Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania203

Menu podczas diety

Polecane posty

Gość Ania203

Proszę o ocenę mojego jadłospisu. Chcę schudnąć, ale nie wiem, czy dobrze się odżywiam. I śniadanie: 2 kromki chleba-jedna z białego chleba z podsuszaną kiełbasą, druga z razowego z polędwicą i żółtym serem + 1/2 pomidora i kawałek papryki, zielona herbata przekąska: brzoskwinia kawa z mlekiem i płaską łyżeczką cukru II śniadanie: jogurt naturalny z łyżką musli obiad: 2 krokiety z pieczarkami z + 2 kiszone ogórki, zielona herbata przekąska: 1/2 szklanki soku marchewkowo-jabłkowego kawa z mlekiem i płaską łyżeczką cukru Kolacja: kilka łyżek musli z mlekiem, zielona herbata W ciągu dnia staram się wypijać wypijać1, 5 l wody i trochę ćwiczę.

Gość gość
ja pije 3 litry wody

Gość Ania203
Nie mogę pić tak dużo, bo robię się jak balon.

Gość gość
przeciez to schodzi w wc

Gość mMonika 1
Ja bym tylko cukier do kawy i herbaty wyeliminowała. Sama jestem na diecie, ale ułożył mi ją dietetyk i nie mam w niej żadnego cukru. Też sporo ćwiczę. Chodzę trzy razy w tygodniu na zajęcia do klubu fitness i na basen. Dodatkowo postanowiłam wesprzeć się takimi kapsułkami na odchudzanie http://nutrina.pl/30,african-mango.html , bo mam sporo do zrzucenia. Moja nadwaga wynosi 18 kilogramów i dla mnie jest to baardzo dużo.

Gość gość
wez z tymi reklamami , spadaj

troche za duzo wegli jak dla mnie , za malo warzyw ja jem rano; owsianka z orzechami rodzynki obiad w pracy; koniecznie bialko, warzywa albo wegle ( kasza, ryz)warzywa kolacja; koktajl, salatka owocowa przekaski tez mi sie zdarzaja jak jestem glodna: owoc, kawa, chlebek wasa kromka, dwie

Gość Olcia Dubicka
Jeśli będziesz karmić się chlebem, cukrem, musli i to jeszcze z mlekiem to od razu zapomnij o odchudzaniu, te produkty sprawiają że tyjesz i jeśli z nich nie zrezygnujesz to będzie to mało efektywne ;/ Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

Gość gość
Rozmaite trzeba jesc potrawy. Nie jesz zle ale ja pewnie z takim jadlospisem bym nie chudla tak jak chce. Co dziennie to samo planujesz? Ja codziennie na sniadanie: oteby,garsc rodzynek,jakies platki(malo) i chude mleko. Masz tu ciekawe potrawy: http :// slim-style. blogspot. com /search/label/Przepisy?max-results=10 Pozdrawiam :)

Gość gość
słaba ta dieta - z białego chleba w ogóle zrezygnuje, musi - większość jest słodzona syropem glukozowo-fruktozowym, musisz sprawdzić jakie masz :). Dużo w tej diecie białka, możesz mieć zbyt zakwaszony organizm. Włącz więcej warzyw i mniej przetworzonych produktów. Zamiast smażonych krokietów lepiej coś podduszanego.

Gość gość
ogórki kiszone też wywal, bo one zwiekszaja apetyt :P

Gość gość
a i na noc lepiej nie jedz węgli :P tylko cos białkowego+warzywka

haha najlepiej nic nie jedz!!co za rady .....:) jedz wszystko ale ogranicz tluszcz zamiast oleju- oliwa z oliwek zielona herbata !!! ser zolty, bialy - tak, ale uwazaj na zolty, od jednego plastra nie utyjesz chleb - od czasu do czasu, ja w ogole nie jem i zyje na sniadanie- moze owsianka!? ja jem codziennie:) bialko TAK !!!!! wiecej bialka!!!! ale nie tlusta kiebacha. moze chudy kurczak?? bialko polaczone z warzywami odchudza! jedz owoce, owoce to energia!:))) ja juz 11 kg mniej:)

Gość gość
no ja bez chleba nie moge z yc wiec zjadam na sniadanie nawet 4 kromki i potem to spalam do wieczora