość
MLadyOfficial95------ brawo dziewczyno !

Gość Doktor Mosley radzi
lukrowany pączek jeszcze cieplutki prosto z piekarni z nadzieniem....

Gość gość
'ciągło' co to k***a za słowo. :O

[ . do gość, który czepia się mojego słownictwa . ] NIE KAŻDY MUSI BYĆ MISTRZEM W ORTOGRAFII. Napisałam długa wypowiedź i miałam prawo popełnić jakieś błędy. Jeśli ci to przeszkadza to omiń to słowo. Wiem, że powinno być "CIĄGNĘŁO". Pisałam szybko i nie zwróciłam na to uwagi.

Gość gość
nigdy się nie odchudzałem, ale miło czytać młodą dziewczynę, która tak rozsądnie pisze i postępuję odchudzajęc się.Możesz jeszcze parę kg zrzucić, tylko nie przesadź :D ale na to jesteś chyba zbyt rozsądna.Powodzenia .

Gość gość
A jak ciało przyjęło taki spadek masy? Obwisło? Czy jest normalne?

Gość latinka
gratuluję! ja od dziś się odchudzam, ważę 78 kg i już miałam tyle startów że aż wstyd...gratuluję Ci, 6 lat temu też schudłam 18 kg i byłam z siebie dumna..ale przejadłam znów wszystko. uwielbiam słodycze. Gratuluję Ci kochana, jestem dumna:)

Gość gość
Tez schdłam, ale od liposukcji ultradzwiekowej

Nie ciało nie jest obwisłe. Pewnie dlatego, że w trakcie robiłam brzuszki, a one powodują, że brzuch nabiera mięśni i się kształtuje. Jestem naprawdę zadowolona. Czuję się od razu inną dziewczyną. A co do dalszego chudnięcia, to robię to powolutku. ale słodkiego nadal nie jem. I powiem wam, że przez cały okres odchudzania nie było takiego dnia, że źle się czułam. Czułam się hm..normalnie. A teraz nawet lepiej. Ale wiem, że te upały tez mi pomogły, bo pod wpływem gorąca to człowiek wszystkie toksyny wypoci wraz z kilogramami.

nawet nie myslalam o liposukcji ultradźwiękowej. kiedyś higienistka w szkole jak ważyłam 110 kg mówila, że i tak muszę zrzucić 10 kg co najmniej, żeby przeprowadzić operację zmniejszenia żołądka. Byłam przerażona, ale potem zapomnialam i nic sobie z tego nie robiłam. Pomyślałam pewnego dnia, że na swoich urodzinach chciała bym wyglądać ladnie przecież będę jubilatką, a osoby, które mnie dawno nie widzialy by były w szoku i wzięłam się za siebie. Teraz chciała bym zobaczyć minę higienistki. Obeszło się bez żadnej operacji :) Bo u niej na wizycie po prostu krzyczała, a teraz zapewne oczy wyszły, by jej na wierzch, bo chyba ważę mniej od niej :)

Gość MLadyOfficial95
Już tak schudłam,że mogę swojego pisiurka zobaczyć,wcześniej mi bebeszek zasłaniał

Gość gość
Liposukcja ultradzwiekowa to nie zadna operacja. To metoda zupełnie nieinwazyjna - rozgrzewanie głowicą z podczerwienią, a potem rozbijanie komorek tłuszczowych ultradzwiekami. Caly zabieg trwa okolo 40minut, powtarza sie raz na tydzien, w serii od 6-10 powtorzen. Nic nie boli, zabieg jest nawet calkiem przyjemny i relaksujący :)

Gość megagość
no tak, brzuch może i spoko, a reszta? Piersi, nogi, plecy, ramiona? Wszystko się ładnie uformowało?

[ . do megagość . ] Oczywiście piersi zmalały i musiałam wszystkie staniki wymienić na mniejsze. Uda miałam też strasznie grube i tarły jedna o drugą, a teraz swobodnie idę nie trę i nawet robi mi się tak jak u niektórych szczupłych kobiet ta szparka między nogami. Ręce również są super. Ramiona oczywiście też sa wąższe. Twarz zrobiła się szczupleszka i każdy mowi, że wyładniala i nosek zrobił się zgrabniejszy. Teraz nie wstydzę sie zakladać krótkich spodenek.

Gość megagość
Ach... nie nie. Nie o to mi chodzi, bo estetyka ciała po schudnięciu na pewno jest nieporównywalna :) chodzi mi o to, czy nic Ci nie zwisa, nie ma jakiś rozstępów, nadmiaru skóry właśnie na nogach, czy plecach...

nie zwisa mi nic. wszystko jest ładnie naprężone tak jakbym tak zawsze miała:) A co do rozstępów to ja je zawsze miałam i mam, ale po schudnięciu jest ich znacznie mniej, więc nie martw się. Od odchudzania nie wyszly rozstępy. Zbladły i smaruje je normalnym kremem czy balsamem.