Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smileyyyyyy

Życiowi Nieudacznicy

Polecane posty

Gość Smileyyyyyy

czy są tu tacy? KWALIFIKACJE: -wiek około trzydziestki wzwyż -nadal mieszkają z rodzicami -kiepska praca bądz brak -mizerne wykształcenie -brak kobiety/faceta -słabe doswiadczenia seksualne lub brak -brak zainteresowań, pasji -monotonne życie .............. ktoś sie kwalifikuje całkowicie lub po części? :P przyznawac sie, pogadamy

Gość gość
co ma brak partnerki czy doświadczenia seksualnego do bycia nieudacznikiem życiowym? aha i co każdy 30+ jest nieudacznikiem ?

Gość gość
tak, to o mnie....

Gość Smileyyyyyy
nie chodzi o jedno kryterium a o wszystkie bądz wiekszość... :O

Gość gość
Przeciętny młody człowiek przed 30 ma takie życie.

Gość gość
wciagam na liste rondla vel macka b

Gość gość
wygralam zycie:classic_cool:

Gość Smileyyyyyy
"Przeciętny młody człowiek przed 30 ma takie życie." poważnie? a nie odwrotnie? młody czlowiek szuka...Ksztalci się, szuka pracy, wyrywa z domu rodzinnego aby zacząć żyć na własny rachunek, poznaje kobiety, imprezuje i wiele innych.... A jesli tego nie robi po pewnym czasie staje się życiowym nieudacznikiem :P można to zmienić i nadrobić stracony czas... Ale twoje stwierdzenie jest wg mnie całkiem błędne, a może ty obracasz się w kręgu ludzi którzy żyją właśnie w ten sposób? dziwne ze nie widzisz ze jest wrecz odwrotnie ;)

Gość wesołaProgramistka
Dziękuję za ten temat! Dzięki temu wiem jakie moje życie jest cudowne :D

Gość gość
Smileyyyyyy "Przeciętny młody człowiek przed 30 ma takie życie." poważnie? a nie odwrotnie? młody czlowiek szuka...Ksztalci się, szuka pracy, wyrywa z domu rodzinnego aby zacząć żyć na własny rachunek, poznaje kobiety, imprezuje i wiele innych.... A jesli tego nie robi po pewnym czasie staje się życiowym nieudacznikiem jezyk.gif można to zmienić i nadrobić stracony czas... Ale twoje stwierdzenie jest wg mnie całkiem błędne, a może ty obracasz się w kręgu ludzi którzy żyją właśnie w ten sposób? dziwne ze nie widzisz ze jest wrecz odwrotnie oczko.gif xxxx szuka pracy - ale jej nie ma więc 1 punkt mamy wyrywa z domu rodzinnego - jak nie ma pracy to kredytu nie dostanie, jak nie ma partnera/partnerki szczególnie po ślubie ciężko dostać kredyt czy kupić a gotówkę mieszkanie :P 2 punkty poznaje kobiety - poznać można nawet miliony ale nadal nie mieć partnerki Zresztą nie każdy chce być w związku, nie ma przecież nakazu bycia w związku. Mogę mieć mieszkanie, stałą pracę, mieć znajomych, rodzinę ale żyć sam i rozwijać się oraz zajmować się swoimi pasjami. Pamiętaj też o osobach aseksualnych.

Gość gość
No i monotonnym życiem można nazwać związek z jedną partnerką bez zdrady, awantur, kłótni czy to jest oznaką nieudacznictwa życiowego?

Gość gość
ja sie czuje nieudacznikiem bo nie moge znaleźć pracy:((

Gość Smileyyyyyy
gość 20:43 sorry ale chyba wogóle nie rozumiesz o czym pisze :O ... "Zresztą nie każdy chce być w związku, nie ma przecież nakazu bycia w związku. Mogę mieć mieszkanie, stałą pracę, mieć znajomych, rodzinę ale żyć sam i rozwijać się oraz zajmować się swoimi pasjami. Pamiętaj też o osobach aseksualnych." potrafisz czytać ze zrozumieniem?? napisałem o kryteriach a taka osoba spelnia tylko jedno-nie jest w związku a to nie kwalifikuje do bycia życiowym Nieudacznikiem :O .... zaradny czlowiek znajdzie prace, kształci się, wyjedzie za granice jak trzeba itp wiec nie gadaj głupot ze większość młodychj ludzi nie ma pracy i jej nie znajdzie do trzydziestki :D

Gość gość
Tylko wieku mi brakuje. Oh.. :( teraz mnie zdołowałeś.

