Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jean Louise

Która kobieta ma lepiej

Polecane posty

Basia czy Celina? Która z nich ma lepiej? Celina - rozwiedziona, od roku w nowym związku. Nie mieszka jeszcze z partnerem, jednak spotykają się codziennie. Przeważnie chodzą do znajomych i tam przy piwku, ewentualnie jeśli pozwala na to pogoda także kiełbaskach z grilla, spędzają popołudnia i wieczory, albo też znajomi przychodzą do Celiny na piwko, czasem pizzę. Wspólnie ze znajomymi jeżdżą też na basen lub idą do kina. Celina ma mnóstwo znajomych i przyjaciół i dzięki nowego partnerowi zyskała też wielu nowych. Basia - rozstała się z mężem, mieszka sama, nie ma stałego partnera, spotyka się z kochankiem. Ma niewielu znajomych, a i nie widuje się z nimi zbyt często. Swój czas poświęca na rozwijanie swoich zainteresowań i pasji.

Gość gość
Basia

Gość Jean Marc
to zalezy jak sie czuja w swoich rolach jak ci pozycze moje gacie to moze sie okazac ze na ciebie nie pasuja

Gość gość
punkt widzenia zalezy od punkrtu siedzienia bo dla osob typu Basia ejj zycie bedzie lepsze a dla osob typu celina jej zycie. Pytanie tego typu jest bezsensowne

Gość gość
Ja kiedyś żyłem jak Celina i goniłem za c**j wie czym,a teraz żyję jak Basia i jest mi z tym dużo wygodniej,ale wszystko zależy od charakteru.

Gość gość
p********ie o szopenie zadna nie goni za niczym tylko zyje tak jak lubi uposledzona autorko

Gość Xi1
Rozumiem , że autorka to Celina i obsesyjnie porównuje się z koleżanką, czyli nie jest tak szczęśliwa jak chciałaby być Więc stwierdzam, że Basia ma lepiej

Gość gość
Oczywiście że Celina, znajomi i przyjaciele to największy skarb, siedzenie w chacie niczego nie wnosi w zycie, wychodzenie do ludzi rozwija i daje mozliwosci, gdyby nie ludzie w moim zyciu to zgnilabym i obrosła pajeczyna :D

Gość gość
czlowiek ktory ma przyjaciol jest najszczesliwsza istota na ziemi, zaobserwujcie ludzi

Gość gość
gdybym miala tylko taki model zycia do wyboru to jasne ze przyjaciele sa na pierwszym miejscu, przyjazn i milosc, co moze byc cenniejszego i piekniejszego w zyciu, nic tak nie motywuje do zycia jak ludzie, ktorzy cie uwielbiaja z wzajemnoscia, samotnosci skosztowalam w zyciu i nie ma nic gorszego, kiedy ejstes sama, z dala od domu, wsrod obcych

Gość gość
chyba ze ktos lubi byc sam i nie odnajduje sie wsrod ludzi, dokonuje takiego wyboru i czuje sie z tym swietnie, dlaczego nie, to tez daje szczescie, ale byc skazanym na samotnosc to az ciary przechodza po plecach

Gość gość
ciary podniecenia :)

Gość gość
jak ktoś lubi co wieczorne grille i ful ludzi na głowie to bedzie chciał być Celiną. Ja po rozwodzie pewnie byłabym jak Basia czyli robie to co mi odpowiada,a faceta mam na dochodne : )