Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem sprzataczką podle zycie i po co ja sie pojawilam

Polecane posty

Gość gość

na tym chorym swiecie:/

Gość lómp
żeby ludzie mieli czysto

Gość gość
wyjedź za granice. też będziesz sprzątać ale za 4 razy większą kasę :O

Gość gość
nie znam jezyka jestem sama po 30stce innej pracy nie moglam znaleźć chociaz mam studia

Gość gość
do sprzątania język nie jest konieczny. oby się zahaczyć. zresztą co ja ci będę mówić - sam mam dwa dyplomy i nie mam pracy :O

Gość gość
ja jestem po 50 ,po studiach i d**a nawet nie mam pracy sprzataczki i co ja mam powiedziec...chyba bede utrzymanka swoich dzieci..ale wsdyd :(

Gość gość
ciesz sie ze twoje dzieci maja prace:o teraz to nieczeste

Gość gość
to dziwne,że po studiach nie znasz języka? nie licz licencjatu jako studia

Gość gość
ja tez jestem sprzątaczką i ciesze sie ze mam prace . ile zarabiasz ?? ja w granicach 1700-1900,zalezy ile premii dadzą, Ja sprzatam klatki w blokach więc muszę sie nadeptac po schodach że mało mi nogi nie odpadną, ale za cos życ trzeba

Gość gość
to może sama prywatnie się ogłaszaj i myj okna w rezydencjach zarobisz więcej niż na etacie

Gość gość
dzieci mają obowiązek (co najmniej moralny) o ciebie zadbać

Gość brudasek
a po jakich jesteś studiach?

Gość gość
jak to sprzatasz klatki? u nas sami lokatorzy musza sprzątać jedynie okna raz na rok myje sprzataczka

Gość gość
Nie rozumiem a czemu tak przeżywasz? Bo co? Pewnie wstyd dla ciebie taka praca. Nie rozumiem takich jak ty ... Ja pracuje jako sprzątaczka i się tego nie wstydzę. Nie wiesz że to zawód przyszłości? Żałosne te wasze podejście. Ojej jestem sprzątaczka jaki wstyd co ludzie powiedzą ... Żal!

Gość gość
prtacuje w spółdzielni mieszkaniowej, dlatego sprzątam klatki, zamiatamy , myjemy klatki , okna 2 razy w roku i zajmujemy sie zielenią chodnikami spódzielczymi , placami zabaw, itp tereny spółdzielni

Gość gość
bo mam takie samo wykształcenie i te same praktyki co panie siedzace na d****h w biurze! a ja po nich sprzatam

Gość gość
a ja mam wyższ wykształcenie niż mój szef, naprawde. tylko ze on ma plecy a ja nie:)

Gość gość
u mnie jest taka krowa co "sprząta" klatki w bloku, tylko ciagle jest brudno, rzadko ją widać, ale kasę bierze, też koło 2000 :O

Gość gość
sama jesteś krowa

Gość gość
też jestem sprzątaczką - tyle, że w Anglii zarabiam 10f/h bo sprzątam w dobrych domach - język trzeba znać i mieć referencje - praca fajna bo domy bogate i czyste!

Gość gość
zadna praca nie chanbi...ja bym pracowala za 2.000zl wazne ,ze sa pieniadze..mieszkam na wsi ,mam ekonomik z matura i co...nawet na studia mnie nie bylo stac! :(

Gość gość
TERAZ BYL W UWADZE REPORTAZ O MLODEJ DZIEWCZYNIE KTORA BYLA RECHOBILITANTKA I PRACOWALA Z EWA CHODAKOWSKA W KLUBIE FITNES.MYSLALA ZE MA WSZYSTKO O CZY MARZYLA A SPADL NA NIA Z SIODMEGO PIETRA SAMOBOJCA.doznala takich obrazen jakby to ona skoczyla sama.obecnie lezy i nie wiadomo czy bedzie mogla chodzic,,,dlatego nalezy cenic to co najwazniejsze zdrowie i ze ma sie prace,,,byl okres w moim zyciu ze sprzatalam na osiedlu obok na poczatku troche sie wsydzilam ale pozniej przyzwyczailam DOCENIAC NALEZY TO CO SIE MA BO SA LUDZIE KTORZY NIE MAJA CO DO GARA WLOZYC

Gość gość
Ciesz sie dziewczyno ze masz prace...wielu marzy by tylko dostać sprzątanie ale i tego nie ma

Gość gość
Ja skończyłam prawo w Polsce i tez sprzątam tylko w Anglii

Gość gość
Moja mama była sprzątaczka i wiesz co byłam i jestem z niej dumna!!! Cieżko pracowała , uczciwie !!! Więc nie pitol ze Ci wstyd bo to praca jak inne