Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambaryła32

Czy można stosować maść clotrinazole u 8 miesięcznego niemowlaka

Polecane posty

Gość bambaryła32

j.w. dziecko ma na ramieniu taką plamkę,jaką ja kiedyś miałam na dekolcie i wtedy to był grzybek, czy mogę sama na własną rękę smarować czy raczej nie?

Gość gość
nie masz szmato ulotki? to poczytaj w necie

Gość bambaryła32
ciekawe czy prosto w twarz też byś nazwała mnie szmatą,musisz być nieźle zakompleksiona skoro tak bez powodu ubliżasz innym

Gość gość
co za ludzie w tym necie, po to wlasnie sie pyta, zeby sie dowiedziec, po to wlasnie jest forum, zeby sie czegos dowiedziec. Ale polskie for a tak wlasnie maja, zapytasz sie o cos to cie wyzwa, debilu ty tego nie wiesz, przeciez wszyscy to wiedza itd itp, normalne zascianek i arabia europy...

Gość gość
nie znasz szmato odpowiedzi, to nie wyzywaj innych od szmat...

Gość gość
Sama masz grzybka...zamiast mózgu!!!! Absolutnie nie możesz smarować tą maścią ramienia dziecka. Ta plamka to najprawdopodobniej łojotokowe zapalenie skóry.Lepiej skontaktuj się z dermatologiem, a nie rob nic na własną rękę. poza tym skąd ci przyszło do głowy,żeby tak maleńkie dziecko ma grzybicę skory??? . Boże.......biedne dziecko!!!!!!!!!! Ile ty masz lat-11 ?

Gość bambaryła32
jedna plamka to do razu grzybica? ja miałam identyczne i dermatolog wtedy powiedziała,że grzybek dosłownie jedna plamka. nie będę smarować dziecka,zapytałam bo może ta maść nie jest szkodliwa i ktoś stosował z pozorumieniem z lekarzem

Gość bambaryła32
no i gratuluję zdolności jasnowidzenia,z łojotokowym zapaleniem skóry nie ma to nic wspólnego