Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzieki sponosringowu wyszlam na ludzi wiec uwazam że jest ok

Polecane posty

Gość gość

Pod warunkiem oczywiście ze uprawiamy go z glowa. Dzięki mojej pracy oplacilam sobie studia, mieszkanie i mogłam pracować za grosze. Po skończonych studiach odcielam się od tego, mam doświadczenie i świetnie zarabiam. Przeszłam cala szkole życie.

Gość gość
wyszłaś na ludzi wchodząc na ludzi

Gość ciepły
kariera przez wyro tyż kariera :)

Gość gość
Zwykła prostytucja, tylko nie tłumacz się ze klient był tylko jeden

Gość szczękościsk
Uprzedź tylko o tym fakcie potencjalnego partnera!!! Byłem kiedyś z taką lalą co po kilku miesiącach w przypływie szczerości się wygadała, że dawała d**y za pieniądze jakiemuś staremu prykowi. Z miejsca dostałą kopa razem z wiązanką soczystych epitetów. Obrzydlistwo. Zmarnowałem tyle czasu na taką ścierę..

Gość gość
Ja miałam sponsora- opiekuna, który łożył na moją naukę, zabierał mnie na wycieczki, uczył etc ZERO SEXU dlaczego Wy nie mozecie kogos takiego znalezc? Tylko musicie dawać d**y? Mnie sponsorowały 3 dorosłe osoby, do dzis sie przyjanzimy, zaopiekowali sie mna, wychowywalam sie w patologicznej rodzinie, gdzie byla przemoc i totalna bieda.

Gość gość
Dzięki sponsoringowi przestałaś być człowiekiem, a stałaś się zwierzęciem. Usprawiedliwiaj się dalej. Jak wszystkie.

Hahahahahhaha. Przykro mi, ale normalny człowiek nie da d**y za pieniądze. Ma swoją godność. Ja bym po pierwszym razie miała skazę do końca życia. Temat prowokator :P