Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smileyyyyyy

Życiowi Nieudacznicy

Polecane posty

Gość wesołaProgramistka
joemonster.org :D Głupie gierki, głupie artykuły itp ;] Zarabiam sporo ale tak naprawdę pracuję kilka godzin dziennie (jakieś 2-3) a potem kolejne 2-3 marnuję na czekanie na klientów. Najgorzej jak się jakiś z innego kontynentu trafi to po nocach trzeba siedzieć. Tyle dobrego, że mój facet pracuje tak samo więc się rozumiemy ;) Wolne robimy sobie kiedy chcemy (o ile nie mamy żadnego deadline'a). Czasem w weekend pracujemy czasem w tygodniu wyjeżdżamy na 2-3 dni ;) Różnie. Dla mnie to nie problem, że siedzę w piątkowe popołudnie w domu, przy komputerze ;) Innym razem wszyscy będą pracować a ja będę się byczyć w górach ;) No problem ;)

Gość gość
nie ogarniam bo ludzie piszą skrótami......dzięki to ogólnie masz dobrą pracę:-)

Gość gość
Nie chcę mi się to przejeżdżać,ale z tymi klientami z innych kontynentów to taką ściemą zalatuje.

Gość gość
yyy programistko zamknij ryj ty kurvo bo słabo się robi jak sie ciebie czyta, jestes tak bezdennie głupia. mam nadzieje, ze dostaniesz po du pie od życia ty kurvo i mina ci zrzednie, mądrzyć sie nie bedziesz i wyżej srac jak d.. masz, tego ci życzę, nie trawie glupoty

Gość gość
i osoba taką furorę robiąca,przyszła na kafeterię portal dla debili,żeby pluć na nieudaczników,nie chce mi się po tobie przejeżdżać,a jesteś po prostu nieszczęśliwą osobą,która brutalnie zderzyła się z życiem,i wylewasz tu swoje żale i kompleksy,jakbyś napisała,że robisz fuchy po godzinach to brzmiałoby to jeszcze wiarygodnie

Gość wesołaProgramistka
No ale co w tym dziwnego? W moim zawodzie to całkowicie normalne. Dla Amerykanów polscy programiści są "tanią siłą roboczą". Ja za zlecenie wezmę średnio 2-3 razy mniej niż Amerykanin. Takie są realia. Bardzo często pracuję dla Francuzów, Niemców czy Brytyjczyków - z takich samych powodów. Z kolei w Polsce nawet moja stawka jest już "wygórowana". Choć - jak mówię - na zachodzie to "grosze". Więc wszystkim - i mi i zleceniodawcom zagranicznym - opłaca się żebym pracowała zdalnie ;) Taki zawód.

Gość wesołaProgramistka
Głupoty? Że się uczyłam dobrego zawodu? Poszłam na dobre praktyki żeby zdobyć kontakty i nauczyć się zdobywać zlecenia? To jest głupota? I nie pluję jadem - tylko wkurza mnie jak ludzie twierdzą, że nie ma pracy, że nie można dobrze żyć. Na kafe wchodzę od kilku lat - ot tak, z nudy i żeby pomyśleć, że mogłam być na ich miejscu, gdybym nie myślała z wyprzedzeniem ;)

Gość gość
dobra dobra,a ja właśnie wróciłem z Singapuru w interesach,a zaraz lecę do Buenos Aires,jak już to jest ktoś taką tanią siłą roboczą,to są to Hindusi,z**********z gdzieś w Hipermarkecie,musisz znosić p******ego szefa i tyle

Gość wesołaProgramistka
Nie chcesz to nie wierz ;) jestem swoim szefem i mi z tym dobrze. Poszukaj sobie o polskich programistach - a potem się wypowiadaj. Zobaczysz, że dla zachodniego klienta ma najlepszy stosunek: cena/jakość. Ale ja Ci się nie będę tłumaczyć. Buziak. Idę posiedzę w innym wątku bo nie jesteś dla mnie kimś na tyle ważnym żeby chciało mi się z Tobą rozmawiać.

Gość gość
Ludzie bajek są spragnieni,chłopi,kupcy biznesmeni.

Gość mamusia syneczka
Mój syn pracuje i zarabia ok 2 tyś,studia my opłacamy.Nie dokłada się do niczego a zarobiona kwota starcza mu na 15 dni.Niby to nienormalne bo dorosły ,a czy wypłata w takiej wysokości na coś starcza.Dojazd do pracy i gdzieś jakiś wypad to ok 500 zł. Oj marne te zarobki.

Gość gość
Autor tematu to największy nieudacznik i szuka podobnych sobie !

Gość Heniuś
"-wiek około trzydziestki wzwyż" - pasuje :) "-brak kobiety/faceta" - pasuje :) Jestem nieudacznikiem :) Czasu nie cofnę, ale może chociaż babę znajdę :) Od tygodnia miałbym dwie gdybym się zadowalał byle czym - ale masz byle kogo jesteś kimś, nie masz nikogo ostracyzm społeczny :)

Ja jestem życiowym nieudacznikiem z powodu mojej choroby psychicznej przez którą zniszczyłam wiele danych mi szans .Nie zostałam tez doceniona jako dziecko tak jak tego potrzebowałam.Nie umiem połowy tego,co potrafią dzieciaki z normalnych domów,rodzice niczego pożytecznego mnie nie nauczyli.Nic mi się nie udawało.Ale mam to w genach , tę niezdarność,strachliwość ,nerwicę i chore nastawienie do świata.Nie wspomnę już o wyglądzie.Myślę,ze byłabym inna ,gdybym w porę trafiła pod skrzydla dobrej i życzliwej mi osoby tzn.jak miałam te 13 - 15 lat i uwolniona od mojego ojca,ktory mnie molestował. Większość osób nie byłaby takimi d****i,gdyby ktoś je odpowiednio wcześnie nauczył ,jak sobie radzić w życiu i docenił ,dał poczucie własnej wartości,a nie tylko dołował