Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile palcow

Polecane posty

Gość gość

Ile paloszkow sobie wkladacie przy masturbacji

Gość gość
mi wchodzą 4

Gość gość
Mi 3 i mam 21 lat ale wole dwa

Gość gość
jak piz.a jak wiadro to i cała ręka wejdzie

Gość gość
Tak zgadza sie wejdzie i nawet wiecej ale czytaj pytanie przy masturbacji ile.palcow bo mi dwa wystarczaja ale 3 dam rade. Kiedys spr 4 ale to juz bolalo

Gość gość
nie muszę się masturbować bo mam męża, wystarcza mi jego przyrodzenie, a jak jakaś ma piczę jak wiadro to niech sobie wkłada, albo kolezanka wkłada sobie 3 bo przy 4 już dziewica hahaha

Gość gość
Czasami jest tak ze nie ma patnera w poblizu trzeba jakos rozladowac napiecie. A masz jakies kapleksy na temat masturbacji??

Gość gość
nie nie mam ale gdzie to paluchem robić, chodźbyś nie wiem jak wymyła pazury zawsze pod nimi są bakterie, lub paznokciem się drapniesz i ranę sobie zrobisz typu nadżerka, lepiej zainwestuj 50 zł na wibrator

Gość gość
I sorki za blad kompleksy

Gość gość
Oj to widze ze z ciebie nie jest czyscioszka trzeba o siebie dbac

Gość gość
Mam18 lat ale 4-y to spoko wkladam,

Gość gość
napisałam bakterie a nie brud więc naucz się czytać ze zrozumieniem, a bakterie każdy z nas ma na ciele bo to jest tak jak by twoje osłona ale widzę że z biologi cieniutko z wiedzą

Gość gość
No tak a uprawaisz seks oralny bo w tym tez sa bakterie masz z tym problem?? Bo widze ze probujesz tu blysnac wiedza

Gość gość
wiesz co dziecko masz 21 lat a piszesz jak byś rozumy pozjadała i bóg wie ile razy się rżnęła i udajesz wielce taką doświadczoną, narka pusta laseczko

Gość gość
He dobre od kiedy nie wypada robic sobie dobrze palcami?? Ktos tu ma mózg wielkosci bakteri

Gość gość
Nie jestem bardzo doswiadczona dlatego pytam ale widze ze nie wytrzymujesz napiecia i puszczaja ci nerwy. Chyba partner cie nie dopieszcze dlatego nerwowa

Gość gość
U mnie tez 4 ale wole bawic sie 2

Gość gość
nie napisałam że nie wolno bądź nie wypada, róbcie sobie co chcecie ze swoimi piczami, tylko napisałam że np co się może stac więc proszę czytajcie ze zrozumieniem, i nie puszczają mi nerwy koleżanko, wręcz jestem bardzo opanowana i spokojna

Gość gość
Juz dobrze niech tak bedzie to pochwal sie w takim razie jak zaspokajalas przed swoim partnerem bo ciezko mo uwierzyc ze tego nie robilas

Gość gość
napisałam o bakteriach i paznokciach bo to jest jeden z wielu czynników, przecież pochwa ma ph inne niż środowisko itd i są kobiety które są że się tak wyrażę delikatne które mogą szybko coś załapać, a o drapnięciu paznokciem też napisałam bo wierz lub nie wierz twoja sprawa ale nie będę się rozpisywała do sedna była kobieta robiła sobie dobrze i się drapnęła tam w srodku, zrobiła jej się ranka niegojąca ranka bo jak wiesz pochwa jest wilgotna itd a rany w wilgoci się goją trudniej i poszła do lekarza i co miała z tego nadrzerkę a wiesz co to nadrzerka? komórka rakowa która może się rozwijać a nie musi

Gość gość
Czemu sie zloscisz nie umiesz odp. Na pytanie zadalam 2 a Ty na kazde piszesz mi referat. To chcesz powiedziec ze nigdy nie mialas palca w pipce?? Nawet jak bylas mloda nie bawilas sie z chlopakami w macanki??

Gość gość
nie piszę referatu, referat by zajął ze 2 strony, wiesz zapytać możesz ale nie zawsze uzyskasz odpowiedź, ale ja nie będę nie miła i Ci odpowiem, tak jak byłam młoda bawiliśmy się w palcówki

Gość gość
No i dziekuje ci bardzo a mozesz odp jeszcze na ile.paluszkow hmm sie.zgadzalas ewentualnie ile sie miescilo w Tobie??

Gość gość
1, 2 ,3 a przed porodem to i cała ręka

Gość gość
No tak bylo zero pacow teraz cala reka heh

Gość gość
cała ręka jak się dobrze postaram

Gość gość
bo jak piszę cokolwiek a ty we wszystko wierzysz to twoja sprawa, pewnie nawet jak bym tu napisała że się masturbowałam pilotem od telewizora to byś uwierzyła, a jak nie wiesz że kobiecie przed porodem rozciąga się pochwa do rozmiarów takich że wejdzie ci dłoń (chociażby po to by obrócić główkę dziecka) do porodu, to widzę że ty niemowlaka nigdy nie widziałaś, przecież jego główka musi przejść przez twój kanał rodny

Gość gość
No to myslalam ze ja wkladajac 3 jestem pojemna ale cala reka nawet nie ma takiej mozliwosci

Gość gość
nic sie nie martw wejdzie tylko trzeba popieeścić odpowiednio

Gość gość
Ojej zaczyna sie Ty i te twoje madrosc. I przed porodem dla zabawy wkladasz lape w c*pke widze ze naprawde jetes niedopieszczona kobieta ktora probuje zaimponowac swoja wiedza