Gość gość
spełniam 2 punkty, ale mam się za największą nieudacznicę świata

Gość wesołaProgramistka
szuka pracy - ale jej nie ma więc 1 punkt mamy wyrywa z domu rodzinnego - jak nie ma pracy to kredytu nie dostanie, jak nie ma partnera/partnerki szczególnie po ślubie ciężko dostać kredyt czy kupić a gotówkę mieszkanie 2 punkty poznaje kobiety - poznać można nawet miliony ale nadal nie mieć partnerki Zresztą nie każdy chce być w związku, nie ma przecież nakazu bycia w związku. Mogę mieć mieszkanie, stałą pracę, mieć znajomych, rodzinę ale żyć sam i rozwijać się oraz zajmować się swoimi pasjami. Pamiętaj też o osobach aseksualnych. xxxx co za bzdury! 1. Pracę inteligentny i zaradny człowiek znajdzie. Serio prawie nie znam ludzi bezrobotnych. 2. Żeby wyrwać się z domu nie trzeba kupować mieszkania, można wynająć i żyć na własny rachunek. Ja wynajmuję - nie wstydzę się tego. Odkładam i za jakieś 3 lata będę mogła kupić mieszkanie za gotówkę. Albo za 5 lat dom. Może i powynajmuję te całe 5 lat - czy to ujma jakaś? 3. związek to sprawa indywidualna. Jeśli ktoś jest szczęśliwy sam to ok ale chodziło chyba o ludzi, którzy nie potrafią związku stworzyć a bardzo by chcieli.

Gość Smileyyyyyy
do Pani wyżej - własnie o to mi chodziło ;) . czyżby na forum było niewielu nieudaczników? są tu jacyś wg tych kryteriów? Przyznawac się :P

Gość gość
ja mieszkam z rodzicami, nie musze płacić za wynajem, wyzywienie itd odkladam całą kasę na dom, który wybuduję od podstaw po co mam bogacic najemców? nie rozumiem takiego podejścia

Gość wesołaProgramistka
Nie no lepiej mieszkać z mamusią zamiast być samodzielnym. Bo taniej. A samodzielność polega na tym, żeby tak gospodarować żeby płacąc za wynajem można było sobie kupić/wybudować dom. I jeszcze nawet za wyżywienie nie płacić - mnie by było WSTYD. Mam wspaniałych rodziców i często ich odwiedzam ale nie mogłabym na nich żerować. A potem się dziwić, że tylu ludzi do 30stki albo i dalej z mamusią mieszka: bo mnie nie stać na kupno domu/mieszkania.

Gość gość
jestem samodzielny nadal nie rozumiem po co miałbym wynajmować skoro dom rodziców ma ponad 500 m2? nie żeruję na rodzicach, nie muszę placić ponieważ rodziców stać na to bym ja nie musiał się dokladać statystyczny polak wynajmujący klepie biede i nigdy nie kupi domu czy nawet mieszkania żyjemy z polsce gdzie zarobki zwykłych ludzi są minimalne przyklad wynajmu wziął się z usa co nie jest dobrym przykładem dziewczyny wynajmujace z chłopakami są traktowane jak towar, bardzo rzadko takie osoby zakladają rodziny znam setki takich przykladow, zabawa w dom tylko ze poxniej nie ma kto placic alimentow i zaczynaja sie problemy

Gość gość
do autorki osoby z wykształceniem nie mają w kraju pracy bądź pracują w biurach za najniższe wynagrodzenie idąc Twoim tokiem myślenia nieudacznikiem jest też osoba mająca 1 partnera seksualnego Ty to dopiero masz zryty ten łeb:D

Gość wesołaProgramistka
Moi rodzice też mają duży dom i też ich stać na utrzymanie dzieci. Ale wychowali mnie na DOROSŁEGO, SAMODZIELNEGO człowieka. I co to za durny tekst, że dziewczyny wynajmujące mieszkania z chłopakami są traktowane jak towar? Idiotyczny. I świadczący tylko o tym, kto taki tekst wypowiada. Ale jak ktoś jest niezaradny i jest "dorosłym-dzieckiem" to zawsze znajdzie miliard powodów, dla których tak jest lepiej. A niestety - zgadzam się z autorem - to cecha nieudacznika i niedorajdy życiowej.

Gość gość
Pani wyżej też jest nieudacznikiem skoro w piątkowe ppłd siedzi na forum

Gość gość
co znaczy słabe doswiadczenia seksualne??

Gość wesołaProgramistka
Pracuję - czekam na odpowiedzi klienta. Zresztą myślę na tyle samodzielnie żeby nie płakać, że akurat w piątkowe popołudnie siedzę w domu a nie baluję "bo weekend".

Gość gość
eee tam p*********e kolego koleżanko ja siedzę ale już właśnie się zbieram bo moje kochanie z pracy wróciło :) i zaraz grillek i imprezka zatem pitolisz złotko miłego weekendu!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
autor tego tematu nie napisał o osobach przesiadujących na forum po kilka godzin dziennie podczas pracy, następnie po powrocie do domu sytuacja się powtarza siedzą tutaj obrażając innych, bo nic innego nie mają do roboty-żenada

Gość gość
życzę wszystkim uczestnikom wątku wspaniałego weekendu, niezaleznie czy spędzą go w domku czy poza nim do zobaczenia pa

Gość wesołaProgramistka
Kiedy programuję nie siedzę na kafe tylko pracuję. Ale kiedy czekam na odpowiedzi klienta siedzę na kafe, albo na joe, albo na innym youtube - muszę być dostępna na google plus ;] ale pracować dalej nie mogę ;] Taka praca ;) Choć grilla poniekąd zazdroszczę. U nas leje ;))

Gość gość
dużo zarabiasz? pewnie tak inaczej byś nie siedziała co to joe?