Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stokrotka  7

Czy ja przesadzam Czy może mam racje

Polecane posty

Gość Stokrotka  7

Ogolnie temat dotyczy mojego chłopaka, ktory mnie ostatnio irytuje. On jest młodszy ode mnie o 3 lata. Ale to z początku mi nie przeszkadzało .Dopiero teraz, gdy zaczął dziwnie się zachowywać. On ma 19lat, wiem ,że woli starsze dzxiewczyny. Ostatnio gadalam z moja przyjaciółką ktora jest z innego miasta -ale widujemy sie często. ( Widuje często bo studiujemy w jednym miescie) . No i wypytywał mnie o nią itp. potem patrze a ten ma ją w znajomych, nic do tego nie miałambym gdyby on ją znał a ten zaproszenie jej wysłał nawet jak jej nie zna. Ona dzwoniła potem do mnie ,żebym widziala ze z nią pisze. No dobra odpuciłam bo tam mowie niech sobie zaprasza wkoncu moja przyjaciolka. Pare dni potem znowu patrze a tam moja kolezanke ma w znajomych chociaz widział jją ,,aż,, raz. Ale załamałam się bo chyba nawet mógłby mnie zdradzic z brzydką , otyłą oby tylko była starsza.( bo akurat ta jest starszea ode mnie ) . Nie mam nic do otyłych ludzi bo pewnie zaraaz zaczną sięhejty, tylko to było porównanie. Co wy o tym myślicie? AA i jeszcze powiem wam męczy mnie ostatnio z wyjazdem do mojej przyjaciolki, bo chcialby poznac moja przyjaciolke- tu w ogole inna sytuacja. Nie wiem czy on nie ma zjanomych skoro takie cos robi. Ostatnio pisalam z moim kolega, cos miedzy nami było, ale niewypaliło, a ten do mnie : masz zakaz pisania z nim. On jest zadrosny, nawet gdy z kolegą pisze, a gdy ten gada z moimi kolezankami kotrych nie widzial na oczy to ja nic nie mam do tego ;/ Nie wiem co robić , czy to ma dalej sens. Dzisiaj wyłaczyłam fona, bo akurat nie chce mi sie z nim gadac ani spotykac. Prosze czekam na wasze opiniei licze na was;ccc

Gość Stokrotka  7
Up

Gość LADY_LOVEEE
ZWIAZEK Z MŁODSZYM -ŻENADA

Gość Stokrotka  7
Ktoś się wypowie ?

Gość Stokrotka  7
Up

Gość Stokrotka  7
zwiazek z mlodszym ..19 lat ma jeszcze ..patolaaa

Gość do Stokrotka  7
zwiazek z mlodszym ..19 lat ma jeszcze ..patolaaa